Bak bir de şimdi adım her yerde de

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover

Incel teror orgutu yeter artık. Inceeller allahınızo muhammedınızı sıkıtım

(Erkek atkadssının evınde gece kalmaya gıttı ölü bulundu)

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 119840

Inceller yeter artık.

Angutoıd alalnı sıkım

• +1
bahsi geçen incel:
sadece bildiğimiz kadarıyla totalde 2 manitası olmuş bir erkek
1728403468673

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Amk İncel kelimesini neden böyle lanse ediyorlar

Amk İncel kelimesini neden böyle lanse ediyorlar
Olm anlamıyorsunuz medyayı yönetiyolar amınakoyayım yakında 3. Dünya savaşı çıkacak toz duman olucak bu ülke

• JFL
Reactions: Angutoid
Galatasarayın macı oluyor herkes onu konuşuyor yok sokak köpekleri öldürülecek vs zart zort bi yandan israil bomba gönderiyor heryere

Hepimiz bi karıncayız ne yaptığımızın bi önemi yok yönetilip manipüle edildiğinizin farkına varın

• JFL
  • +1
Reactions: menas and Angutoid
2 3 insan ölmesi göz boyaması amk resmin ince bir ayrıntısı sadece, çok mu önemli yok semih çelik zarr zort semih çeliğinde anasını sikeyim yok incel şöyle böyle incellerinde anasını sikeyim

Olm anlamıyorsunuz medyayı yönetiyolar amınakoyayım yakında 3. Dünya savaşı çıkacak toz duman olucak bu ülke
Herkes olsun kadinlarda olmus olur la ne güzel

Herkes olsun kadinlarda olmus olur la ne güzel
Aptal mısınız olm bu sitedeki herkesin amacı kadınları elde etme çabası yoksa gizliden ibne mi oldunuz? Nefret etme ve elde etme isteği aynı anda olamaz rol kesilmeyin

• +1
Reactions: shehatespoyraz
Bu site bir incel sitesi değil bu mal dusunce yapinizida burdan uzak tutun

yok satanizm yüzünden böyleymiş şöyleylmiş olm bu sanaldakilerde semih celikde hepsi poser ergen amınakoyim avrupa 500 yil once din meselelerini tartışırdı bizimkiler hala allaha bağlıyor allah copeluyolar

• +1
Reactions: Deleted member 93990 and shehatespoyraz
Aptal mısınız olm bu sitedeki herkesin amacı kadınları elde etme çabası yoksa gizliden ibne mi oldunuz? Nefret etme ve elde etme isteği aynı anda olamaz rol kesilmeyin
Kadınlardan nefret ediyorum zaten fakat ilerideki eşim beni aldatirsa veya ayrilirsa yasayabileceginimi saniyorsun

• JFL
Reactions: menas
yok satanizm yüzünden böyleymiş şöyleylmiş olm bu sanaldakilerde semih celikde hepsi poser ergen amınakoyim avrupa 500 yil once din meselelerini tartışırdı bizimkiler hala allaha bağlıyor allah copeluyolar
Ve Gayrette incel forumu burası

• JFL
Katılıyorum.

Kadınlardan nefret ediyorum zaten fakat ilerideki eşim beni aldatirsa veya ayrilirsa yasayabileceginimi saniyorsun
Kanka senin kafanı sikeyim kaç yaşındasın 15 mi ? karşılaşmayalım yeminle tokatlarım

Ve Gayrette incel forumu burası
incel forumu arıyorsan siktirgit incel.is e birader burası incel forumu değil hatta çoğunluk olarak redpill kişisel gelişim forumu adı üstünde "looksmax".org ibne forumu veya kendine arkadaş arıyorsan yallah incel.is e abim hadi

Sende 15 degilmisin yarram(oyle gozukuyor) bide sunlaein satire olduğunu anlamaman icin room temputure iq lazım
Kanka senin kafanı sikeyim kaç yaşındasın 15 mi ? karşılaşmayalım yeminle tokatlarım

• Hmm...
incel forumu arıyorsan siktirgit incel.is e birader burası incel forumu değil hatta çoğunluk olarak redpill kişisel gelişim forumu adı üstünde "looksmax".org ibne forumu veya kendine arkadaş arıyorsan yallah incel.is e abim hadi
İncel forumu olduğunu düşündüğüm kısımda ciddiyim uyelere bak sadece

