Asimetrik Ve dar damak

D

delacruztnhn

Iron
Damağımın genişliğini tam anlamıyorum arka tarafa doğru geniş gibi ama ön tarafta bi daralma var sanki. 8 tane ortodontise gittim hiçbiri palatal expander vermedi son gittiğim invisalign takabiliriz dedi şu anda invisalign kullanıyorum ama 15-23 plağa geldim hala düzeleceğini düşünmüyorum. Ayrıca yüzümün sağ tarafı daha keskin ve geniş. Gülüşüm de çok garip ve iğrenç anlamıyorum

Attachments

• IMG_1640.jpeg
    IMG_1640.jpeg
    868.4 KB · Views: 0
  • IMG_1645.jpeg
    IMG_1645.jpeg
    1,015.5 KB · Views: 0
  • IMG_1653.jpeg
    IMG_1653.jpeg
    598 KB · Views: 0
  • IMG_1652.jpeg
    IMG_1652.jpeg
    848.6 KB · Views: 0
  • IMG_1648.jpeg
    IMG_1648.jpeg
    663.7 KB · Views: 0
  • IMG_1646.jpeg
    IMG_1646.jpeg
    664.5 KB · Views: 0
  • Hmm...
Reactions: -BayHarbourButcher
Damağımın genişliğini tam anlamıyorum arka tarafa doğru geniş gibi ama ön tarafta bi daralma var sanki. 8 tane ortodontise gittim hiçbiri palatal expander vermedi son gittiğim invisalign takabiliriz dedi şu anda invisalign kullanıyorum ama 15-23 plağa geldim hala düzeleceğini düşünmüyorum. Ayrıca yüzümün sağ tarafı daha keskin ve geniş. Gülüşüm de çok garip ve iğrenç anlamıyorum
Bir şey yok palateinde benimkini görsen için daralır sil fotolarıda

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Trenmaxx1 and kurdistan
çok düşünme knk narrow dğil

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
yarram 8 tane orthoya gidip anlamiyonmu dar olmadığını expander takınca nolcak saniyonuz

• +1
Reactions: kurdistan and -BayHarbourButcher
yarram 8 tane orthoya gidip anlamiyonmu dar olmadığını expander takınca nolcak saniyonuz
Bass olacağını sanıyo expander takınca halbuki şanslıysa 2 mm skeletal expansion elde edicek ve daha iyi nefes almaya başlayacak o kadar

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, kurdistan, Auchelius and 2 others
benim palateden iki kat fln genistir amk ne darı

• +1
Reactions: Auchelius and -BayHarbourButcher
6 7 GIF
dnr

• +1
Reactions: heightmaxxing
5 diş gözüksün diye mi kafaya taktın bide damak fotosunu adam akıllı düzgün çekmemişsin.

Adam akıllı ortodontiste git veya labrotuarı olan bir orthodontiste git ve orada 3d senin damağını dişlerini vesaire tarasınlar ve en sonda sana göndermelerini site veya gidip fotosunu çekip tekrardan buraya at ama bu olaya gerek kalmadan sana gereken tedaviyi önerirler zaten.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, -BayHarbourButcher and kurdistan
Sana kötü bir haberim var olay damak paletinde yada simetride değil takmaya değmez
1766349966108
1766349984265
1766349992909
1766350006943

• +1
Reactions: Auchelius

Users who are viewing this thread

• Back