elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
NE YAPARAK ASKERE GITMEMEYI DUSUNUYOSUNUZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Adam degilmisin kardeşim siktir git askere gerçi orda şap var yemeklerde gitmemek için yeterli bir sebep gitmek istemeseydim kendimi neyim bicaklardim(yasayacamdan emin olacak şekilde tabiki) deli neyim derlerdi gitmezdim gitsemde is yaptırmalardi heraldeNE YAPARAK ASKERE GITMEMEYI DUSUNUYOSUNUZ
180 IN ALTI ERKEK DEGIL ZATEN SALAK MISIN SEN TABIKI ADAM DEGILIMAdam degilmisin kardeşim siktir git askere gerçi orda şap var yemeklerde gitmemek için yeterli bir sebep gitmek istemeseydim kendimi neyim bicaklardim(yasayacamdan emin olacak şekilde tabiki) deli neyim derlerdi gitmezdim gitsemde is yaptırmalardi heralde
pyuhauhauhua möal orospu cocugu senıKasımda askere gidiyom oorospcpcıu simdimi soyluyorsun bunu
Olm 2 ayrı ülkede yapacagim eğer turkiyede askerlik yaptıgım yurtdısında gecerli degilsepyuhauhauhua möal orospu cocugu senı
noldu kral siklemiyo muyum seniprim vermeyin şuna
sebep?Olm 2 ayrı ülkede yapacagim eğer turkiyede askerlik yaptıgım yurtdısında gecerli degilse
Çift vatandaşımsebep?
hangi ülkeÇift vatandaşım
hangi ülke
Daha iyini görünce kinlendin bakıyorum.noldu kral siklemiyo muyum seni
4 yıllık boktan bi üniye tercih ver uzasınNE YAPARAK ASKERE GITMEMEYI DUSUNUYOSUNUZ