whoishe
Diamond

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ciddi soruyorum bacağıma niye yürüyonbacakda bacakmış
kapanmamış gibi
acelem vardıolm doktora sorsaydın ya amk
kapanmamış muhtemelen çok bilmiyorum röntgen işleriniciddi soruyorum bacağıma niye yürüyon
knk 20 yaşındayım?kapalı gibi duruyo knk 16 ya da 17 yaşındasın
bone age 17 18 gibi aqknk 20 yaşındayım?
bu daha uzayacağım anlamına mı geliyor?bone age 17 18 gibi aq
kemik yaşıyla plakların cok alakası yok kanka kapanıcak gibi duruyobu daha uzayacağım anlamına mı geliyor?
20 yaşındayım 1718 kemik yaşına sahipsem 2 sene daha uzarım gibi 3 4 cm ergenliğe 14 yaşında girdimkemik yaşıyla plakların cok alakası yok kanka kapanıcak gibi duruyo
2 sene daha uzayacak bi görüntü değil bu20 yaşındayım 1718 kemik yaşına sahipsem 2 sene daha uzarım gibi 3 4 cm ergenliğe 14 yaşında girdim
kanka fizyel çizgilerden dolayı açık gibi duruyo ama yaşından dolayı bilmiyorum daha uzar mısın20 yaşındayım 1718 kemik yaşına sahipsem 2 sene daha uzarım gibi 3 4 cm ergenliğe 14 yaşında girdim
o zaman kemik yaşım nie küçük -2 sene daha uzayacak bi görüntü değil bu
20 yaşındayım açık gibi durması normal mi?kanka fizyel çizgilerden dolayı açık gibi duruyo ama yaşından dolayı bilmiyorum daha uzar mısın
bilmemo zaman kemik yaşım nie küçük -![]()
Amk sen niye sözüne böyle inanıyon görende kemik uzmanı sanacak amk ilk 16 17 dedi şimdi 17 18 diyoro zaman kemik yaşım nie küçük -![]()
anormal niye olsun ki20 yaşındayım açık gibi durması normal mi?
1.78 şuananormal niye olsun ki
şuan boyun kaç
Aga onu bunu boşverde boyun kaç ki bu kadar taktın bu röntgene eğer 185+ isen siklememen lazım bence direkt20 yaşındayım açık gibi durması normal mi?
son aylarda uzadın mı hiç1.78 şuan
ne alaka yarram ai calc 16-18 arası attıAmk sen niye sözüne böyle inanıyon görende kemik uzmanı sanacak amk ilk 16 17 dedi şimdi 17 18 diyor
uzadım mı bilmiyorum ama sanki 1 cm atmış gibi hissediyorum ama emin değilim psikolojikde olabilir babam 1.82 amcam 1.90 amkson aylarda uzadın mı hiç
Saygılı ol amına koymim ai dedi diye her sike inanacan mıne alaka yarram ai calc 16-18 arası attı
röntgen işte açık mı kapalı mı gözükmüyor mukanka kapanmayla kapanmama arasında uzasan uzasan 1cm uzarsın gibi de bu nasıl bir röntgen amınakoyim net değil çizgi var ama açık mı değil mi bilmiyorum ve kapalı gibi duruyor
bunu global foruma da at subda çok eşek varröntgen işte açık mı kapalı mı gözükmüyor mu
global forumda hangi başlığa atmalıyım konuyu?bunu global foruma da at subda çok eşek var
global forumda hangi başlığa atmalıyım konuyu?
sen kimsin de saygılı falan oluyormuşum sik kırığı ai %90 civarı doğru bilgi veriyor senin am hoşafı olmuş kafanın alabileceğinden milyonlarca daha fazla dataset ile eğitiliyorSaygılı ol amına koymim ai dedi diye her sike inanacan mı
sen kimsin de saygılı falan oluyormuşum sik kırığı ai %90 civarı doğru bilgi veriyor senin am hoşafı olmuş kafanın alabileceğinden milyonlarca daha fazla dataset ile eğitiliyor
Çok kaşınma ananı bulur sikerim şakasına demiyorum milflerle aram iyi anana dikkat etsen kimsin de saygılı falan oluyormuşum sik kırığı ai %90 civarı doğru bilgi veriyor senin am hoşafı olmuş kafanın alabileceğinden milyonlarca daha fazla dataset ile eğitiliyor
![]()
Looksmaxing Questions
Explore the world of looksmaxxing with our community, who can provide answers to all your questions on the topic.looksmax.org
hiçbir şey yapamazsın anasını siktiğimin orospu evladı bir tokatıma bakarsın şakasına demiyormuş bir de çok korktum orospunun evladıÇok kaşınma ananı bulur sikerim şakasına demiyorum milflerle aram iyi anana dikkat et
hiçbir şey yapamazsın anasını siktiğimin orospu evladı bir tokatıma bakarsın şakasına demiyormuş bir de çok korktum orospunun evladı
You are ignoring content by this member.1 tokatına mı bakarım