dogida
Banned
@orhanhic @elemanzelvadre @travisbickle @questionsabouthepil @IBlameMyRamus @ER enjoyer @dogida
kabilemiz herkese açıktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dogida baba su pfpyi kaldır gördükce kötü hissediyom@orhanhic @elemanzelvadre @travisbickle @questionsabouthepil @IBlameMyRamus @ER enjoyer @dogida
kabilemizin simgesidogida baba su pfpyi kaldır gördükce kötü hissediyom
Beni de al@orhanhic @elemanzelvadre @travisbickle @questionsabouthepil @IBlameMyRamus @ER enjoyer @dogida
beni eklememisin@orhanhic @elemanzelvadre @travisbickle @questionsabouthepil @IBlameMyRamus @ER enjoyer @dogida
bende skolyoz çıkmadıda boyun kasları eşit değil Baya fark var galiba asimetri ondan kaynaklı düzeltmeye çalışacağımkabilemiz herkese açıktır
sürekli bir tarafın dönük mü yatıyonbende skolyoz çıkmadıda boyun kasları eşit değil Baya fark var galiba asimetri ondan kaynaklı düzeltmeye çalışacağım
evet kendimi bildim bileli aynı yöne yatıyorum onun dışı uyuyamıyorumsürekli bir tarafın dönük mü yatıyon
olm skolyozunda yok şimdi fizyoterapiste gidip benim boynumda asimetri var mı dicenevet kendimi bildim bileli aynı yöne yatıyorum onun dışı uyuyamıyorum
boyun asimetrisi yattığım tarafta yüzümün üstüne yattığım kısım yorgun gözüküyor çok fark var ama onun dışıda uyuyamıyorum
gitmicem tek taraflı neck curl falan atarım başka bilmiyom Aşırı bir asimetride yok ama düzeltsem daha iyiolm skolyozunda yok şimdi fizyoterapiste gidip benim boynumda asimetri var mı dicen