Ayrılıktan kurtulma

M

mekato

Iron
Şimdi ben birkaç haftadır kendi okulumdan bir kızla çıkıyordum, ortada hiçbirşey yokken kiz benimle ayrıldı aramız da iyiydi ve sebebi seninle alakalı değil falan dedi, ama ben bu kızı cidden beğeniyordum, yeniden nasıl birlikte olabilirim tavsiye verebilecek var mı?

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac and Deleted member 130895
Şimdi ben birkaç haftadır kendi okulumdan bir kızla çıkıyordum, ortada hiçbirşey yokken kiz benimle ayrıldı aramız da iyiydi ve sebebi seninle alakalı değil falan dedi, ama ben bu kızı cidden beğeniyordum, yeniden nasıl birlikte olabilirim tavsiye verebilecek var mı?
Çok ağır stoik felsefe olay

• JFL
  • +1
Reactions: TrustMeBro, Ashoimex, ER enjoyer and 2 others
Yeni sevgilisi olduğunu nasıl anladın ki bi de hangi anlamda nasıl üstünlük kurucam
yeni sevgilisine üstünlük kurarsan aklı sende kalır

Yeni sevgilisi olduğunu nasıl anladın ki bi de hangi anlamda nasıl üstünlük kurucam
kekoluk tasla olm iste adamın amına koyarız falan die cocukla yüz göz ol genelde böyle yaptıgında kızlar doğası gereği senin üstün olduğunu anladıgından onlardan soğuyo karşında ki adama göre de değişebilir

• +1
Reactions: mekato
kekoluk tasla olm iste adamın amına koyarız falan die cocukla yüz göz ol genelde böyle yaptıgında kızlar doğası gereği senin üstün olduğunu anladıgından onlardan soğuyo karşında ki adama göre de değişebilir
Ya zaten bu kızın eski sevgilisini ben ilk gün dövmüştüm hatta o olaydan sonra yazdı bana ama şimdi sevgilisi olduğunu nasıl anladın ki ve direk kıza yaklaşmak imkansız mi şu anlık

Ben öyle düşünmemiştim ya, çocuğu öğrenirim de sonra napabilirim ki
bi kız durduk yere ayrılıyorsa exine dönmüştür amk çocuğa üstünlük kur korku sağla fiziksel ve psikolojik

• +1
Reactions: Zagro and mekato
bi kız durduk yere ayrılıyorsa exine dönmüştür amk çocuğa üstünlük kur korku sağla fiziksel ve psikolojik
Ya olm ben bu çocuğun kızın sınıfına girdiğini görmüştüm ayrıldığı gün de Suphelenmemistim zaten mogluyom lavuğu gidip döverim yani

• +1
Reactions: Zodiac
Ya olm ben bu çocuğun kızın sınıfına girdiğini görmüştüm ayrıldığı gün de Suphelenmemistim zaten mogluyom lavuğu gidip döverim yani
De sonrasında kızı nasıl geri alıcam

• +1
git tehdit et döv birşeyler yap. ama çaba ödül oranını düşün önce o kız için değmiyorsa yapma

• +1
  • +1
git tehdit et döv birşeyler yap. ama çaba ödül oranını düşün önce o kız için değmiyorsa yapma
Kız için deger kesinlikle ama çocuğu dövdükten sonra kızla nasıl iletişim kuracağım

• +1
Kız için deger kesinlikle ama çocuğu dövdükten sonra kızla nasıl iletişim kuracağım
reis daha çocuğu dövmeden kızı düşünüyorsun adım adım bu işler

• +1
Reactions: Zagro
Öyle kendiliğinden mi
öyle kendiliğinden durduk yere senden ayrıldıysa aynen öyle durduk yere kendiliğinden kız gelecek sana

• +1
Reactions: Zagro
reis daha çocuğu dövmeden kızı düşünüyorsun adım adım bu işler
Ya çocuğu dövme işi basit zaten çevresi yok dövüş sanatı da bilmiyo o iş rahat da sonrası işte

• +1
öyle kendiliğinden durduk yere senden ayrıldıysa aynen öyle durduk yere kendiliğinden kız gelecek sana
Sana mesajların ss ini atsam olur mu kral özelden

• +1
Orospu sevgilisinin kendisine geri dönmesi için incel arkadaşından yardım alıyor haha

• JFL
  • +1
Reactions: halatmaxxing, .bayb, maarda and 2 others
Orospu sevgilisinin kendisine geri dönmesi için incel arkadaşından yardım alıyor haha
1 orospu olduğunu nerden çıkardın
2 kendisine dönmesi değil geri kazanmak
3 burayı incel forum mu sandın bi bitmediniz amk
4 o çocuk çabalıyor ama sen elini sikmeye devam edeceksin
5 stoani gotunden siktim gel kurtar felsefeni

• +1
1 orospu olduğunu nerden çıkardın
2 kendisine dönmesi değil geri kazanmak
3 burayı incel forum mu sandın bi bitmediniz amk
4 o çocuk çabalıyor ama sen elini sikmeye devam edeceksin
5 stoani gotunden siktim gel kurtar felsefeni
(n)

• Hmm...
Reactions: mekato, Zodiac and Zagro
  • JFL
  • +1
Reactions: mekato, Zodiac and Deleted member 130895
vereceğiniz tavsiyeleri sikim aq sende ne ılık adamsın gittiyse gitmiştir sal kızı amk

• +1
  • So Sad
Reactions: halatmaxxing, Ashoimex, .bayb and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back