yuda
Hatred against humanity
Rate me with these pictures 20y 187
looksmax.org
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olm ne kaçması lanKAÇABİLECEĞİNİ Mİ SANDIN MERT27Rate me with these pictures 20y 187
looksmax.org
Arkadaşa açtırmıştım başta ban yeyince ona girdimbir günde 2 hesap açmış
Kankam bana pmden at fotonu sana burdaki aptalların aksine psl değil appeal rate yapam belejeŞimdiye kadar 4 farklı analiz yaptırdım hepsinde analiz yaptıranların yüzde 30'undan daha az bir dilimde çıktım burada ise genelde high ltn- low mtn denildi sizin fikriniz nedir? Bu arada bu tarz ltn mtn olaylarının gerçek hayatta bir karşılığı pek yok görünüşümden yeterince memnunum ve reelde iyi tepkiler alıyorum sadece meraktan yolluyorum bunları da .
Flood kanka buKankam bana pmden at fotonu sana burdaki aptalların aksine psl değil appeal rate yapam beleje
O ne demekFlood kanka bu
bir sohbet veya forumda aynı mesajı veya benzer mesajları sürekli ve art arda göndermek yani başkasının yazdigi şeyleri göndermekO ne demek
Yani rep kasmak için bot felan mı reportlayak öyleysebir sohbet veya forumda aynı mesajı veya benzer mesajları sürekli ve art arda göndermek yani başkasının yazdigi şeyleri göndermek
En azından kendini biliyor sub5inagooddayKAÇABİLECEĞİNİ Mİ SANDIN MERT27Rate me with these pictures 20y 187
looksmax.org
Elim değmiş 3 yazacaktımEn azından kendini biliyor sub5inagoodday
Yok knkYani rep kasmak için bot felan mı reportlayak öyleyse