![whoishe](/data/avatars/l/110/110475.jpg?1735744528)
whoishe
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
çevre ?genetik + çevre
beslenme + çevresel toksinler + uyarıcılar+coğrafya+kültür+hastalıklar vbçevre ?
Epigenetik amk dumbelegiçevre ?
keşke küçükken çok hastalık geçirip antibiyotik içmeseydim veya türkiye gibi toksin dolu çevreye maruz kalmasaydımbeslenme + çevresel toksinler + uyarıcılar+coğrafya+kültür+hastalıklar vb
sanayileşmiş toplumların hepsi böylekeşke küçükken çok hastalık geçirip antibiyotik içmeseydim veya türkiye gibi toksin dolu çevreye maruz kalmasaydım
Hastalik ve antibiyotikle alakasi yok olm salak misiniz senin yasaminin senin icin bi etkisi yok herşey senden önceki atalarının yasam tarzına bagli olarak evrimleştikeşke küçükken çok hastalık geçirip antibiyotik içmeseydim veya türkiye gibi toksin dolu çevreye maruz kalmasaydım
mesela alkol içmemin benim için etkisi yok muHastalik ve antibiyotikle alakasi yok olm salak misiniz senin yasaminin senin icin bi etkisi yok herşey senden önceki atalarının yasam tarzına bagli olarak evrimleşti
IRksal degisiklikler genetik bazi ulkedekilerin guzel bazilarinin cirkin olmasi tamamen dogal secilim,evrim
Onlarin yaptigi aktiviteler yedigi besinlerin bi sonucusun
Alkol icince genetik dizilimin degisecek mi?mesela alkol içmemin benim için etkisi yok mu
gen ekspresyonu dediğimiz çevresel etkenlerin inaktif genleri aktif duruma getirmesi durumu var aslında yaşam tarzı genetiği etkiliyor ama ırk konusuna katılıyorum atalarımızın yaşayış biçimi bizi de etkiledi yirmilik dişler mesela.Alkol icince genetik dizilimin degisecek mi?
Hayır
Alkol ictigin icin ostrojen salgilayip ibne olacak misin
Evet
Y kromozomunun tarihteki en kisa versiyonuna ulasmasiyla en az androjenik oldugumuz donemlerde olmamızında etkisi vargen ekspresyonu dediğimiz çevresel etkenlerin inaktif genleri aktif duruma getirmesi durumu var aslında yaşam tarzı genetiği etkiliyor ama ırk konusuna katılıyorum atalarımızın yaşayış biçimi bizi de etkiledi yirmilik dişler mesela.
evet modern yaşam tarzı yüzünden y kromozomu ileride yok olacak, haklısınY kromozomunun tarihteki en kisa versiyonuna ulasmasiyla en az androjenik oldugumuz donemlerde olmamızında etkisi var
Zaten evrim bi pencereden bakabilecegin bisey degil birsuru farkli yasanmisligin gunumuzu olusturması bi ornekle aciklayamazsin evrimle alakali hicbirseyi
1 kadeh viski kortizol düşürüyoAlkol icince genetik dizilimin degisecek mi?
Hayır
Alkol ictigin icin ostrojen salgilayip ibne olacak misin
Evet
Yok olmayacak an itibariyle maksimum olusacagi kisaliga ulastigini belirtiyor calismalarevet modern yaşam tarzı yüzünden y kromozomu ileride yok olacak, haklısın
Ben alkol diyince aklima bira geldi direk ondan ornek verdimde herseyin azı faydalı demiş yahudiler zamanında (cope)1 kadeh viski kortizol düşürüyo
one cycle wont hurt diye anladımYok olmayacak an itibariyle maksimum olusacagi kisaliga ulastigini belirtiyor calismalar
Yani bizler tarihteki en erkek olmayan ilk erkekleriz ve bu benim cok zoruma gidiyor
Olurda bi anormallik olur dahada kısalirsa ozaman erkeklik yok olma ihtimali var
Ben alkol diyince aklima bira geldi direk ondan ornek verdimde herseyin azı faydalı demiş yahudiler zamanında (cope)
Cycle falan bos oglum kaş yapcaz diye göz cıkarmak sadeceone cycle wont hurt diye anladım![]()
Eczaneden al bas amk cok kafana takiyosanYani bizler tarihteki en erkek olmayan ilk erkekleriz
erkek olmamak nasıl siklencek bişey değilEczaneden al bas amk cok kafana takiyosan
Çokda siklencek bişey değil
Testo = erkek olmakerkek olmamak nasıl siklencek bişey değil
Senin vurdugun sentetik hormonla dogustan maskulen androjenik olmak ayni sey mi?Eczaneden al bas amk cok kafana takiyosan
Çokda siklencek bişey değil
dht testo hayvan gibi salgılanıp uzun boylu kemikli erkek olmaktanTesto = erkek olmak
Diye düşünüyorsan tmm knk
"Erkek olmak" derken neden bahsediyorsun onuda bilmiyorum ama
Eski insanlar bizden daha fazla testoya sahipken çok daha kisaydidht testo hayvan gibi salgılanıp uzun boylu kemikli erkek olmaktan
Senin bilmen ile vücudunun tepkisi aynı olmuyor,maskulen dediğin kaslı güçlü olmak falansa testoyu vur geç eğer hormonların kişiliğine etkisinden bahsediyorsan onların etkisi çok sınırlı,yine genetiğe + çevreye dönüyor yani olaySenin vurdugun sentetik hormonla dogustan maskulen androjenik olmak ayni sey mi?
