Arif
Mogger
Bu Azerbaycanda kiz dusurmek ya zor yada ben basaramiyorum. Dusen kizlarla da iliski yurumuyor.(yataga kadar) anliyacaginiz burda kiz sikmek zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben de niye özürlü gibi yazıyorsun diyordum kusura bakmaBu Azerbaycanda kiz dusurmek ya zor yada ben basaramiyorum. Dusen kizlarla da iliski yurumuyor.(yataga kadar) anliyacaginiz burda kiz sikmek zor
NwishwishwizhaosbqoaBen de niye özürlü gibi yazıyorsun diyordum kusura bakma
Evet turkce pek iyi bildigim soylenemez. Konusa biliyorum ama yazamiyorum. Azerbaycanlilara otomatik yukleniyor turkceBen de niye özürlü gibi yazıyorsun diyordum kusura bakma
cyka blyat dersem anlarsın amaEvet turkce pek iyi bildigim soylenemez. Konusa biliyorum ama yazamiyorum. Azerbaycanlilara otomatik yukleniyor turkce
aze birisi tapdim axirkiHəqqiye qaqa
GelLa gaddiş böxle vaxiyetin amına goyum gel senle iki bomonti seks
Heeaze birisi tapdim axirki
Haralisan qaqa?
BakılıHaralisan qaqa?
Men mingecevir aqBakılı
Mingecevirde neyniyirsen aq köç bakıyaMen mingecevir aq
anlayabiliyom la mingecevirde ne yapiyon amk baküye göç et demissinMingecevirde neyniyirsen aq köç bakıya
Abim Azerbaycanli ama belli etmiyoanlayabiliyom la mingecevirde ne yapiyon amk baküye göç et demissin
Uni ye girim gelecemMingecevirde neyniyirsen aq köç bakıya
Azelere rusca da yukleniyor jwidhwisbwjAzeler turroklardan farksız zaten.
Yarı turanid orkiye azesiyim azelerin çoğu çirkin.
Beyaz geçerler dışında alayı gereksiz Orkiye doğumlularında ego tavan.
Keşke rusça bilsem
Cirkin olduklarina katiliyorum ama guzel olalarda var lakin egolari tavan oldugu icin chadlare bile bakmazlar. Zaten burdakiler lookmaxdan anlamiyorAzeler turroklardan farksız zaten.
Yarı turanid orkiye azesiyim azelerin çoğu çirkin.
Beyaz geçerler dışında alayı gereksiz Orkiye doğumlularında ego tavan.
Keşke rusça bilsem