Aslında Herşeyin Genetik Olması

whoishe

whoishe

Silver
Tumblr mysi80YcIe1svoqlco1 640
Tumblr ob1lv2uwsU1svoqlco1 640
CcuVWdSUUAAU0ny
Dca3f28aaee7d2b5fdb6c8e34b5bde29
Chico

• +1
Reactions: Deleted member 93990
genetik + çevre

• +1
Reactions: whoishe
  • +1
Reactions: angrybirds and whoishe
GENETIK DEDIGINIZ SEYIN EPIGENETIGIN UZUN SURELI ETKILERI OLDUGUNU OGRENINCE UZULECEKSINIZ 🤯🤯🤯

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 114712 and Deleted member 93990
beslenme + çevresel toksinler + uyarıcılar+coğrafya+kültür+hastalıklar vb
keşke küçükken çok hastalık geçirip antibiyotik içmeseydim veya türkiye gibi toksin dolu çevreye maruz kalmasaydım

• +1
keşke küçükken çok hastalık geçirip antibiyotik içmeseydim veya türkiye gibi toksin dolu çevreye maruz kalmasaydım
sanayileşmiş toplumların hepsi böyle

• +1
Reactions: Deleted member 51789
Hastalik ve antibiyotikle alakasi yok olm salak misiniz senin yasaminin senin icin bi etkisi yok herşey senden önceki atalarının yasam tarzına bagli olarak evrimleşti
IRksal degisiklikler genetik bazi ulkedekilerin guzel bazilarinin cirkin olmasi tamamen dogal secilim,evrim
Onlarin yaptigi aktiviteler yedigi besinlerin bi sonucusun

• Hmm...
Reactions: whoishe and Deleted member 93990
Hastalik ve antibiyotikle alakasi yok olm salak misiniz senin yasaminin senin icin bi etkisi yok herşey senden önceki atalarının yasam tarzına bagli olarak evrimleşti
IRksal degisiklikler genetik bazi ulkedekilerin guzel bazilarinin cirkin olmasi tamamen dogal secilim,evrim
Onlarin yaptigi aktiviteler yedigi besinlerin bi sonucusun
mesela alkol içmemin benim için etkisi yok mu

• +1
  • JFL
Reactions: whoishe, Deleted member 51789 and Mehmet Arga
mesela alkol içmemin benim için etkisi yok mu
Alkol icince genetik dizilimin degisecek mi?
Hayır
Alkol ictigin icin ostrojen salgilayip ibne olacak misin
Evet

• +1
  • JFL
Reactions: whoishe and Deleted member 93990
Hayır
Evet
gen ekspresyonu dediğimiz çevresel etkenlerin inaktif genleri aktif duruma getirmesi durumu var aslında yaşam tarzı genetiği etkiliyor ama ırk konusuna katılıyorum atalarımızın yaşayış biçimi bizi de etkiledi yirmilik dişler mesela.

• +1
gen ekspresyonu dediğimiz çevresel etkenlerin inaktif genleri aktif duruma getirmesi durumu var aslında yaşam tarzı genetiği etkiliyor ama ırk konusuna katılıyorum atalarımızın yaşayış biçimi bizi de etkiledi yirmilik dişler mesela.
Y kromozomunun tarihteki en kisa versiyonuna ulasmasiyla en az androjenik oldugumuz donemlerde olmamızında etkisi var
Zaten evrim bi pencereden bakabilecegin bisey degil birsuru farkli yasanmisligin gunumuzu olusturması bi ornekle aciklayamazsin evrimle alakali hicbirseyi

• +1
Y kromozomunun tarihteki en kisa versiyonuna ulasmasiyla en az androjenik oldugumuz donemlerde olmamızında etkisi var
Zaten evrim bi pencereden bakabilecegin bisey degil birsuru farkli yasanmisligin gunumuzu olusturması bi ornekle aciklayamazsin evrimle alakali hicbirseyi
evet modern yaşam tarzı yüzünden y kromozomu ileride yok olacak, haklısın

• Hmm...
Hayır
Evet
1 kadeh viski kortizol düşürüyo

evet modern yaşam tarzı yüzünden y kromozomu ileride yok olacak, haklısın
Yok olmayacak an itibariyle maksimum olusacagi kisaliga ulastigini belirtiyor calismalar
Yani bizler tarihteki en erkek olmayan ilk erkekleriz ve bu benim cok zoruma gidiyor
Olurda bi anormallik olur dahada kısalirsa ozaman erkeklik yok olma ihtimali var
1 kadeh viski kortizol düşürüyo
Ben alkol diyince aklima bira geldi direk ondan ornek verdimde herseyin azı faydalı demiş yahudiler zamanında (cope)

Yok olmayacak an itibariyle maksimum olusacagi kisaliga ulastigini belirtiyor calismalar
Yani bizler tarihteki en erkek olmayan ilk erkekleriz ve bu benim cok zoruma gidiyor
Olurda bi anormallik olur dahada kısalirsa ozaman erkeklik yok olma ihtimali var

Ben alkol diyince aklima bira geldi direk ondan ornek verdimde herseyin azı faydalı demiş yahudiler zamanında (cope)
one cycle wont hurt diye anladım :)

one cycle wont hurt diye anladım :)
Cycle falan bos oglum kaş yapcaz diye göz cıkarmak sadece
Badicilerin hepside kendini tatmin eden insecure hamaldır
Yarın bigün kas igrenc obezite mukemmel oldugu fikri herkesce kabul edilse 1 kisi spor salonuna gitmez ama sozde herkes kendi icin yapiyor
Anlamadigim sey belirli bi niche icin ugrasmiyosan (hipermaskulen) kizlarin cogu hafif kaslı lean vucut seviyo sen neye ugrasiyon birader
@Peter Steele

