Bana bakın lan embesiller

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

femboy pilled
Olası bi iran savaşında wc foidleri en önden avrupaya kaçacak sizin de elinize boklu g3 verip ön cepheye sürükleyecekler. Siz cehennemi yaşarken tırrık foidi avrupalı chadlere götünü verip instada kaşarlık yapacak o yüzden savaş durumunda ya kaçacaz ya da kafamıza sıkıp wcye faydada bulunmucaz

1000035787

• +1
  • Love it
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, fury31 and 6 others
cephede little dark age çalacaksa kabulüm ben gitmeye

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: ER enjoyer, temelyeterliliktest, Thrill and 9 others
  • JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: Thrill, susisesi, Orcairis and 5 others
Ömrü orgda geçmiş maarda:, "Yurtta bluepill, cihanda bluepill!" diyor. Dox savaşının babası analPSL, "İncellerin çektiği korkunç acıların bitmesi için tanrıya yalvarıyorum." diyor. Subforum Avrupa elçisi Resistance dnp abuselayıp bir deri bir kemik kalan mtnleri görünce hüngür hüngür ağlıyor. Roid enjekte etmekten aciz tiktokcellerde looksmax incelin düğünüdür diye geziyor

1000035795

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Thrill, Tornoviaa and 13 others
Ömrü orgda geçmiş maarda:, "Yurtta bluepill, cihanda bluepill!" diyor. Dox savaşının babası analPSL, "İncellerin çektiği korkunç acıların bitmesi için tanrıya yalvarıyorum." diyor. Subforum Avrupa elçisi Resistance dnp abuselayıp bir deri bir kemik kalan mtnleri görünce hüngür hüngür ağlıyor. Roid enjekte etmekten aciz tiktokcellerde looksmax incelin düğünüdür diye geziyor

View attachment 4719885
Bu adam modern filozof harbi gooner falan diyonuzda

• JFL
Reactions: Thrill, Tornoviaa, stacyworshipper and 2 others
Olası bi iran savaşında wc foidleri en önden avrupaya kaçacak sizin de elinize boklu g3 verip ön cepheye sürükleyecekler. Siz cehennemi yaşarken tırrık foidi avrupalı chadlere götünü verip instada kaşarlık yapacak o yüzden savaş durumunda ya kaçacaz ya da kafamıza sıkıp wcye faydada bulunmucaz

View attachment 4719840

Olm Avrupa'nin chadi ne Avrupa'nin LTN'sine bile siktirecekler, gelin beni sikin ehehhee diye

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Atsizz
olm milletin kızından siz mi mesulsünüz de zorunuza gidiyor amk

konvensiyonel savaşta devletin bize ihtiyacı mı olacak ne anlatıyosun

senin tek bir görevin var,

devlete vergini öde, uslu bir vatandaş ol, para kazanmak istiyorsan uzman çavuş olup kırmızı tabuta gir.

ne bu kadınlardan alıp veremediğiniz amq kadın doğası gereği oruspuysa bunu kabullenip hayatına devam edeceksin

ki öyleler.

• JFL
  • +1
Reactions: nastynas, temelyeterliliktest, Thrill and 6 others
Bu bütün kadınlar için geçerli
Kadınlar statü chaser ve race traitordur.
Ahmet ile juan arasında hiçbir fark yoktur ama onlar juanı tercih ederler her şey o sikik algıları ile tipin bile önemi yok

• +1
Reactions: Thrill and Tornoviaa
ne bu kadınlardan alıp veremediğiniz amq kadın doğası gereği oruspuysa bunu kabullenip hayatına devam edeceksin

ki öyleler.
1772960238256

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Thrill, Atsizz and 5 others
  • JFL
  • Love it
Reactions: Gordon Freeman, Orcairis and Resistance.
olm milletin kızından siz mi mesulsünüz de zorunuza gidiyor amk

konvensiyonel savaşta devletin bize ihtiyacı mı olacak ne anlatıyosun

senin tek bir görevin var,

devlete vergini öde, uslu bir vatandaş ol, para kazanmak istiyorsan uzman çavuş olup kırmızı tabuta gir.

ki öyleler.
yavrum ozguvensizliklikten.dolayi surekli kadinlarin boyle davranmalari.onlari degersiz hissettiriyor ve boyle tepki veriyorlar.Evet bende katiliyorum kadin.fogasinda cidden birseyler varda yazamiyorum twittera dusmemek icin

• JFL
Reactions: maarda, Serialsuicide, Gordon Freeman and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back