D
Deleted member 98741
fuck my baka life
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya yazmaya uğraşmam ztn normalde öylesine konuşuyom umrumda deilkanka öncelikle bu sohbet neden bu kadar low ingilizce içeriyor bir de neden ortalıkta bir şey yokken kıza niga diyon DTYGFSHJDASFTYGDHJSAHDUSAJ
sen bunun memeleri görsen ağzının suyu akarhtn adamsın uğraştığın kızlara bak ya git reelde cold approach at amk
kanka benim ağzımın suyu herşeye akıyo onu boşverde kız mal amk böyle foidlerle uğraşılmıyosen bunun memeleri görsen ağzının suyu akar
kanka benim ağzımın suyu herşeye akıyo onu boşverde kız mal amk böyle foidlerle uğraşılmıyo
Aptal sikik ltn hayatımı sikeyim DAYANAMIYORUM DAYANAMIYORUMbu memeleri görmeden ölmeyeceğim olm![]()
almanyadan türkiyeye tatile gelsinde yazın 2 posta çakayım bidaha konuşmamAptal sikik ltn hayatımı sikeyim DAYANAMIYORUM DAYANAMIYORUM
Sağol kanka bu bilgi içinalmanyadan türkiyeye tatile gelsinde yazın 2 posta çakayım bidaha konuşmam

ağzımın suyu aktı harbi o neymiş öyle yabu memeleri görmeden ölmeyeceğim olm![]()
HAVAN TOPU GİBİ AMKağzımın suyu aktı harbi o neymiş öyle ya
ya umrumda değil şu memeleri domuza koysalar domuzuda sikerimMAKEUPMAXXED BIDE SIKERKEN DIKKAT ET
düşürürüm zaten kolayda içim el vermiyor kendime yalan söylemeyebenim flörtleşme rehberini kullan düşürürsün knk![]()
peygamber misin amkaga zaten irlde salak salak bp terimleri ile konuşmayacaksın ki, bluepilled takılacaksın o yüzden chill ben de herkese önemli olan iç güzellik diyorum herkes tanrı tarafından eşit yaratılmış eyyy muhteşem tanrı ne güzel şeysin öyle here gün şükrediyorum dünyaya geldiğim için
keşke kanka en azından insanlar görmeden inanırlrdı bana xdpeygamber misin amk
@Zuffster i Allah ilan ettiğinden beri PSL da artış varmı abiaga zaten irlde salak salak bp terimleri ile konuşmayacaksın ki, bluepilled takılacaksın o yüzden chill ben de herkese önemli olan iç güzellik diyorum herkes tanrı tarafından eşit yaratılmış eyyy muhteşem tanrı ne güzel şeysin öyle here gün şükrediyorum dünyaya geldiğim için
kral bana çift çene ameliyatının doğru yol olduğundan bahsetti, bundan sonra jewmaxxed surgerymaxxed olacağız inschalllah@Zuffster i Allah ilan ettiğinden beri PSL da artış varmı abi
Abi gelişmeleri bildir artarsa bizde iman edebilirizkral bana çift çene ameliyatının doğru yol olduğundan bahsetti, bundan sonra jewmaxxed surgerymaxxed olacağız inschalllah
konu nerden nereye geldi yine amkAbi gelişmeleri bildir artarsa bizde iman edebiliriz
tamamdır king etkileşimde kalacağızAbi gelişmeleri bildir artarsa bizde iman edebiliriz
Brutal schizo 15yearoldpill
işim gucum yok .orga post mu uretcem aqtamamdır kanka eyvallah oldu aldım ss sağolasın ee naptın okul mokul nasıl gidiyo