D
Deleted member 87737
Nomad
ayakkabi onersenize
butce 3-4k
butce 3-4k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hem nt olsun hem 3 cm uzatsinayakkabi onersenize
butce 3-4k
converse uzatsa iyi ayakkabi da cok duz taban amkEn saglam nt ayakkabilar fraud icinde converseden iyisini tanimam
Air Force1
Nike Dunk Low Retro
Converse (Beyaz)
kanka duz taban olayi oyle de converse icine 8cm taban koyunca yine giyebiliyorsun disardan bileklerin gozukmuyo ve rahatimsi ama si iste bide ayakkabi bezimsi oldugu icin air jordanda ki gibi falan kirilma bukulme de olmuyoconverse uzatsa iyi ayakkabi da cok duz taban amk
jordan 1 al kardesım tabı low olanlar hem rahat hemde sık 5k ama deger ınan temız kullanırsam omur boyu da gotururbomba
iyi gibi
iyi de indirim varmis bide siyah beyazdan farkli renk ayakkabim olsun diye aldimiyi gibi
cok pahalinew balance 550 al hocam cok tasaklı ayakkabı hele yeşil beyaz versiyonu cok sikici
adidasta dedigim gibi indirim var 2 tane 2klik al donusumlu giy omrunu cok uzatiyomus oyle yapmakcok pahali
https://www.sneaksup.com/nike-air-max-tw-dq3984-001 bi tik butceni asiyor ama bence nt,guzel gorunuslu ve tabanida hayvan gibi af1 den daha fazla uzatiyor.ayakkabi onersenize
butce 3-4k
8cm taban nası giriyor oraya aq ?kanka duz taban olayi oyle de converse icine 8cm taban koyunca yine giyebiliyorsun disardan bileklerin gozukmuyo ve rahatimsi ama si iste bide ayakkabi bezimsi oldugu icin air jordanda ki gibi falan kirilma bukulme de olmuyo
Ayakkabi bilekli ve tabanini sokup koyarsin tabani dumduz zaten8cm taban nası giriyor oraya aq ?
Ben bi ayakkabi buldum adidasin forum mid diye hem ucuz hem bilekli hem guzel duruyorAyakkabi bilekli ve tabanini sokup koyarsin tabani dumduz zaten
Sik gibi duruyo aqBen bi ayakkabi buldum adidasin forum mid diye hem ucuz hem bilekli hem guzel duruyor
onun icine 3.5cm tabanlik koymayi dusunuyorumda tabanlik koşarken falan bi sorun yaratir mi
Çaktırmadan çıkar zaten tabanlık kullandığını düşünecek kadar zeki değil tr halkıBen bi ayakkabi buldum adidasin forum mid diye hem ucuz hem bilekli hem guzel duruyor
onun icine 3.5cm tabanlik koymayi dusunuyorumda tabanlik koşarken falan bi sorun yaratir mi
bizim sinifi blackpilledim ben ya tabanligi bile dusunurler gecen siniftan bi cocuk tiktokta jordan barret editi falan repostluyoduÇaktırmadan çıkar zaten tabanlık kullandığını düşünecek kadar zeki değil tr halkı
Tiktokceller de pek zeki değil looksmax mainstream oldu ne yazıkki bizim sınıftaki engelli neurodivergent 150 birth defect çocuk bile "mewing" hareketi yapıyordubizim sinifi blackpilledim ben ya tabanligi bile dusunurler gecen siniftan bi cocuk tiktokta jordan barret editi falan repostluyodu
mike mew agliyor aqTiktokceller de pek zeki değil looksmax mainstream oldu ne yazıkki bizim sınıftaki engelli neurodivergent 150 birth defect çocuk bile "mewing" hareketi yapıyordu
mike mew agliyor aq
canim oglum bunlar arkadaslarin miView attachment 3129022
Görse doktorluğu falan bırakır intihar eder