BAKIN KİMİ BULDUM

OLM NEKADAR DA KAPATSAN O HESABI KAÇAMAYACAKSIN ARTIK BEYNİNE İŞLEDİ BU FORUM BLACKPİLL OVERDOSE OLMUŞ HESAP AÇIP AÇIP DURUYOR

• JFL
  • +1
Reactions: Sub5inagoodday and maarda
bir günde 2 hesap açmış

bu mal yine ban yer ama

• Hmm...
Reactions: Sub5inagoodday
Şimdiye kadar 4 farklı analiz yaptırdım hepsinde analiz yaptıranların yüzde 30'undan daha az bir dilimde çıktım burada ise genelde high ltn- low mtn denildi sizin fikriniz nedir? Bu arada bu tarz ltn mtn olaylarının gerçek hayatta bir karşılığı pek yok görünüşümden yeterince memnunum ve reelde iyi tepkiler alıyorum sadece meraktan yolluyorum bunları da .

• JFL
Reactions: menas, gargomel, recai iskender and 2 others
KESKE BULMASAYDIM YUZSUZ OROSPU COCU GELDI SIMDIDE SUBFORUMDA BOKTAN MIZAHINI YAPIYOR

• JFL
  • Hmm...
Reactions: recai iskender and Sub5inagoodday
Şimdiye kadar 4 farklı analiz yaptırdım hepsinde analiz yaptıranların yüzde 30'undan daha az bir dilimde çıktım burada ise genelde high ltn- low mtn denildi sizin fikriniz nedir? Bu arada bu tarz ltn mtn olaylarının gerçek hayatta bir karşılığı pek yok görünüşümden yeterince memnunum ve reelde iyi tepkiler alıyorum sadece meraktan yolluyorum bunları da .
Kankam bana pmden at fotonu sana burdaki aptalların aksine psl değil appeal rate yapam beleje

bir sohbet veya forumda aynı mesajı veya benzer mesajları sürekli ve art arda göndermek yani başkasının yazdigi şeyleri göndermek
Yani rep kasmak için bot felan mı reportlayak öyleyse