Sen istedigin kadar o hormonu vur icten ice biliyosun oglum özün bu degil o hormon olmadan adam degilsin
beynin , gücün ve hormonların(buda güçlü olmak icin) harici seyler anlamlı degildi eski zamanlarda senin erkek dedigin uzun boylu kemikli elemanlarsa git aileni kes organlarını sat bin tane ameliyat ol ama yine beynin kafa yapın falan degismicek erkek olmak dedigin gelismis kemiklere sahip olmaksa malsın aq direk yakısıklı olmak istiyorum de gecdht testo hayvan gibi salgılanıp uzun boylu kemikli erkek olmaktan
Bence maskulen olmak zihin yapisiyla alakalı bisey ama degistirebilecegin bsiey degil oyle redpillciler gibi yaniEski insanlar bizden daha fazla testoya sahipken çok daha kisaydi
Ve yüzün %99 genetik dht falan boş o konuya girmeye üşeniyorum bile forumda 1000 defa yazmisimdir
Senin bilmen ile vücudunun tepkisi aynı olmuyor,maskulen dediğin kaslı güçlü olmak falansa testoyu vur geç eğer hormonların kişiliğine etkisinden bahsediyorsan onların etkisi çok sınırlı,yine genetiğe + çevreye dönüyor yani olay
hak veriyorumda maskulen zihin yapısı ne simdi ben cok bilmiyorum tyler durden falanmı yani ciddi soruıyom buaradaBence maskulen olmak zihin yapisiyla alakalı bisey ama degistirebilecegin bsiey degil oyle redpillciler gibi yani
low inhib az kafaya takma falanmı tek baska spesifik neler oluyor daha anne karnında cok androjenlere maruz kalan erkeklerin kisiliklerindehak veriyorumda maskulen zihin yapısı ne simdi ben cok bilmiyorum tyler durden falanmı yani ciddi soruıyom buarada
Üzerine fazla düsünmedim ama anlaması cok zor degil birinin maskulen olup olmadiginihak veriyorumda maskulen zihin yapısı ne simdi ben cok bilmiyorum tyler durden falanmı yani ciddi soruıyom buarada
bazen oluyo diyom bu adam cok maskulen falan ama neden boyle hissettigimi dusununce low inhib , guc ve az kafaya takma harici baska bisi aklma gelmiyor ama bunlarda yeterse artar bence cunku güç harici digerlerini degistiremiyorsun madde falan kullanmak lazımÜzerine fazla düsünmedim ama anlaması cok zor degil birinin maskulen olup olmadigini
Birader sen hani bana telegram veriyodun en sonbazen oluyo diyom bu adam cok maskulen falan ama neden boyle hissettigimi dusununce low inhib , guc ve az kafaya takma harici baska bisi aklma gelmiyor ama bunlarda yeterse artar bence cunku güç harici digerlerini degistiremiyorsun madde falan kullanmak lazım
kullanmıyorumda indiriyim en son 1 yıl once borsa icin indirmistimBirader sen hani bana telegram veriyodun en son
Zihin yapısı genelde değiştirilebilen bişey ama neyden bahsettiğini aciklaman lazımBence maskulen olmak zihin yapisiyla alakalı bisey ama degistirebilecegin bsiey degil oyle redpillciler gibi yani
alkolde hiv bisi yokYok olmayacak an itibariyle maksimum olusacagi kisaliga ulastigini belirtiyor calismalar
Yani bizler tarihteki en erkek olmayan ilk erkekleriz ve bu benim cok zoruma gidiyor
Olurda bi anormallik olur dahada kısalirsa ozaman erkeklik yok olma ihtimali var
Ben alkol diyince aklima bira geldi direk ondan ornek verdimde herseyin azı faydalı demiş yahudiler zamanında (cope)