Avrupanın parası bitti ya ABD ya ölüm

maximum cope31

maximum cope31

Bluecell Union member
Avrupa fakirlikten göçmen karşıtı krize girdi.
1724172141310

Yıllardır göç alıyorlardı zaten, tüm bu tepki şimdi neden ?

Çünkü cepteki para azaldı. İphone alıyorsun ABD malı, bilgisayarın çoğu parçaları ABD malı, avrupa araba üretiyor içindeki elektronik çipler ABD malı. Daha böyle 50 tane sayarım.

Avrupa artık yarışamıyor, vatandaş 1.5k $ maaş alıp 500k $ ödediği 1+1 rutubetli evinde krize giriyor. O sinirle bok işlerde çalışan göçmene sarıyor :lul::lul::lul::lul::lul::lul:

Meanwhile amerikada 399k$ müstakil ev:
1724172367311

ABD imkanı olup da ''KANKAĞĞĞ AVRUPA YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞ'' demek nasıl bir kafa amk.

• +1
Reactions: SecularIslamist, cmstormhox, menas and 1 other person
Meksika sınırına gitsem vururlar mı

View attachment 3110418

Çünkü cepteki para azaldı. İphone alıyorsun ABD malı, bilgisayarın çoğu parçaları ABD malı, avrupa araba üretiyor içindeki elektronik çipler ABD malı. Daha böyle 50 tane sayarım.

Avrupa artık yarışamıyor, vatandaş 1.5k $ maaş alıp 500k $ ödediği 1+1 rutubetli evinde krize giriyor. O sinirle bok işlerde çalışan göçmene sarıyor :lul::lul::lul::lul::lul::lul:

View attachment 3110433

ABD imkanı olup da ''KANKAĞĞĞ AVRUPA YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞ'' demek nasıl bir kafa amk.
amerikada zenciler var

Anglosphere or death.

Amerika toplumu benim için hiç uygun değil,ben dagda yasıcam sıkerım

• +1
Reactions: maximum cope31
Amerika toplumu benim için hiç uygun değil,ben dagda yasıcam sıkerım
There are dozens of mountains or villages in Turkey.

View attachment 3110418

View attachment 3110433

Vatandaşlık almak için gerekenler ne ? Ve bilmiyorum mesela alman vatandaşlığımız varsa duruyormu hala ?

Vatandaşlık almak için gerekenler ne ? Ve bilmiyorum mesela alman vatandaşlığımız varsa duruyormu hala ?
alman vatandaşıysan çok kolay vize alırsın

• +1
Reactions: menas
Maaşın kralı tabii ABD de. Avrupa’da maaş tavanı alçak, bir kaç ülke hariç gelir vergisi yüksek (özellikle bekar erkekler için)

ama eğitim ücretsiz, akademik amaçlar için ABD ye kıyasla daha uygun. Öğrencilik hayatı da daha iyi geçer sonuçta araban yok evin yok Avrupa o konuda gençlere daha çok hitap ediyor

En iyisi aslında Avrupa’da okuyup ilk birkaç yıl orda çalışıp deneyim kazandıktan sonra Amerika’ya basıp gitmek

• +1
Reactions: menas
Kanka go USA. Turkcels worshipping Europe (basically Germany) are inheriting their parents mentality.

America is almost 50% ethnic anyway.
1724254407325

They are still the number 1 economy of the world because of, not despite immigration. Capitalists love immigration. They invite all the high IQ immigrants, unlike Europe. However, because of this maybe that excludes most people on this subforum....

• +1
Reactions: maximum cope31 and maarda

Users who are viewing this thread

Back