Ascend yardim

newguy1

newguy1

Youarenotsigma
15 den 18 e sirayla attim fotolari, diyet tertemiz egzersiz de yapiyorum, ekstra olarak hiit de yapiyorum, su an yag oranim %16 fln onu daha da dusurucem de testo dusmesin diye deficit e girmiyorum su anlik, daha ne yapim surgery disinda

Bir de rate atar misiniz, brutally honest tabi ki

Attachments

• Screenshot_20250201_122704_Gallery.jpg
    Screenshot_20250201_122704_Gallery.jpg
    1.1 MB · Views: 100
  • Screenshot_20250201_122330_Gallery.jpg
    Screenshot_20250201_122330_Gallery.jpg
    608.5 KB · Views: 100
  • Screenshot_20250201_123203_Gallery.jpg
    Screenshot_20250201_123203_Gallery.jpg
    72.6 KB · Views: 104
  • 20250130_193111.jpg
    20250130_193111.jpg
    1.7 MB · Views: 104
yag oranin sanki 16dan fazla knk baya göbek var karın kası yap elitkeko maxxing yap ascendlersin
git iphone al
alkol sigara vape takıl
saçı kanzi tipi yap
kavga et 1-2 tane
yazın polo yaka falan giy iyi appeal olur
bu kadar bide nt ol
herkes hollow cheek ile manken gibi gezip ascendliyecek diye birşey yok

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Eski foto o, 16 yas o, su an 18 im

Kisa evet, kanzimsi ama ustte sac var biraz daha

Kisa evet, kanzimsi ama ustte sac var biraz daha
knk sana tavsiye hiçbirşey için geç değil belki nefret ediyorsundur ama nt olamn lazım onun icinde okukdaki keko tiplemelerle takılcan özgüven populerlik kascan biraz çevrende o zaman kızlar tsrafından onaylanırsın eğer amacın buysa

O kadar mi cirkinim amk :D ofya, kizlarls bir skntim yok bu arada htb sevgilim de oldu gecmisde (boy 191 bir de zaten nt takiliyorum kizi guldurmek genelde yetiyor) biraz self validation la akali ya daha iyi gorunmek istiyorum ascendlemek istiyom amk

O kadar mi cirkinim amk :D ofya, kizlarls bir skntim yok bu arada htb sevgilim de oldu gecmisde (boy 191 bir de zaten nt takiliyorum kizi guldurmek genelde yetiyor) biraz self validation la akali ya daha iyi gorunmek istiyorum ascendlemek istiyom amk
Çirkin değilsin
Boy 191 ise sorun nerde la iki cold approach dene :ogre:

• +1
Reactions: angrybirds
Deniyorum. Sknti su daha cok, ben italyadayim ve kizlarin cogu ingilizce bilmiyor. Benkm de italyanca ogrenmem en az 2 ay ve soyle bir gercek var htb+ bir gym de goruyorum orada da ortam kuruyorum su an cold approach da 1 2 defa i have boyfriend yiyince daha devam etmedim, toplam 5 defa falan CA denedim 3unde ingilizce bilmiyorlardi zaten

• +1
Deniyorum. Sknti su daha cok, ben italyadayim ve kizlarin cogu ingilizce bilmiyor. Benkm de italyanca ogrenmem en az 2 ay ve soyle bir gercek var htb+ bir gym de goruyorum orada da ortam kuruyorum su an cold approach da 1 2 defa i have boyfriend yiyince daha devam etmedim, toplam 5 defa falan CA denedim 3unde ingilizce bilmiyorlardi zaten
He anladım simdi işin zor valla italiano boys falan

boy 191 ise first cycle kanka

Amk her yer chad, her gun 4 5 htn pretty boy goruyom, sknti amk herkes uzun bir de gecen gym de boy ortalamasi 185 falandi amk erkeklerin, gittim bir daha olculdum amk

• +1
Amk her yer chad, her gun 4 5 htn pretty boy goruyom, sknti amk herkes uzun bir de gecen gym de boy ortalamasi 185 falandi amk erkeklerin, gittim bir daha olculdum
boy 191 ise first cycle kanka
Bulk amk nasi cycle, 83 kilo falanim orada, bf 22 falan ayrica, test bassam buyuk ihtimal yag tutamazdim bu kadar

• +1
Amk her yer chad, her gun 4 5 htn pretty boy goruyom, sknti amk herkes uzun bir de gecen gym de boy ortalamasi 185 falandi amk erkeklerin, gittim bir daha olculdum

Bulk amk nasi cycle, 83 kilo falanim orada
ilk kürünü yap diyorum yani amk

Brutal psikolojik mog

Brutal psikolojik mog
Kanka cok kotu bir his aminakoyim ya, boy kurtarmiyor artik kendimi karilara kapatip ascendlicem baska bir carem yok aminakoyim, depresyon hissini ilk defa hayatimda hissediyorum su son 2 haftadir, bok gibi bir sey amk duzgun kiz bulamiyom kendime, 18 yasindakilerden tanidiklarim hepsi htb- ve orospular onlari sikmek bile istemiyom, htb+ lar da hep italyan ve 21+, promiscuous foidler amk

