Aşk acısı

meert

meert

Iron
Daha önce birine gerçekten aşık olan onun için uğraşan peşinden giden deneyen ama kabul etmeyen biri oldu mu kızın fikrini değiştirmek için ne yapabilirim deli gibi aşık oldum amk olmuyor unutamıyorum birde kızlar değişmişsin diyorsa bu ne anlama geliyor

Kızla konuşman lazım zaten konuşuyosan ve istemiyosa pek bi şansın yok gibi

Daha önce birine gerçekten aşık olan onun için uğraşan peşinden giden deneyen ama kabul etmeyen biri oldu mu kızın fikrini değiştirmek için ne yapabilirim deli gibi aşık oldum amk olmuyor unutamıyorum birde kızlar değişmişsin diyorsa bu ne anlama geliyor
kank ugrastıkca ister istemez kendini daha cok batırıyorsun insanlar değismez dısarıdan sadece seni daha baska görür mesele bundan ibaret ve biri için uğrasmak da verilecek en kötü izlenim

Kızla konuşman lazım zaten konuşuyosan ve istemiyosa pek bi şansın yok gibi
Amk kızı instadan konuşurken de flörtöz yüzyüze konuşurken de iyi soğuk yapmıyor gülüyor soru soruyor ama engellemiş lan

Amk kızı instadan konuşurken de flörtöz yüzyüze konuşurken de iyi soğuk yapmıyor gülüyor soru soruyor ama engellemiş lan
aga bi yerden sonra unutcan kızı her türlü duyguların geçicek yenisine sağlık bu konularda

• +1
Reactions: meert