Ashwagandha

Charm0

Charm0

Iron
Gercek ashwagandha nerden alabilirim beyler cortisolu harbi azaltsin, bi link falan atin trendyolda niye yok hic aq

• +1
Reactions: sexisdeath
Ebesininami 1900 ne la 900 falan bekliyodum max bide kaliteli midir bu kanka emin misin
scam olabilir knk bilmiyorum
hic bir yerde satılmıyor
amazondan alabilirsin(amazon.tr değil)

scam olabilir knk bilmiyorum
hic bir yerde satılmıyor
amazondan alabilirsin(amazon.tr değil)
Kanka amazon.com dan alinca trye getiryo mu ki this item foesnt ship to turkey diyo

• +1
  • +1
Kanka simdi baktim ashwaganda tr de satilmasi yasakmis hrpsiburada gibi yerlerde satilanlara guvenebilir miyim emin degilim yurt disindan getirtmeyi denicem buyuk ihtimal bilmiom aga simdi alcam cakma sikindirik urun cikcak niye yasaklamislarki bu ashwagandayi amk
ashwagandaya benzer supplementler olması lazım
birazda araştır

Cortisol azaltmasi icin lazim hidrokortizon krem kullancam
Hidrokortizon Krem, cilt iltihabı, kaşıntı, şişlik, tahriş ve kızarıklık tedavisinde kullanılan topikal bir steroid ilaçtır. Böcek ısırıkları, zehirli sarmaşık, egzama, sedef hastalığı, dermatit, alerjiler, döküntü ve anal veya dış kadın genital kaşıntısı gibi çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.

Hidrokortizon Krem, cilt iltihabı, kaşıntı, şişlik, tahriş ve kızarıklık tedavisinde kullanılan topikal bir steroid ilaçtır. Böcek ısırıkları, zehirli sarmaşık, egzama, sedef hastalığı, dermatit, alerjiler, döküntü ve anal veya dış kadın genital kaşıntısı gibi çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.
Bra bu chatgpt response nie

• Hmm...
Reactions: whoishe