• +1
Git gel dedigin? Bulk git gel mi nasi yani
191 boyun var kanka kas kazanman çok üzün sürecek dolu gözükmiycen. ama çok bir isteğin yoksa devam

• +1
Reactions: maarda and Black_Pill_Enjoyer1
Kanka cok kotu bir his aminakoyim ya, boy kurtarmiyor artik kendimi karilara kapatip ascendlicem baska bir carem yok aminakoyim, depresyon hissini ilk defa hayatimda hissediyorum su son 2 haftadir, bok gibi bir sey amk duzgun kiz bulamiyom kendime, 18 yasindakilerden tanidiklarim hepsi htb- ve orospular onlari sikmek bile istemiyom, htb+ lar da hep italyan ve 21+, promiscuous foidler amk
Geomaxx için çok yanlış yeri secmissin
Ne zamandan beri italyadasin

4 aydir falan, bir iki htb le aram iyi gitti de. They clearly have more options amk ben de ingilizce yerine italyancayi tercih ederim onlarin yerinde olsam, italyan manita yapiyorlar benim gibi ethnic le manit olmazlar amk
Geomaxx için çok yanlış yeri secmissin
Ne zamandan beri italyadasin

• +1
191 boyun var kanka kas kazanman çok üzün sürecek dolu gözükmiycen. ama çok bir isteğin yoksa devam
Valla test basmayi dusunuyorum da tassaklarim kuculcek amk

• +1
bir sey olmaz olm eski haline getirebiliyorsun hcg ile ama only testo yapicaksan hiç yapma.

• +1
Reactions: maarda
Valla soylr bir 3 4 ay kendimi kapatip softmaxx yapicam, sonra buyuk ihtimal buyuk bir küre girerim, bu amk forumunda da ghost olucam iyice moralimi sikti zaten bura

Valla soylr bir 3 4 ay kendimi kapatip softmaxx yapicam, sonra buyuk ihtimal buyuk bir küre girerim, bu amk forumunda da ghost olucam iyice moralimi sikti zaten bura
buraninnortami serttir aga:ogre: botb bak sadece

• JFL
Reactions: maarda and ER enjoyer
Valla oyle dogru diyon
buraninnortami serttir aga:ogre: botb bak sadece

Olm bu arada burada obez yok amk, 1 tane obez gormedim geldigimden beri. Gecen metroda gigachad look alike gordum eleman parliyordu aq, adamlar 0 stres ve mukemmel diyet ve genetikle 0 ugras dogustan ascendleniyorlar direkt. Ortadogunun aminakoyayim

• +1
Olm bu arada burada obez yok amk, 1 tane obez gormedim geldigimden beri. Gecen metroda gigachad look alike gordum eleman parliyordu aq, adamlar 0 stres ve mukemmel diyet ve genetikle 0 ugras dogustan ascendleniyorlar direkt. Ortadogunun aminakoyayim
Vay amk :hnghn:

italyada yasıon herseye erisimin var dert ettigin seye bak amk
cozulmesı asırı basit bisey

• +1
Reactions: orhanhic
ben seni trde sandim knk mevzu tipin değil bu boy tip ve azbuz fiziğin varsa ve türkiyede kız kaldıramıyorsan gereken yol kekomaxxing ondan dedim italyada biraz daha niche beyefendi oksan appealın olur sanırım bilmiyorum

15 den 18 e sirayla attim fotolari, diyet tertemiz egzersiz de yapiyorum, ekstra olarak hiit de yapiyorum, su an yag oranim %16 fln onu daha da dusurucem de testo dusmesin diye deficit e girmiyorum su anlik, daha ne yapim surgery disinda

Bir de rate atar misiniz, brutally honest tabi ki
true mtn. TRdeki default llise karakteri, italyada yasiyosan sikinti tabi kuzeyi mi guneyi mi onemli. Mal orospu evladi ardayi dinleyip testo basma bu yasta PCT'le duzeltemezsin hormonlarin daha yerine oturmamis

true mtn. TRdeki default llise karakteri, italyada yasiyosan sikinti tabi kuzeyi mi guneyi mi onemli. Mal orospu evladi ardayi dinleyip testo basma bu yasta PCT'le duzeltemezsin hormonlarin daha yerine oturmamis
basmıcam zaten amınakoyim, rate icin sağ ol appreciated

• +1
Reactions: TrustMeBro
Sen neden engelli gibi yazı yazıyorsun kanka
Konusmalarin hepsi allah carpsin TurkMogger diye yarı Türk bir elemanin aynisi, kardesi falan misin sen amk. Kendisi doktorluk falan okuyordu da silmis hesabi

Konusmalarin hepsi allah carpsin TurkMogger diye yarı Türk bir elemanin aynisi, kardesi falan misin sen amk. Kendisi doktorluk falan okuyordu da silmis hesabi
korkutmustuk idni atmıssın anan sikilcek falan diye silmis herhalde ondan sonra

Users who are viewing this thread

Back