asimetri belli olmuyor irlde copeu

dogida

dogida

Gold
asimetri tipte en önemli etken sizi aşırı ucube gösteriyor gözle asimetrileri fark etmeseler bile çünkü yüzünüze öyle alışıyorlar.

gerçekten asimetriniz varsa sebebi tek taraflı çiğneme değil skolyoz, torticollis bu da postürünüzle alakalı
1732399288443

eğer tek taraflı çiğnemeden kaynaklı asimetriniz varsa ağırsağlam gibi gözükürsünüz ztn onu da fazla siklemenize gerek yok sadece masseter veya ramusunuzda asimetri vardır

• +1
Reactions: gargomel, nmn14 and Peter Steele
bu tirrik subforumunda eneskarduya haric asimetrisi olan kisilerin asimetrisi kemikten degil skolyozdan kaynakli

anasinin amini sikeyim ben postur gibi aklima geldikce suifuel yiyom lordoz gibi anani sikeyim skolyoz da var cok olmasa da ilerler gibime de geliyo :LOL:

• +1
Reactions: elemanzelvadre
anasinin amini sikeyim ben postur gibi aklima geldikce suifuel yiyom lordoz gibi anani sikeyim skolyoz da var cok olmasa da ilerler gibime de geliyo :LOL:
Ikiside en ileri derece

orospucocugu orhan naber lan uzun zmandır görüşemiyorduk banlıydık demek skolyozun ve lordozun var ha ahahahaha

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele and orhanhic
orospucocugu orhan naber lan uzun zmandır görüşemiyorduk banlıydık demek skolyozun ve lordozun var ha ahahahaha
orhan dogida bulusmasi ne zaman lan

iyi lan aminakoydugum senden naber
lordoz brutal ama skolyoz cok problem yok doktora da gittim siktiret onemli degil demisti

ama lordoz hafiften lifefuel vermiyo degil 2cm uzasam 190a fraudlarim 186dan

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
lordoz brutal ama skolyoz cok problem yok doktora da gittim siktiret onemli degil demisti

vay eşşek oğlu eşşek skolyoz çok problem değil diyor arka kameradan kendini çekince oasimetrik suratından utanmıyor musun orhan

• JFL

Knk bende skolyoz var orta derece (tahminimce) daha rontgen cekilmedim doktora gideyim mi arkadan bakinca belli oluyo omurga sola dogru egri bugru bisi amk

vay eşşek oğlu eşşek skolyoz çok problem değil diyor arka kameradan kendini çekince oasimetrik suratından utanmıyor musun orhan
sag masseter cok az daha sisik onun disinda asimetri yok bende

Knk bende skolyoz var orta derece (tahminimce) daha rontgen cekilmedim doktora gideyim mi arkadan bakinca belli oluyo omurga sola dogru egri bugru bisi amk
omzunda düşüklük asimetri var mı ben de çocukluktan beri vardı sol kanadım çıkıyordu uzaylı gibiydi

• +1
bende belli olmuyo asiri dikkatli bakmayinca bence git ileri seviyede ameliyat oluyolar amelyat sonrasi da aciliymis baya oyle duydum

• So Sad
omzunda düşüklük asimetri var mı ben de çocukluktan beri vardı sol kanadım çıkıyordu uzaylı gibiydi
evet bir omuzum daha assagida ve dar diger omuza göre yuzumdede asimetri var oda skolyozdan diye tahmin ediyorum kemikte bir sey yok

evet bir omuzum daha assagida ve dar diger omuza göre yuzumdede asimetri var oda skolyozdan diye tahmin ediyorum kemikte bir sey yok
benim gonionlarin biri biraz daha cikik o da etkiliyo biraz
acil lordozu duzeltmem lazim skolyoz icin sonradan giderim doktora zaten

• +1
bende belli olmuyo asiri dikkatli bakmayinca bence git ileri seviyede ameliyat oluyolar amelyat sonrasi da aciliymis baya oyle duydum
Knk fizyoterapi baslicam bi derecesini ogreneyim Ilk hardmaxxim niye skolyoz ameliyati olsun amg rhino olcam

evet skolyozdan arka kameradan foto çekilince yüzünden iğreniyor musun

• +1
Knk fizyoterapi baslicam bi derecesini ogreneyim Ilk hardmaxxim niye skolyoz ameliyati olsun amg rhino olcam
direk rhino mu alar base reduction falan mi genisti senin burun galiba oyle hatirliyom

evet skolyozdan arka kameradan foto çekilince yüzünden iğreniyor musun
Evet hemde nasıl lopsided cikiyor yag orani azaldikca iyilesiyor ama eskiden cok kotuydu fotolari ceviriyordum arka kameradan cekindigim

