Başkentte yaşamama rağmen hırt sürüsü ile karşı karşıyayım

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
ankara yenimahalle de yaşıyorum lan güzel yer olmasına rağmen nası oluyorsa gene tipi şekli yamuk bu hırt orospu cocukları gene karşıma çıkıyor geçen meydana gidiyordum 14 yaşında yada 15 yaşında keko bana dikleniyor sigaran yokmu nası olmaz falan diye bebeyi görmemezliğe veriyorum daha da üstüme geliyor meşrebiyetini siktiğim bazen anlamıyorum bunlara biz ne yapacağız

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, Kayra139 and 1 other person
ankara yenimahalle de yaşıyorum lan güzel yer olmasına rağmen nası oluyorsa gene tipi şekli yamuk bu hırt orospu cocukları gene karşıma çıkıyor geçen meydana gidiyordum 14 yaşında yada 15 yaşında keko bana dikleniyor sigaran yokmu nası olmaz falan diye bebeyi görmemezliğe veriyorum daha da üstüme geliyor meşrebiyetini siktiğim bazen anlamıyorum bunlara biz ne yapacağız
üstün yahudi sultanımız emir verirse bu itleri sokaklardan toplarlar

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Misogynist_Maxxer, Kayra139 and 1 other person
toplamazlar kanka ailede bunlar gibi babası desen ağızı kokan gariban sefil orospu cocugu eve geliyor çocuğu dövüyor anne desen ezik ev annesi ses çıkaramıyor salak saçma topluluklar ortaya çıkıyor

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and churmaxxed
Her yerde oeler her yerde

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, cakdripa and Kayra139
evet hocam her yerdeler malesef bakın ben memlekete kayseriye giderim olduğum yer köylük dağ olan yer fakat orda bile varlar kaç kez laf yiyip kavga ettim ordaki salak orospu cocuklarıyla. Bence özellikle bu tarz orospu cocuklarının kan bağı bulunan tüm akrabalarını infaz etmek lazım

• Love it
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139 and StuntmanMike
evet hocam her yerdeler malesef bakın ben memlekete kayseriye giderim olduğum yer köylük dağ olan yer fakat orda bile varlar kaç kez laf yiyip kavga ettim ordaki salak orospu cocuklarıyla. Bence özellikle bu tarz orospu cocuklarının kan bağı bulunan tüm akrabalarını infaz etmek lazım
Aynen öyle bunları seven bunlara empati yapanları da sikmek lazım

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139 and kobain
Aynen öyle bunları seven bunlara empati yapanları da sikmek lazım
hocam besle kargayı oysun gözünü mantığı gerçekten infaztan başka çözüm yok hem halk güvenliği hemde kendi güvenliğimiz için

• Love it
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and StuntmanMike
Tekse sık boğazını yere yatır tekmele piçi,

Sorun k*rtlerde değil it itliğini yapıyor diye kızmak anlamsız.

Her Türk kendi gücünün farkına varıp bir k*rdü sikip dersini verirse yavaşca Türklere bulaşılmayacağı algısı k*rtlerin kafasına oturur.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, cakdripa, BugraSA and 3 others
hocam bir kaç kere denk geldi öyle ailesi dahil oluyor

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Kayra139
Annem babam vefat etti bugün felan de salarlar

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Auchelius and 1 other person
Tekse sık boğazını yere yatır tekmele piçi,

Sorun k*rtlerde değil it itliğini yapıyor diye kızmak anlamsız.

Her Türk kendi gücünün farkına varıp bir k*rdü sikip dersini verirse yavaşca Türklere bulaşılmayacağı algısı k*rtlerin kafasına oturur.
bıçak yeme garantili :feelshmm:

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
Annem babam vefat etti bugün felan de salarlar
Dayak yememek için anneni babanı mı öldürttün amk, sen nasıl islamaxxersın hain var aranızda beyler @divisionpanzerfaust @recai iskender @Resistance. @Arisylva

• JFL
  • Woah
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, cakdripa, why not me? and 4 others
bıçak yeme garantili boş dolaşmamak lazım tamam güç kuvvet teknik önemli olabilir fakat karşıdaki adamda bıçak vs olunca cokta etki etmiyor

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
Dayak yememek için anneni babanı mı öldürttün amk, sen nasıl islamaxxersın hain var aranızda beyler @divisionpanzerfaust @recai iskender @Resistance. @Arisylva
UHASHUAS

• JFL
Reactions: Kayra139 and Auchelius
Valla şakaydı abi
ben hiç karşılaşmadım hırtlarla ne yapardım bilmem bana kimse birşey demiyor nedense aq

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Auchelius
Tanıdığım Kürtler var onlar bile bunlardan nefret ediyor

Bunlar öyle orospu çocukları ki kendi ırklarından insanlar bile bunlardan nefret ediyor jfl :forcedsmile:

• +1
Tanıdığım Kürtler var onlar bile bunlardan nefret ediyor

Bunlar öyle orospu çocukları ki kendi ırklarından insanlar bile bunlardan nefret ediyor jfl :forcedsmile:
Benim tanıştığım çoğu kürt aynıydı hepsi çıkar ilişkisi kuruyor kızıda erkeğide garipler aq

• Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel and Misogynist_Maxxer
Benim tanıştığım çoğu kürt aynıydı hepsi çıkar ilişkisi kuruyor kızıda erkeğide garipler aq
Kürtü de Türkü de ülke olarak zaten bok gibi bunu ırka indirgemek bence saçma hadi nefret edersin eyvallah ama doğru olanı görmezden gelmek mantıksız (şu kekoları falan bulunduğu yerde öldürülmesi lazım o ayrı)

Last edited:
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Serialsuicide
Kürtü de Türkü de ülke olarak zaten bok gibi bunu ırka indirgemek bence saçma hadi nefret edersin eyvallah ama doğru olanı görmezden gelmek mantıksız (şu kekoları falan bulunduğu yerde öldürülmesi lazım o ayrı)
hocam o zaman bana kötüsü denk gelmiştir diye tahmin ediyorum umarım öyledir

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Misogynist_Maxxer
hocam o zaman bana kötüsü denk gelmiştir diye tahmin ediyorum umarım öyledir
Yani gidip bir Türk birini sokak ortasında vursa millet sadece Adalet diye yakınıyor ama kürt yapınca ülkesiz diye yaftalama yapılıyor mesela (bunu savunmak için demiyorum olanı söylüyorum yoksa hiçbiri umurumda değil)

• +1
knk bende yenimahalledeyim artık her semtte var normal birşey oldu bu kaçınmak için bu tipleri iyi bilen ama aklı başı yerinde olan arkadaşların olucak yoksa götleri fena kalkıyor bunların salmazlar seni aq aşırı sinir bozucu

knk bende yenimahalledeyim artık her semtte var normal birşey oldu bu kaçınmak için bu tipleri iyi bilen ama aklı başı yerinde olan arkadaşların olucak yoksa götleri fena kalkıyor bunların salmazlar seni aq aşırı sinir bozucu
boş dolaşmıyorum hocam dışarda ya artık

kanka bıçak çek kaçıyorlar

Users who are viewing this thread

Back