bana sac modeli onerisi

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
aga foto yuklemeye usendim forumun yarisi beni irlde gordu diger yarisi da benim fenoyu biliyodur ztn
sac modeli onerisi lutfen tasak gecmeden biseyler soyleyin yanlar cok kisa yaparsam kulaklarla burun radar gibi kalir önler çok uzun oldugunda da dalgalı olduğu için garip duruyor

aklımda mod cut var da onu burda yapabilcek berber yok evde deneyip sıçıp batırcam gibi

• +1
Reactions: stasniw, Arisylva and GokcekVederson
Bence heryeri aynı uzunlukta kestir sonra o haliyle uzun bırak fena anti failo ama bakımı biraz zor uzun saçın

• +1
Reactions: htn666 and IlI
Bence heryeri aynı uzunlukta kestir sonra o haliyle uzun bırak fena anti failo ama bakımı biraz zor uzun saçın
kral senin gibi kivircik degiliz ama denicem bakalim belki gider

• Love it
Reactions: yenesy
aga foto yuklemeye usendim forumun yarisi beni irlde gordu diger yarisi da benim fenoyu biliyodur ztn
sac modeli onerisi lutfen tasak gecmeden biseyler soyleyin yanlar cok kisa yaparsam kulaklarla burun radar gibi kalir önler çok uzun oldugunda da dalgalı olduğu için garip duruyor

aklımda mod cut var da onu burda yapabilcek berber yok evde deneyip sıçıp batırcam gibi
Mid taper

• Ugh..
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, htn666 and IlI

mod cut yapamazlar mullet dene bir de gpt ye sor güzel model bulunca ai ile görsel oluştur nasıl duruyor bak:Comfy:

• +1
Reactions: IlI
mod cut yapamazlar mullet dene bir de gpt ye sor güzel model bulunca ai ile görsel oluştur nasıl duruyor bak:Comfy:
mirin high iq
normalde mullet yapiyorum yine beceremiyolar ama fena olmuyo

• Love it
Reactions: Arisylva
mirin high iq
normalde mullet yapiyorum yine beceremiyolar ama fena olmuyo
valla diyorum kadın kuaföre git daha çok biliyorlar burdaki berberlerin hepsi üç beş model öğrenmiş hepsi aynı modeli yapıyor yolluyor çocukları yine kadın kuaförde de sikko bir yere gitme mahvedebilirler birde biraz daha pahalı oluyor onu da göz önüne al ben gitmem diyorsan çok bilemicem artık berber değişebilirsin bir seferliğine belki orası daha iyi yapıyordur

• +1
Reactions: htn666 and IlI

Kanka öncelikle sakin oluyorsun ve beni dinliyorsun. Mod cut kendin kese bilirsin..annenden/babandan yardim al. Sen otur ve ne kadar kesilmesi gerektiğini soyle. Birde yardım et saci tut baban kessin. Yanlari kesmiceksin zaten ilk basta. Yani kolay is

• +1
Reactions: Arisylva and IlI
uzatabildiğin kadar uzat kadın kuaförüne git yada kendin kescen başka çözümü yok

• +1
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back