Evet hemde nasıl lopsided cikiyor yag orani azaldikca iyilesiyor ama eskiden cok kotuydu fotolari ceviriyordum arka kameradan cekindigim
aboovv hayatın bitmis heeee

• So Sad
Sen skolyoz icin ameliyat mi oldun yoksa fizik tedavi mk

Sen skolyoz icin ameliyat mi oldun yoksa fizik tedavi mk
niye söylim qnq 4 yıldır asimetrimi çözmeye çalişiiom özel formül
Baba fizyoterapi baslicaz ya insallah arka kamera fotolari sik gibi on kamera muthis
ön kamera müthiş olsa nolcak la alıştıgın icin öyle geliyor:lul::lul: muhtemelen gülünce aşırı çirkin oluyorsundur

• Hmm...
niye söylim qnq 4 yıldır asimetrimi çözmeye çalişiiom özel formül

ön kamera müthiş olsa nolcak la alıştıgın icin öyle geliyor:lul::lul: muhtemelen gülünce aşırı çirkin oluyorsundur
Genelde gülmem disarda arkadas ortami haric 4 sene once smile lines yapiyor diye birakmistim :forcedsmile:

Kanka valla soylesen ya asimetrininde skolyozunda allah belasini versin

Genelde gülmem disarda arkadas ortami haric 4 sene once smile lines yapiyor diye birakmistim :forcedsmile:

Kanka valla soylesen ya asimetrininde skolyozunda allah belasini versin
knk yüzünde asimetri varsa kaslarda da asimetri vardir gülünce aşiri çirqindiq vallahi neyseki düzeldiq

• Hmm...
knk yüzünde asimetri varsa kaslarda da asimetri vardir gülünce aşiri çirqindiq vallahi neyseki düzeldiq
Spor yapiyom Ama genelde shrug yapmam ondan mıacaba trapez falan mi calissam

Her şey genetik skolyoz lordoz bile genetik sizin bi suçunuz yok kendinize yüklenmeyin

• JFL
Her şey genetik skolyoz lordoz bile genetik sizin bi suçunuz yok kendinize yüklenmeyin
Ne genetigi amk Pandemi Sokaga cikma yasagi Pc basinda saatlerxe oturma Bunlar mi genetik

amk üzülecekseniz ergenlikte testo basmadığınıza üzülün ya da ağızdan nefes aldığınıza. Postüe falan cope amk hadi skolyoz lordoz olsanız tamam da onlar da genetik sizin elinizde olan bi şey değil

amk üzülecekseniz ergenlikte testo basmadığınıza üzülün ya da ağızdan nefes aldığınıza. Postüe falan cope amk hadi skolyoz lordoz olsanız tamam da onlar da genetik sizin elinizde olan bi şey değil
Ben basiyorum ergenlikte testo :p

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
postür cope mu:lul::lul::feelswat::feelswat::hnghn::hnghn:

postür cope mu:lul::lul::feelswat::feelswat::hnghn::hnghn:
evet kesinlikle ergenlikte 12 saat pc başında oturduğunuz için çirkinsiniz hayır o bok genetiğinizin suçu yok

• JFL
  • JFL
Reactions: Peter Steele and elemanzelvadre
Ben ne supbar5 adamım aq skolyoz var asimetri var bundan dolayı berbat maksillam var recessed chinim var berbat dudaklarım.i var ortalama altı burnum var:feelswah:

Ben ne supbar5 adamım aq skolyoz var asimetri var bundan dolayı berbat maksillam var recessed chinim var berbat dudaklarım.i var ortalama altı burnum var:feelswah:
senin asimetrin harbi belli olmuyor şimdi söylemesen bilmiyordum bile

1732467418483
1732467442357

bu gördüğünüz adam asimetrisini düşük zygolu yer ile sakız çiğneyerek düzeltmiş bence skolyozla alakası çok yok

• +1
Reactions: Simon Peter Gruber
5 6 derece skolyoz var yuz allah gibi asimetrik öneri???

Users who are viewing this thread

Back