aslinda looksmax cok basit

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
Trden kac ( lifemax no more retardmax )
Ucuz ama iyi gozuken bir araba al ( miata rf )
surgery ol ( kadin surgery olma uncanny olmama kurallarina uy )
roid abuse ( test primo easy )
humble ol ( guven demir gibi looks ustune cok kasan biri givi durma duz siyah tee jean etc )

lifemax adamim.

• +1
Reactions: ernmaxxxr, yadih, maarda and 3 others
humble ol ( guven demir gibi looks ustune cok kasan biri givi durma duz siyah tee jean etc )

lifemax adamim.
1. ve 3. etap zor ya

• +1
Reactions: yadih and Auchelius
1. yi halletsen diğeri iplik gibi çözülür de olmuyor işte

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, yadih, maarda and 3 others
Ulan tersten okuyunca işler daha kolay amk trden kaçmak final boss olmuş

• JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, yadih, cakdripa and 5 others
peki hangi ülkeler iyi? trden kaçıp nereye gidelim mesela sosyal fırsatlar ve ekonomik fırsatlar iyi olan neresi var
avrupa vatandaşı bi kızla evlencem zaman lazım biraz

• +1
Reactions: yadih

lifemax adamim.
istanbulun anasını sikeyim 25km yol için 3 saat trafikte kaldım:rage::rage::rage:

amına koyayım isviçreyi özledim

• +1

lifemax adamim.
mogeater bana ilaç temin et komisyon veririm
:p

• +1
@MogEater sende benim gibi stone cold khhv trucel obez incel misin :feelsbadman:

• +1

lifemax adamim.
İlk adım 6 aya gerçekleşiyor ins 1 hafta sonra amerika vize randevusuna gidecem 10 yıllık

• +1
Reactions: Auchelius and yadih
@MogEater sende benim gibi stone cold khhv trucel obez incel misin :feelsbadman:
naa, ben cirkinim ama truecell olacak kadar degil ama seciciligim sayesinde trucell evet, yani cok keskin bir tipik var ve o sterotip pheno disinda cok ilgisizim ve o looksmatch icin yeterli degil gibi hissediyorum,
kendimi cok cirkin gucsuz buluyorum, ve gelisme daha iyi olma hissini cok seviyorum.
12bf 21-22bmi 170 statlar face pretty boy underage pheno 15 maz gosteriyorum ozelikle gozlukle filan, jaw ve ogre curve baya saglam ama yuzume burnum ve gozlerim ve kaslarim hic uymuyor, harmony sorunu var.
+ looksmaxe baslamadan once cok fazla ilac kullaiyorum her alandan ve lifestyle cook kotuydu cok ortho sorunu vardi filan, gelisiyorumm

• Love it
  • +1
Reactions: yadih and churmaxxed
naa, ben cirkinim ama truecell olacak kadar degil ama seciciligim sayesinde trucell evet, yani cok keskin bir tipik var ve o sterotip pheno disinda cok ilgisizim ve o looksmatch icin yeterli degil gibi hissediyorum,
kendimi cok cirkin gucsuz buluyorum, ve gelisme daha iyi olma hissini cok seviyorum.
12bf 21-22bmi 170 statlar face pretty boy underage pheno 15 maz gosteriyorum ozelikle gozlukle filan, jaw ve ogre curve baya saglam ama yuzume burnum ve gozlerim ve kaslarim hic uymuyor, harmony sorunu var.
+ looksmaxe baslamadan once cok fazla ilac kullaiyorum her alandan ve lifestyle cook kotuydu cok ortho sorunu vardi filan, gelisiyorumm
ben son 6 ayda baya looksminledim beni çok motive ediyorsun geri looksmaxxe başlayacağım 🫡

• +1

Users who are viewing this thread

Back