ashwagandha şu zamana kadar aldığım en iyi suplement

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
2 haftadır 375 mg alıyorum fena rahatım sanki 8 yaşında ilk defa bilgisayar oynuyorum hayattan bu kadar zevk almaya başladım günde 2 saat serious sam oynayıp zevkten dört köşe oluyorum
düşük kortizol = kaliteli yaşam
plesebo falanda değil beklentisiz kullanmaya başladım ama testesteron için alınacak bi takviye değil ayık olun sadece stresinizi aldığı için testesteronunuz artabilir
ostrovit marka kullanıyorum kaçak steroid satan sayfalardan alırsanız orjinal çıkma olasılığı daha yüksek gidip hepsiburada trendyol gibi yerlerden almayın

• +1
Reactions: maarda and Kayra139
nerden aldın

Nereden aldın knk

2 haftadır 375 mg alıyorum fena rahatım sanki 8 yaşında ilk defa bilgisayar oynuyorum hayattan bu kadar zevk almaya başladım günde 2 saat serious sam oynayıp zevkten dört köşe oluyorum
plesebo falanda değil beklentisiz kullanmaya başladım ama testesteron için alınacak bi takviye değil ayık olun sadece stresinizi aldığı için testesteronunuz artabilir
ostrovit marka kullanıyorum kaçak steroid satan sayfalardan alırsanız orjinal çıkma olasılığı daha yüksek gidip hepsiburada trendyol gibi yerlerden almayın
valla mı la

bana lazım trde orijinal mı amk
etkisini aldığıma göre orjinaldi bendeki ağzı açık yollamış konuştum satıcıyla gönder yenisini yolliyim dedi gerek görmedimvünlük dozaj 600ü aşmayın ama 200lük kapsüllerden falan daha uyguna bulursanız onlardan alsanız dozajı daha iyi ayarlarsınız çünkü benim tek hap 375mg iki hap alsam 750mg yapıyor buda dozajın üstü çok yüksek doz yumuşaklık hali yapabilir ereksiyon sorunu yapabilir dediler
IMG 20250122 175618

Last edited:
  • JFL
Reactions: tetopsyop
etkisini aldığıma göre orjinaldi bendeki ağzı açık yollamış konuştum satıcıyla gönder yenisini yolliyim dedi gerek görmedim
nerden aldın ve kaç cash

nerden aldın ve kaç cash
gorilprotein diye bi satıcıdan havaleyle aldım normalde başka suplement sayfalarında 200 kapsülü 1500e satıyorlar bu markanin ben 90 kapsulu 1100 liraya aldım ama orjinallik daha onemli para muhim değil benim için bide dolandirilmamak icin bu gorilprotein tiktokta baya kitlesi olan bi adam yayinlari eğlenceli herif samimi

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
gorilprotein diye bi satıcıdan havaleyle aldım normalde başka suplement sayfalarında 200 kapsülü 1500e satıyorlar bu markanin ben 90 kapsulu 1100 liraya aldım ama orjinallik daha onemli para muhim değil benim için bide dolandirilmamak icin bu gorilprotein tiktokta baya kitlesi olan bi adam yayinlari eğlenceli herif samimi
yaşın kaç kanka bi de çoğu yerde okuduğuma göre almayın diyordu sağlığa zararı varmış bi yan etkisi olur mu ya da sende oldu mu

Spor salonuna gidiyor musun?

bende de var 360 kapsül yurt dışından getirtmistim

Valla tasarrufmaxxing yapıyorum 1500 tl'ye değer mi mesela, mesele para değil de değip değmemesi, detaylı bi araştırma yapıp tr'de en uyguna alabileceğim adaptojenleri araştıracağım bakalım.. Buna para vereceğinize melisa çayı için diyen var felan :feelskek: :bigbrain:

Valla tasarrufmaxxing yapıyorum 1500 tl'ye değer mi mesela, mesele para değil de değip değmemesi, detaylı bi araştırma yapıp tr'de en uyguna alabileceğim adaptojenleri araştıracağım bakalım.. Buna para vereceğinize melisa çayı için diyen var felan :feelskek: :bigbrain:
bunun yerini tutabilicek başka doğal birşey olduğunu sanmıyorum bence ashwagandhaya ek olarak b12 ve çinko bakır al baya dinç hissettiriyor ve zihin açıyor beyin sisine birebir keşke daha önce kullansaymışım dediğim bi supplement ashwagandha

• +1
Reactions: jackreacher52
yaşın kaç kanka bi de çoğu yerde okuduğuma göre almayın diyordu sağlığa zararı varmış bi yan etkisi olur mu ya da sende oldu mu
16 bi yan etkisini görmedim şeker hastalığın falan varsa onda riskli biraz

• +1
Reactions: halatmaxxing
> ''sanki 8 yaşında ilk defa bilgisayar oynuyorum''

Card

• +1
Reactions: maarda and angrybirds
bunun yerini tutabilicek başka doğal birşey olduğunu sanmıyorum bence ashwagandhaya ek olarak b12 ve çinko bakır al baya dinç hissettiriyor ve zihin açıyor beyin sisine birebir keşke daha önce kullansaymışım dediğim bi supplement ashwagandha
rhodiola rosea ucuz alternatifi diye duşmuştum ashwagandha kullanan birisinden protein oceanda varmış ;d

rhodiola rosea ucuz alternatifi diye duşmuştum ashwagandha kullanan birisinden protein oceanda varmış ;d
l theaninde ashwagandhaya alternatif bir amino asit protein oceanda da var ama normalde bi ondan bide ashwagandha aldım ama sadece ashwagandhayı kullandım bi dene istersen l theanini birine verdim o rahatladığını söyledi kafeinle birlikte kullanırsan hen l theaninin hemde kafeinin etkisi artıyor

Last edited:
  • +1
Reactions: Kayra139
etkisini aldığıma göre orjinaldi bendeki ağzı açık yollamış konuştum satıcıyla gönder yenisini yolliyim dedi gerek görmedimvünlük dozaj 600ü aşmayın ama 200lük kapsüllerden falan daha uyguna bulursanız onlardan alsanız dozajı daha iyi ayarlarsınız çünkü benim tek hap 375mg iki hap alsam 750mg yapıyor buda dozajın üstü çok yüksek doz yumuşaklık hali yapabilir ereksiyon sorunu yapabilir dedilerView attachment 3444949
Hacı bu nası bişe kapsülde olması gerekmiyor mu

Hacı bu nası bişe kapsülde olması gerekmiyor mu
ashwagandha bi tür bitki kapsül şeklinde de satılabilir çay olarakta satılabilir sıkıştırılmış hapta satılabilir bendeki sıkıştırılmış hap knk hammaddeyi aldıktan sonra ister kapsül olsun ister hap olsun hap olması kapsül olmasından daha iyi hatta çünkü plastik yutmuyorsun

Users who are viewing this thread

Back