Atsız uyandı

D

Deleted member 71466

short king
Uzun zamandır uyuyan yılanı uyandırdınız valla bu adamı en son sinirli eren hakkında konuşurken görmüştüm o eleman da gitti zaten

Tr subforumunun looksmaxx ile bir alakası kalmadı erkeklersoruyor gibi birşey oldu aq

Her neyse beyler 2A saçlarim var düz olmasını istiyorum da Keratin sizce pişmanlık mı? Veya bunu keratin kullanmadan elde edebilir miyim?

Keratinle indirdiğin 2A saç volume ekleyeci veya jöle olmadan durmaz. Devamını getirmen gerek.

• Love it
Reactions: Deleted member 71466
Keratinle indirdiğin 2A saç volume ekleyeci veya jöle olmadan durmaz. Devamını getirmen gerek.
Ya kanka şu sokuğumun dalgalı fluffy saçını istemiyorum aq böyle ıspanak gibi dümdüz olsun. Kalıcı olması için tavsiyelerin var mı?

Ya kanka şu sokuğumun dalgalı fluffy saçını istemiyorum aq böyle ıspanak gibi dümdüz olsun. Kalıcı olması için tavsiyelerin var mı?
Tamamen kalıcı yapamazsın. Fön makinesi al fön çek. Her duş sonraıs yapman gerek ama.

Şahsen dalgalı düzden daha iyi ama herkes kendine

• +1
Tamamen kalıcı yapamazsın. Fön makinesi al fön çek. Her duş sonraıs yapman gerek ama.

Şahsen dalgalı düzden daha iyi ama herkes kendine
veya saç düzleştirici. kadınların kullandığı. onu aynı sıklıkla kullanamazsın sürekli saçlarını yakmak dökülmesine/narinleşmesine neden olur. ıspanak kafa olmak istediğin günlerde yap gitsin

• Love it
Uzun zamandır uyuyan yılanı uyandırdınız valla bu adamı en son sinirli eren hakkında konuşurken görmüştüm o eleman da gitti zaten

Tr subforumunun looksmaxx ile bir alakası kalmadı erkeklersoruyor gibi birşey oldu aq

Her neyse beyler 2A saçlarim var düz olmasını istiyorum da Keratin sizce pişmanlık mı? Veya bunu keratin kullanmadan elde edebilir miyim?
En son bonekingin clownword threadinda gördüm adamı baya tassak gecmisti bonekingle bide 2A saçını niye düz yapmak istiyon oglum dalgali daha güzel

• +1
Reactions: ALP
Saçın zaten az dalgalı baya bir uzatirsan hoş durabilir bence fluffy hair falan yapma

Atsız enes karduyayi yaşadığı yerden aldi en son

Users who are viewing this thread

Back