Azarda kürt karıları feci azmış durumda

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Gelin bacılarınızı altımdan kurtarın orospu çocukları

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, Türk, Gordon Freeman and 8 others
@Resistance.
şu sıralar kürt düşmanı olmuşsun yine bi cevap yazacan cuck durumuna düşcen seni uyarıyorum yaoma

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, Serialsuicide and 3 others
@Resistance.
şu sıralar kürt düşmanı olmuşsun yine bi cevap yazacan cuck durumuna düşcen seni uyarıyorum yaoma
kes lan amına kodumun kürdü o iranid fenotip pörtlek gözlü bokten ablalarınız o aşiret ağası babanızdan kaçıp türk erkeği kendisini siksin diye 10 ayrı takla atıyor

• JFL
  • Ugh..
  • Love it
Reactions: Thrill, blackpillruinedmyli, wateriswet and 14 others
köpek

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, meynet, Gordon Freeman and 3 others
Yalan söylüyorsam forumun en büyük kürdü ben olayım ss de alamıyoruz amına soktuğumun uygulamasından . Tek yapmanız gereken azardan taş satın almak(başka türlü hep erkek hrtları ve afganları atıyor önüne) sonrası geliyor . İnanmayan denesin ak

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Kayra139 and Resistance.
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, Gordon Freeman and 2 others
Yalan söylüyorsam forumun en büyük kürdü ben olayım ss de alamıyoruz amına soktuğumun uygulamasından . Tek yapmanız gereken azardan taş satın almak(başka türlü hep erkek hrtları ve afganları atıyor önüne) sonrası geliyor . İnanmayan denesin ak
yan odadada babası anasını kırbaçlıyor orosbunun batıdaki tüm sosyoloji bilmem sikkoloji bölümlerini doldurup sikişmeye geliyorlar sonra da birisi kürde benzemiyorsun dediklerinde gurur duyuyorlar SÜRÜLECEKSİNİZ LAN OROSBU COCUKLARI

• JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, BugraSA, szenn and 2 others
yan odadada babası anasını kırbaçlıyor orosbunun batıdaki tüm sosyoloji bilmem sikkoloji bölümlerini doldurup sikişmeye geliyorlar sonra da birisi kürde benzemiyorsun dediklerinde gurur duyuyorlar SÜRÜLECEKSİNİZ LAN OROSBU COCUKLARI
Erasmusa giden türk kızı = Batıda okumaya giden kürt kızı
Bunu not edin bir kenara az biraz özgürlüğü görünce folloş oluyorlar

• +1
Reactions: Thrill, wetwipes and Resistance.
Erasmusa giden türk kızı = Batıda okumaya giden kürt kızı
Bunu not edin bir kenara az biraz özgürlüğü görünce folloş oluyorlar
Haklısın üstad türklerdede ciddi dejenerasyon var akşama kadar ağızlarından türklük eksik olmuyor ama birisi türke benzemiyorsun diyince övünüyorlar. Bunların ben türk kimlikli r-virüsü olduğunu düşünüyorum(rum)

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Topkra, Gordon Freeman and 1 other person
Ikinizde aminakoyum yolda kürdo gorseniz eliniz ayaginiz titricek bos yapmayin amuk

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum, ascendantwill and 7 others
resinin anne babası yan odada birbirine kürtçe şekildr küfrediyor

• JFL
Reactions: Thrill, ascendantwill, Gordon Freeman and 3 others
Haklısın üstad türklerdede ciddi dejenerasyon var akşama kadar ağızlarından türklük eksik olmuyor ama birisi türke benzemiyorsun diyince övünüyorlar. Bunların ben türk kimlikli r-virüsü olduğunu düşünüyorum(rum)
O adamına göre değişiyor . Ünimde çekik gözlü kız ben makedonya göçmeniyim diye tutturmuştu buz gibi türktü halbuki bende espirisine türkmenlere benziyorsun demiştim bozulmuştu .

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, wateriswet, ascendantwill and 3 others
O adamına göre değişiyor . Ünimde çekik gözlü kız ben makedonya göçmeniyim diye tutturmuştu buz gibi türktü halbuki bende espirisine türkmenlere benziyorsun demiştim bozulmuştu .
Bu orosbu cocuklarıda sürülecek lan kerpiç evdeki türk cocuğu kalkacak şehit olacak bu kahpeler de işine gelince türk olacak gelmeyince makedon. Ulan makedon ne orosbu cocuğu bari git alman fransız italyan yunan larpla lan makedon ne

• JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 240816
Bu orosbu cocuklarıda sürülecek lan kerpiç evdeki türk cocuğu kalkacak şehit olacak bu kahpeler de işine gelince türk olacak gelmeyince makedon. Ulan makedon ne orosbu cocuğu bari git alman fransız italyan yunan larpla lan makedon ne
ben türküm kürd larplıyom

• JFL
Reactions: Thrill and Topkra
  • JFL
Reactions: Thrill, ascendantwill, Gordon Freeman and 2 others
resi villian moda geçti

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, cakdripa and 1 other person

Attachments

• IMG_6028.jpeg
    IMG_6028.jpeg
    30.4 KB · Views: 0
  • IMG_6020.jpeg
    IMG_6020.jpeg
    34.1 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Thrill and lichtfromverse
Yav orospu cocugu yine kim anani sikiyo
O profildeki adami alevilere siktiricez az kaldi gokhan azzzzz

• JFL
Reactions: Thrill
forumdakı belkıde hem fenotip hem genotip en türklerden biriyimdir ama
asla ama asla bı ork kızı ile evlenmek istemiyorum

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, lichtfromverse and Resistance.