Atess adlı kullanıcı hakkında bilinmeyenler

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

I Want To Fuck Anna Speckhart
Atess her gün evinde oturur götünü yayar bir bok bilmez, annesi babası tarafından her gün sözlü şiddete maruz kalır sabah akşam org'da takılır, bir sik bildiği yoktur sanki discord'da takılıyormuş gibi subforum da taşkınlıklar çıkarır, ama sorun şu ki forumda kendisini seven bir kişi bile yoktur (ki kendisini sevmeyen herkesin threadine küfür edecek kadar triggerlanan birinden ne beklenir ki jfl :forcedsmile:) o yüzden her gün açtığı thread'lerden tut hiç bir şey yapmamasına rağmen annesine iyi dilekler de bulunulur, biz kendi sağlığı için bu forumu terk etmesini ve hayat edinmesini öneririz, ki buna tüm subforum katılacaktır...

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Auchelius, cakdripa and 7 others
forumda kendisini seven bir kişi bile yoktur
Bir insan bir başka insandan sevgi görmek istiyorsa buna ihtiyacı varsa aptal bir loserdir zaten sen herkesi kendin gibi sevgiye muhtaç aç insanlar mı zannediyorsun oğluşum

• +1
  • JFL
Reactions: atess, Auchelius, xlegend and 6 others
Bir insan bir başka insandan sevgi görmek istiyorsa buna ihtiyacı varsa aptal bir loserdir zaten sen herkesi kendin gibi sevgiye muhtaç aç insanlar mı zannediyorsun oğluşum
femboy'dan hayatın gerçekleri

• JFL
Reactions: Auchelius, cakdripa, Trenmaxx1 and 6 others
Biyolojik olarak sevgi,ilgi görmeden yaşayamazsın hayatında yaptığın tüm eylemler ilgi ve değer görmeye odaklı zaten

• +1
Reactions: yadih, Auchelius, xlegend and 8 others
Biyolojik olarak sevgi,ilgi görmeden yaşayamazsın hayatında yaptığın tüm eylemler ilgi ve değer görmeye odaklı zaten
forumda ilgi görmekten muhtaç olmayı söyledim ben de tamamiyle böyle düşünüyorum zaten her şey ilgi @Resistance. da bilir cringeligi ne kadar savunduğumu LDJDAKDJAKDKSKDJ o ilgi insana en fazla dopamin serotonin veren şeylerden birisi

• +1
Reactions: Auchelius, Kayra139, nevaevametheratall and 1 other person
forumda ilgi görmekten muhtaç olmayı söyledim ben de tamamiyle böyle düşünüyorum zaten her şey ilgi @Resistance. da bilir cringeligi ne kadar savunduğumu LDJDAKDJAKDKSKDJ o ilgi insana en fazla dopamin serotonin veren şeylerden birisi
yani ikinizde haklısınız kişiden kişiye değişir bana kalırsa ama maardanın dediği insanların geneli için çok daha doğru bir çıkarım bana kalırsa

• +1
Reactions: Auchelius, nevaevametheratall, pashanimair and 2 others
yani ikinizde haklısınız kişiden kişiye değişir bana kalırsa ama maardanın dediği insanların geneli için çok daha doğru bir çıkarım bana kalırsa
Bu foidden hallice şey kendisini tüm insanlık sanıyor boşver şunu threadlerime yazma diyorum bide hala yazıyor

• JFL
Reactions: Auchelius, why not me?, Serialsuicide and 2 others
ben de her şey ilgi diyorum zaten biliyorsun beni ama forumda sevilmeyi ihtiyaç yok ilgiye hala yine var @atess in haraketleride konusmalarida zaten ilgi için

• +1
  • Hmm...
Reactions: atess, Auchelius, Kayra139 and 2 others
@pashanimair lan yazma threadlerime bir sen Datho denen dal yarak bide atess denen orospu çocuğu bu subforum'un yüz karasısınız lan millet size ignore atıyor ama Atsız bile sizden daha iyi amk en azından mantıklı threadler açıp güldürüyor da millet ses çıkarmıyor ama siz ikiniz saf gerizekalısınız tek vasfınız bu forumda hayatınızı harcamak :forcedsmile:

Last edited:
  • JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, why not me? and 2 others
@pashanimair lan yazma threadlerime bir sen bide atess denen orospu çocuğu bu subforum'un yüz karasısınız lan millet size ignore atıyor ama Atsız bile sizden daha iyi amk en azından mantıklı threadler açıp güldürüyor da millet ses çıkarmıyor ama siz ikiniz saf gerizekalısınız tek vasfınız bu forumda hayatınızı harcamak :forcedsmile:
huhuhuuuu bak ilgi verdin free dopamin aldim

• JFL
  • +1
Reactions: atess, Auchelius, Serialsuicide and 4 others
zorba olma kanka ol

• +1
  • JFL
Reactions: atess, Auchelius and pashanimair
Atess her gün evinde oturur götünü yayar bir bok bilmez, annesi babası tarafından her gün sözlü şiddete maruz kalır sabah akşam org'da takılır, bir sik bildiği yoktur sanki discord'da takılıyormuş gibi subforum da taşkınlıklar çıkarır, ama sorun şu ki forumda kendisini seven bir kişi bile yoktur (ki kendisini sevmeyen herkesin threadine küfür edecek kadar triggerlanan birinden ne beklenir ki jfl :forcedsmile:) o yüzden her gün açtığı thread'lerden tut hiç bir şey yapmamasına rağmen annesine iyi dilekler de bulunulur, biz kendi sağlığı için bu forumu terk etmesini ve hayat edinmesini öneririz, ki buna tüm subforum katılacaktır...
herseyi demissinde cirkin diyememsin

• JFL
Reactions: xlegend and pashanimair
1759693112942

• +1
  • JFL
Reactions: yadih, xlegend and atess
Bu nasıl yazı amk çirkin olsan ne olur olmasan ne olur daha yazamıyorsun bile :forcedsmile:

Users who are viewing this thread

Back