Amacım intikam

Beyler beni burda hümanist birisi olarak görmeyin ben toplumun icten anasinin sikildigini belirtiyorum size 2 3 insan hayatının bi önemi yok, öldürülen kızlardan birisi semihin evinde 4 saat sikişiyolar sonra semih öldürüyor diger kızda kendi istegiyle yanına kadar gidiyor kacma cabasi bagirma hicbirsey yok bence birazda doğal seçilim etkisi var son olaylarda
Amacım intikam

Intikamını götüne testo vurarak mı gerçeklestireceksin kardeşim

Intikamını götüne testo vurarak mı gerçeklestireceksin kardeşim
testo primo hgh vuruyorum protein sentezi olmadan intikam mı olur

• +1
testo primo hgh vuruyorum protein sentezi olmadan intikam mı olur
Bence ne yaptiginin bi önemi yok, bence hayattaki ana amacinda baska bi insanlara ya da insana bağlı olmamalı

Bence ne yaptiginin bi önemi yok, bence hayattaki ana amacinda baska bi insanlara ya da insana bağlı olmamalı
Hayattaki Amacım ne olmalıydı

• +1
Hayattaki Amacım ne olmalıydı
Hayatın bir amacı yok senin kaderin zaten belli çabaların minimal seylere etki edebilir büyük resim aynı kalacak

• Woah
AJSDJADJASADHSAH aptal beyinsiz orospu evladi seni sana bes saat paragraf yazip yerin dibine sokardim ve ropelamani saglardimda yazsam 3. satira gelmeden ttde richard ramirez editi izlemekten sulanmis beynin dikkatini baska yerlere verir yazdigimdan bi sik anlamazdin neyse su cumlelerinizden hayatinizda bi sik basaramayip su sikimsonik forumlarda bok gibi genetiginizle sarms kullanip ascend potansiyelinizin oldugunu dusunun hepinizin olmayan beynini ve cirkin suratini sikeyim siktirin gidin intihar edin memlekete daha cok katkiniz olur

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 90503 and Deleted member 70692
2 3 insan ölmesi göz boyaması amk resmin ince bir ayrıntısı sadece, çok mu önemli yok semih çelik zarr zort semih çeliğinde anasını sikeyim yok incel şöyle böyle incellerinde anasını sikeyim
suni gundem falan yaratiyolar dogru ama bu son olan olayin onun icin oldugunu dusunmuyorum asil suni gundem buyuk ihtimalle israilin tekrar filsitini bombalamasiydi neyse iktidarin yapmasi gereken ciddi radikal kararlar alip olan olaylara ciddi sekilde tecavuzculere falan caydirici ceza vermesi idam gibi mesela ve bunun gercekten ornek verilerek yapilmasi mesela bu kanun yururluge girdigi gibi bi tane tecavuzcuyu idam edeceksin 2 gun sonra bu olaylar gundem olmaktan cikacak zaten bide sen bunlarin hepsini niye tek tek yazdin amk

• +1
bu kızlarda az değil amk sabıka kayıtlı erkeklerle sikişiyorlar yanlarında takılıyorlar ölünce'de kadın hakları siktirr lan oradan

Last edited:
  • +1
AJSDJADJASADHSAH aptal beyinsiz orospu evladi seni sana bes saat paragraf yazip yerin dibine sokardim ve ropelamani saglardimda yazsam 3. satira gelmeden ttde richard ramirez editi izlemekten sulanmis beynin dikkatini baska yerlere verir yazdigimdan bi sik anlamazdin neyse su cumlelerinizden hayatinizda bi sik basaramayip su sikimsonik forumlarda bok gibi genetiginizle sarms kullanip ascend potansiyelinizin oldugunu dusunun hepinizin olmayan beynini ve cirkin suratini sikeyim siktirin gidin intihar edin memlekete daha cok katkiniz olur
Kadınlardan nefret ediyorum ama evleneceğim yazmisim güzel dostum iki gram aklın varsa hem elde etme arzusunu hemde nefret etmeyi ayni cumlede kullanmanin ciddi olmadığını anlarsın