xAura24
iyi biri olmaya çalışıyorum
Var mı tavsiyesi olan şöyle geniş çaplı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ingilizcen varsa arat olum direkt baya threadleri vardı bunun diye hatırlıyorumVar mı tavsiyesi olan şöyle geniş çaplı?
lif ye su ic her gun 2 kere sıcıyosan duzelmistirVar mı tavsiyesi olan şöyle geniş çaplı?
Bazen türkiyede ulaşılamayacak tavsiyeler veriyorlar yasaklı maddeler ya da aşırı pahalı, az rastlanan supplamentler vs. ondan buraya yazıyorum.ingilizcen varsa arat olum direkt baya threadleri vardı bunun diye hatırlıyorum
haftada 1sıcıyorum doğduğumdan beri bitti milif ye su ic her gun 2 kere sıcıyosan duzelmistir
ben günde 4 defa sıcıyorum aq haftada 1 nehaftada 1sıcıyorum doğduğumdan beri bitti mi
t4 almaya basladıgım günden beri hergün
neyben günde 4 defa sıcıyorum aq haftada 1 ne
Ben gunde 2 defa sicmaya başladım over olimpik rekorum gunde 5 defa isalsiz ama normalde 3
ben 2 3 günde 1 sıcıyom bazen aqBen gunde 2 defa sicmaya başladım over olimpik rekorum gunde 5 defa isalsiz ama normalde 3
Probiyotik maxx asap bide kayısı bişi ye 2-3 gun ne amkben 2 3 günde 1 sıcıyom bazen aq
Bu ne demek biraz açar mısın ilgimi çektiGÜNDE 3'TEN AZ SICIYORSAN DİREKTMEN HARAKİRİ YAPIP BAGIRSAKLARINA FİBER TAKVİYESİ YAP. OK
MASÖR KARDEŞŞ MASÖR KARDEŞŞ BU DEMEK OLUYOR Kİ EŞEĞE TERSTEN BİNDİRİLDİN VE DE OTOBANA FIRLATILDIN. OKBu ne demek biraz açar mısın ilgimi çekti