StuntmanMike
Luminary
Gelin bacılarınızı altımdan kurtarın orospu çocukları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Resistance.Gelin bacılarınızı altımdan kurtarın orospu çocukları
kes lan amına kodumun kürdü o iranid fenotip pörtlek gözlü bokten ablalarınız o aşiret ağası babanızdan kaçıp türk erkeği kendisini siksin diye 10 ayrı takla atıyor@Resistance.
şu sıralar kürt düşmanı olmuşsun yine bi cevap yazacan cuck durumuna düşcen seni uyarıyorum yaoma
Senin o tirrik karilarini protoiranid asiret cocuk sikiyor tmm?Gelin bacılarınızı altımdan kurtarın orospu çocukları
yan odadada babası anasını kırbaçlıyor orosbunun batıdaki tüm sosyoloji bilmem sikkoloji bölümlerini doldurup sikişmeye geliyorlar sonra da birisi kürde benzemiyorsun dediklerinde gurur duyuyorlar SÜRÜLECEKSİNİZ LAN OROSBU COCUKLARIYalan söylüyorsam forumun en büyük kürdü ben olayım ss de alamıyoruz amına soktuğumun uygulamasından . Tek yapmanız gereken azardan taş satın almak(başka türlü hep erkek hrtları ve afganları atıyor önüne) sonrası geliyor . İnanmayan denesin ak
Erasmusa giden türk kızı = Batıda okumaya giden kürt kızıyan odadada babası anasını kırbaçlıyor orosbunun batıdaki tüm sosyoloji bilmem sikkoloji bölümlerini doldurup sikişmeye geliyorlar sonra da birisi kürde benzemiyorsun dediklerinde gurur duyuyorlar SÜRÜLECEKSİNİZ LAN OROSBU COCUKLARI
Haklısın üstad türklerdede ciddi dejenerasyon var akşama kadar ağızlarından türklük eksik olmuyor ama birisi türke benzemiyorsun diyince övünüyorlar. Bunların ben türk kimlikli r-virüsü olduğunu düşünüyorum(rum)Erasmusa giden türk kızı = Batıda okumaya giden kürt kızı
Bunu not edin bir kenara az biraz özgürlüğü görünce folloş oluyorlar
O adamına göre değişiyor . Ünimde çekik gözlü kız ben makedonya göçmeniyim diye tutturmuştu buz gibi türktü halbuki bende espirisine türkmenlere benziyorsun demiştim bozulmuştu .Haklısın üstad türklerdede ciddi dejenerasyon var akşama kadar ağızlarından türklük eksik olmuyor ama birisi türke benzemiyorsun diyince övünüyorlar. Bunların ben türk kimlikli r-virüsü olduğunu düşünüyorum(rum)
Volah hanem bizim ugulan niye böle insel olmustur yauvresinin anne babası yan odada birbirine kürtçe şekildr küfrediyor
Bu orosbu cocuklarıda sürülecek lan kerpiç evdeki türk cocuğu kalkacak şehit olacak bu kahpeler de işine gelince türk olacak gelmeyince makedon. Ulan makedon ne orosbu cocuğu bari git alman fransız italyan yunan larpla lan makedon neO adamına göre değişiyor . Ünimde çekik gözlü kız ben makedonya göçmeniyim diye tutturmuştu buz gibi türktü halbuki bende espirisine türkmenlere benziyorsun demiştim bozulmuştu .
ben türküm kürd larplıyomBu orosbu cocuklarıda sürülecek lan kerpiç evdeki türk cocuğu kalkacak şehit olacak bu kahpeler de işine gelince türk olacak gelmeyince makedon. Ulan makedon ne orosbu cocuğu bari git alman fransız italyan yunan larpla lan makedon ne
Yapmıyorum kardeşim öyle şeyler karımla çay içiyoruzresinin anne babası yan odada birbirine kürtçe şekildr küfrediyor
@Resistance.Yapmıyorum kardeşim öyle şeyler karımla çay içiyoruz
sen türk değilsin azgın bir lazsın uşağımben türküm kürd larplıyom
ARADAKİ FARK BARİZ @GEBERTİRİMköpek
ustat 17 ye giricez bizede bi kürt milf ayarla beGelin bacılarınızı altımdan kurtarın orospu çocukları
Yav orospu cocugu yine kim anani sikiyoGelin bacılarınızı altımdan kurtarın orospu çocukları
forumdakı belkıde hem fenotip hem genotip en türklerden biriyimdir amaHaklısın üstad türklerdede ciddi dejenerasyon var akşama kadar ağızlarından türklük eksik olmuyor ama birisi türke benzemiyorsun diyince övünüyorlar. Bunların ben türk kimlikli r-virüsü olduğunu düşünüyorum(rum)