Asosyal misiniz?

D

Deleted member 114712

Iron
Ben öyleyim hiç realde arkadaşım kalmadı amk 0 arkadaşım var hiç adam akıllı kız arkadaşım da olmadı 2 kere 4 gün süren sevgilim oldu hepsinden de cuck yedim.

Ben öyleyim hiç realde arkadaşım kalmadı amk 0 arkadaşım var hiç adam akıllı kız arkadaşım da olmadı 2 kere 4 gün süren sevgilim oldu hepsinden de
Ya sen onu bunu gecte etikete bak

• JFL
Reactions: Deleted member 114712
Ben öyleyim hiç realde arkadaşım kalmadı amk 0 arkadaşım var hiç adam akıllı kız arkadaşım da olmadı 2 kere 4 gün süren sevgilim oldu hepsinden de cuck yedim.
1-2 tane arkadaşım var haftada bi gidiyoz çay içiyoz bazenleri ayda bir avmye falan gidiyoz sinemaya falan irl sevgilim olmadı ama flört oldu first date falan yaşandı ama sonra kız ilişki istemedi cart curt

1-2 tane arkadaşım var haftada bi gidiyoz çay içiyoz bazenleri ayda bir avmye falan gidiyoz sinemaya falan irl sevgilim olmadı ama flört oldu first date falan yaşandı ama sonra kız ilişki istemedi cart curt
Seni çok iyi anlıyorum.

IMG 6494

• JFL
Reactions: recai iskender
100 tane 1 kuruşun olacağına 2 tane 50 kuruşun olacak :lul::lul::lul:. Adam için ölecek arkadaşları varmış işte ne güzel.
Kanka filmin ismi ne söylede bende bakim

• JFL
Reactions: recai iskender
100 tane 1 kuruşun olacağına 2 tane 50 kuruşun olacak :lul::lul::lul:. Adam için ölecek arkadaşları varmış işte ne güzel.
Çok söylüyoz biz bunu birbirbimize amk şimdi sen taşşak malzemesi edince üzüldüm:feelswhy: