Aşırı darlayan kız hk.

botdericektshoeIift

botdericektshoeIift

All i've got is insane
ilişki yapmış kardeşcanlar bi yardım edin sabah öğle akşam bununla konuşup her gün buluşmak zorundamıyım aq sikip engellesem olmuyor mu tmm hayatım yokta discordda orkluk yapmak oyun oynamak dizi izlemekte istiyom salmıyor bu
@ER enjoyer @balve @jsbera

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Gordon Freeman, growthplatessss111, ochinchin and 6 others
kız character.ai dan beller bu arada truecellik gitmedi rahat olun

• JFL
  • WTF
Reactions: Kayra139, Gordon Freeman, Jahrein and 6 others
ilişki yapmış kardeşcanlar bi yardım edin sabah öğle akşam bununla konuşup her gün buluşmak zorundamıyım aq sikip engellesem olmuyor mu tmm hayatım yokta discordda orkluk yapmak oyun oynamak dizi izlemekte istiyom salmıyor bu
Kanka hislerini acik acik soyle cok darliyon cok SIKIYON kendim zaman gecirmek istiyom gibi gibi beni kiriyosun dersede iki yok kaliyo
1. Yol ayrilik
2. Yol kolelik
3. Yok darktiradlik saka bi yana bundan kastim ne ayrilcaniz nede surekli kizla buluscan konuscan, isine geldikce yazicaksin ghosting yapiyomus gibi dusun

Yinede tercihin 1. Yoldan olsun yoksa cekilmez, bide kizi sevmiyonmuki ne guzel hergun bulusuyonuz

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, NoxInfernum and Trenmaxx1
IMG 7540

• JFL
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, Gordon Freeman, wetwipes and 2 others
Kız akıllı mi yani sozden laftan anlayan bi kız mi

• Hmm...
Reactions: Gordon Freeman
ilaçlarını düzenli şekilde kullan ozaman darlamayı bırakır

• JFL
Reactions: ascendantwill, Gordon Freeman, growthplatessss111 and 5 others
Derdini seveyim pic pezevenk

Allah baska dert vermesin kodumun fakecel'i, daha dun kizlar bana bakmiyo ewewewewe incelim ewewewew diye agliyodun

• JFL
Reactions: ascendantwill, Gordon Freeman, Serialsuicide and 3 others

Allah baska dert vermesin kodumun fakecel'i, daha dun kizlar bana bakmiyo ewewewewe incelim ewewewew diye agliyodun
diyene bak amk

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman and growthplatessss111
  • +1
Reactions: Gordon Freeman

Subfprumhn yarısı larper orospu evladı

• Woah
Reactions: NoxInfernum

Users who are viewing this thread

Back