Asıl acı gerçek

D

Deleted member 103235

Iron
Asıl acı gerçek smvnin düşük olması değil asıl acı gerçek cocukluk ve genclikte oluşan kisiligin yanlış oluşması ve smv yükselebiliyoken hayatini daha çok sikme potansyeline sahip kisiligin değişmiyor kisiliginin degismesi için de travmalar yaşaman lazım ama travmalarin %90i kişiliği kötü yönde degistirir

• +1
Reactions: Ashoimex
aynı sekilde dusunuyoruz fakat beyin kimyanın degismesi ıcın sadece travma gerekmiyor milli olmak(etkileri kalıcı olmayabilir) birine zarar vermek (kavga direk) , yada diger baska seyler bunda etkili olabilir kisiligini maskeleyerek degistirebilirsin uzun vadede degisirsin ama tek degistiremeyecegin sey inhibligin travma olayına gelirsek kucukken travma yasamıssan surekli askb olan biri degil abused dog olucaksın eger cok ısrarlıysan masum hayvanları oldur falan belki bi ise yarar(satire)
kisiligini maskeleyerekte degistiremezsinki sen ne kadar kisiliginden farklı davransanda asil kisiligin patlak veriyo sonra ami gotu dagitiyon

aynı sekilde dusunuyoruz fakat beyin kimyanın degismesi ıcın sadece travma gerekmiyor milli olmak(etkileri kalıcı olmayabilir) birine zarar vermek (kavga direk) , yada diger baska seyler bunda etkili olabilir kisiligini maskeleyerek degistirebilirsin uzun vadede degisirsin ama tek degistiremeyecegin sey inhibligin travma olayına gelirsek kucukken travma yasamıssan surekli askb olan biri degil abused dog olucaksın eger cok ısrarlıysan masum hayvanları oldur falan belki bi ise yarar(satire)
High inhib biri birine zarar verip depresyona girer ben bunu niye yaptım diye dusunur durur icini yer ornek olarak yazdım bunu ve mentali iyice kötüye gider. Milli olmanin kisiliginde degisiklige yol acacagini düşünmüyorum. Maskeleme cope direk illaki bir gün gerçek yüzün açığa çıkar denendi ve onaylandi. Geri kalanlar kişiliğini iyice sikecek şeyler cevap yazmaya bile gerek yok

Asıl acı gerçek bir şeyler yapmazsan 17.002 TL'ye çalışacak olmak

• +1
Reactions: Simon Peter Gruber
Asıl acı gerçek bir şeyler yapmazsan 17.002 TL'ye çalışacak olmak
Brutal

• +1
Reactions: nmn14

Users who are viewing this thread

Back