Az önce kavga çıkardım 8 kişi yaralı 4 kişi pert

D

Deleted member 114712

Iron
Evet kavgamaxxing dövüşmaxxing random kafeler dolu bir sokaktan geçerken bir çiftin öpüştüğünü gördüm ve yapay havuza ittirdim kimin yaptığını çözemediler random birine napıyon diye saldırdılar ordan olay patlak verdi ben hızlıca tüydüm sizce kavga büyümüş müdür?

• JFL
  • Woah
Reactions: Peter Steele, Deleted member 93990 and Ashoimex
🐴 yalanı s2️⃣m in👩ı

Sen duyuru yapmamış mıydın en son aq :lul::lul::lul: hala atar yapıyüüürr cıbıldak fotonu mu paylaşak illa yeniden?
İnternetten rastgele buldum bro 🧢

bacın nasıl

allahinida yere indirdiler mi?

allahinida yere indirdiler mi?
Yaw sen de bir siektir git type'o negativin en bilindik şarkısının linkini koymuş oraya ppye de peter steele koymuş sanki burada metalci gotik kızlar takılıyor aq. Niye poserlik yapıyorsun ki?

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele, ismim name olsun, Deleted member 51789 and 3 others
Yaw sen de bir siektir git type'o negativin en bilindik şarkısının linkini koymuş oraya ppye de peter steele koymuş sanki burada metalci gotik kızlar takılıyor aq. Niye poserlik yapıyorsun ki?
Amuna koyum bu uzun saçlı ibneleri kim dinliyor aç bi uzi cakal95 reckol17 ati242 dinle kızlar da düşüyor hem de türkçe anlayabiliyorsun

• +1
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 114712, maarda and recai iskender
allahini siktimin cocu telde oldugum icin signature degistiremiyom denemm icin koymustum bu yul spotify da 0.001 e girdim type o negative allahsiz oc

tmm knk enmetalci sensin bilek metal falan biz anlamayiz ha allahini yere indirdigim

Users who are viewing this thread

Back