![Xavier](/data/avatars/l/26/26847.jpg?1738873743)
Xavier
👁👄👁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Umarım milleti doxlayan veya doxlamakla tehdit edenlere bir ders olmuştur.temp ban
Murat abi bok guzel kokuyo muUmarım milleti doxlayan veya doxlamakla tehdit edenlere bir ders olmuştur.
olum adamı niye banladın adam iyiydi komikdi aq tamda sevmeye başlıyodum
Kurallar gereği dostum. Gizliliğin ve kişisel verilerin içinden geçiyor belli başlı kişiler.olum adamı niye banladın adam iyiydi komikdi aq tamda sevmeye başlıyodum
ya dostum sen her seni bullyliyeni böyle kafaya takıp anaokulundaki cocuklar gibi öğretmene mi şikayet edecen aq ? takmıyaydın ne olacaktı ? bak forumda dogu diye bi cocuk var tüm forum üstüne gidiyo adamın, fotolarını paylaşıyorlar fln adam takmıyor kendine inanıyor güveniyor öyle olmak çokmu zordu senin için? kınıyorum seni.Kurallar gereği dostum. Gizliliğin ve kişisel verilerin içinden geçiyor belli başlı kişiler.
Olayın bunlarla alakası yok sitede olmayan fotolarımı öyle tak diye millete atamazsınız kusura bakmayın sizi kaç kere uyardım.ya dostum sen her seni bullyliyeni böyle kafaya takıp anaokulundaki cocuklar gibi öğretmene mi şikayet edecen aq ? takmıyaydın ne olacaktı ? bak forumda dogu diye bi cocuk var tüm forum üstüne gidiyo adamın, fotolarını paylaşıyorlar fln adam takmıyor kendine inanıyor güveniyor öyle olmak çokmu zordu senin için? kınıyorum seni.
olum bebe adamsın he yarın öbürgün iş yerinde olsun başka yerde olsun seni zorbalasalar oturup ağlarsın bişey yapamazsınOlayın bunlarla alakası yok sitede olmayan fotolarımı öyle tak diye millete atamazsınız kusura bakmayın sizi kaç kere uyardım.
özürlü orospu çocuğu çocuğun fotoğrafı yayılırsa neler başına gelebilceğini bilmiyorsun ne bebe adamsın falan demişolum bebe adamsın he yarın öbürgün iş yerinde olsun başka yerde olsun seni zorbalasalar oturup ağlarsın bişey yapamazsın
Abi teşekkürler, sakin olmanı rica ediyorum. Burada doxxlanan herkese yardım etmeye çalıştım sen de hatırlarsın ki. İnsanlar doxxlanmanın sıradan bir şey olduğunu sanıyorlar ne yazık kiözürlü orospu çocuğu çocuğun fotoğrafı yayılırsa neler başına gelebilceğini bilmiyorsun ne bebe adamsın falan demiş