Yani bizler tarihteki en erkek olmayan ilk erkekleriz
Eczaneden al bas amk cok kafana takiyosan
Çokda siklencek bişey değil

• Hmm...
  • +1
Reactions: auitistsurvior and Deleted member 51789
erkek olmamak nasıl siklencek bişey değil
Testo = erkek olmak
Diye düşünüyorsan tmm knk
"Erkek olmak" derken neden bahsediyorsun onuda bilmiyorum ama

• +1
Reactions: auitistsurvior and Deleted member 51789
Eczaneden al bas amk cok kafana takiyosan
Çokda siklencek bişey değil
Senin vurdugun sentetik hormonla dogustan maskulen androjenik olmak ayni sey mi?
Sen istedigin kadar o hormonu vur icten ice biliyosun oglum özün bu degil o hormon olmadan adam degilsin

• +1
Reactions: maarda
Testo = erkek olmak
Diye düşünüyorsan tmm knk
"Erkek olmak" derken neden bahsediyorsun onuda bilmiyorum ama
dht testo hayvan gibi salgılanıp uzun boylu kemikli erkek olmaktan

• JFL
Reactions: Ashoimex, Deleted member 51789, auitistsurvior and 1 other person
Eski insanlar bizden daha fazla testoya sahipken çok daha kisaydi

Ve yüzün %99 genetik dht falan boş o konuya girmeye üşeniyorum bile forumda 1000 defa yazmisimdir

Senin vurdugun sentetik hormonla dogustan maskulen androjenik olmak ayni sey mi?
Sen istedigin kadar o hormonu vur icten ice biliyosun oglum özün bu degil o hormon olmadan adam degilsin
Senin bilmen ile vücudunun tepkisi aynı olmuyor,maskulen dediğin kaslı güçlü olmak falansa testoyu vur geç eğer hormonların kişiliğine etkisinden bahsediyorsan onların etkisi çok sınırlı,yine genetiğe + çevreye dönüyor yani olay

• +1
Reactions: Deleted member 51789 and auitistsurvior
beynin , gücün ve hormonların(buda güçlü olmak icin) harici seyler anlamlı degildi eski zamanlarda senin erkek dedigin uzun boylu kemikli elemanlarsa git aileni kes organlarını sat bin tane ameliyat ol ama yine beynin kafa yapın falan degismicek erkek olmak dedigin gelismis kemiklere sahip olmaksa malsın aq direk yakısıklı olmak istiyorum de gec

• +1
Eski insanlar bizden daha fazla testoya sahipken çok daha kisaydi

Ve yüzün %99 genetik dht falan boş o konuya girmeye üşeniyorum bile forumda 1000 defa yazmisimdir

Senin bilmen ile vücudunun tepkisi aynı olmuyor,maskulen dediğin kaslı güçlü olmak falansa testoyu vur geç eğer hormonların kişiliğine etkisinden bahsediyorsan onların etkisi çok sınırlı,yine genetiğe + çevreye dönüyor yani olay
Bence maskulen olmak zihin yapisiyla alakalı bisey ama degistirebilecegin bsiey degil oyle redpillciler gibi yani

• +1
Reactions: auitistsurvior
Bence maskulen olmak zihin yapisiyla alakalı bisey ama degistirebilecegin bsiey degil oyle redpillciler gibi yani
hak veriyorumda maskulen zihin yapısı ne simdi ben cok bilmiyorum tyler durden falanmı yani ciddi soruıyom buarada

• +1
hak veriyorumda maskulen zihin yapısı ne simdi ben cok bilmiyorum tyler durden falanmı yani ciddi soruıyom buarada
low inhib az kafaya takma falanmı tek baska spesifik neler oluyor daha anne karnında cok androjenlere maruz kalan erkeklerin kisiliklerinde

• +1
Üzerine fazla düsünmedim ama anlaması cok zor degil birinin maskulen olup olmadigini

• +1
Üzerine fazla düsünmedim ama anlaması cok zor degil birinin maskulen olup olmadigini
bazen oluyo diyom bu adam cok maskulen falan ama neden boyle hissettigimi dusununce low inhib , guc ve az kafaya takma harici baska bisi aklma gelmiyor ama bunlarda yeterse artar bence cunku güç harici digerlerini degistiremiyorsun madde falan kullanmak lazım

• +1
bazen oluyo diyom bu adam cok maskulen falan ama neden boyle hissettigimi dusununce low inhib , guc ve az kafaya takma harici baska bisi aklma gelmiyor ama bunlarda yeterse artar bence cunku güç harici digerlerini degistiremiyorsun madde falan kullanmak lazım
Birader sen hani bana telegram veriyodun en son

• +1
Birader sen hani bana telegram veriyodun en son
kullanmıyorumda indiriyim en son 1 yıl once borsa icin indirmistim

• +1
Zihin yapısı genelde değiştirilebilen bişey ama neyden bahsettiğini aciklaman lazım

Bence zihinin testoyla falan alakası yok çevre ve yetiştirilme tarzıyla alakası var

• Hmm...

alkolde hiv bisi yok