Bazıları büyük gavat tbh

yuda

yuda

Proud carnivore.
En yakın arkadasım uzaktan birisiyle ilişki yapmış çocuk bundan 4 yas kücük amk
Neyse ben tabiki herzamanki gibi en yakın arkadasımın evinde kalıyorum bigün kırmızı tangayı giymiş geldi yanıma yüz üstü yattı götüne koydum şapalağı tangayı ayırıp sikmeye başladım ama nası inletiyorum varya o sıradada bu gavat enayiyle mesajlasıyor cocuk insta hesabinin sifresini falan istiyo tabi "arkadasim" siktiri cakti cocuga o sıradada bana hızlan falan diyo ama bi görseniz amı sırılsıklam suyu yere damlıycak nerdeyse çocuk buna diyor bodycountun kaç falan filan benimki 1 dedi bende icimden sırıtıyorum amk en az 50 kere sikmişimdir orospuyu kız diyor cocuga ben seni sevmiyorum cocuk hala salmıyo dedim kankama ya suna bi video cekte at nası sikiyorum görsün kız yok üzülür falan dedi
Icimden diyorum vay be ne vefalı orospuymussun neyse bu muhabbet olurken baya azdım tabi cikardim yarragi kizin agzina yuzune bi guzel bosaldim tabi gece daha yeni baslıyodu kızda cocuga uykum geldi ben yatıyorum diyip iyi geceler yazmisti amk...

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, gargomel, Xavier and 2 others
Olm yazarken sikim kalkti insallah boyle bi olay yasarim

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, gargomel, Xavier and 3 others
bi yerde okumuştum sanki bunu

• JFL
Reactions: yuda
PAUWJWJAKAJWÖFLAJELSBQSJ

• JFL
En yakın arkadasım uzaktan birisiyle ilişki yapmış çocuk bundan 4 yas kücük amk
Neyse ben tabiki herzamanki gibi en yakın arkadasımın evinde kalıyorum bigün kırmızı tangayı giymiş geldi yanıma yüz üstü yattı götüne koydum şapalağı tangayı ayırıp sikmeye başladım ama nası inletiyorum varya o sıradada bu gavat enayiyle mesajlasıyor cocuk insta hesabinin sifresini falan istiyo tabi "arkadasim" siktiri cakti cocuga o sıradada bana hızlan falan diyo ama bi görseniz amı sırılsıklam suyu yere damlıycak nerdeyse çocuk buna diyor bodycountun kaç falan filan benimki 1 dedi bende icimden sırıtıyorum amk en az 50 kere sikmişimdir orospuyu kız diyor cocuga ben seni sevmiyorum cocuk hala salmıyo dedim kankama ya suna bi video cekte at nası sikiyorum görsün kız yok üzülür falan dedi
Icimden diyorum vay be ne vefalı orospuymussun neyse bu muhabbet olurken baya azdım tabi cikardim yarragi kizin agzina yuzune bi guzel bosaldim tabi gece daha yeni baslıyodu kızda cocuga uykum geldi ben yatıyorum diyip iyi geceler yazmisti amk...
Utanmiyor musun hem çocuğun sevgilisini sikiyorsun hemde çocuğu görüntülü arayıp cuckold fantezisi gerçeklestirmiyorsun ateşiniz bol olsun

• So Sad
  • JFL
Reactions: yuda and recai iskender
Ben yazdım amk ònce recainin threadi oku sonra gek
la recainin threadi ile aynı demeye getirmiştim ztn
şakaydı eşek

• JFL
Gerçekten aldatmış mıdır niye yanıma geldi o zaman niye ikimizinde zamanını boşa harcadı kızlar nasıl bu kadar acımasız aq

• JFL
Olm yazarken sikim kalkti insallah boyle bi olay yasarim
dünyanın en jfl insanısın amk
ÜĞŞASDASÜĞŞDASÜĞŞDAÜSDŞSAŞAS.DÜAS.D

:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

REDDİTTE SEX FLOOD MU YAZIYON OC

• JFL
Reactions: Xavier and yuda
Gerçekten aldatmış mıdır niye yanıma geldi o zaman niye ikimizinde zamanını boşa harcadı kızlar nasıl bu kadar acımasız aq
Knk kiz taa avrupadan gelmis demedin mi birbirimizi cok zor goruyoruz gel bi sikiselim diye

• +1
Reactions: recai iskender and Xavier
Knk kiz taa avrupadan gelmis demedin mi birbirimizi cok zor goruyoruz gel bi sikiselim diye
Ben 16 yaşındaydım kız 20 😀 istemedi herhalde aq

• +1
Reactions: maarda
Ben 16 yaşındaydım kız 20 😀 istemedi herhalde aq
Olm ben cataxuta sikerdim benim uzak mesafeden konustuklarim trye gelse varya
Mesela 10 gun kalcak ilk gunden derim gel sikiselim kisitli zaman nekadar sikissek kâr
10 gunde 20 kere sikerim amk 1 sabah 1 aksam grip hapi gibi yarragi sokarim agzina
Sen salakmissin ben nefiyim

• So Sad
  • JFL
Reactions: Mehmet Arga and recai iskender
My best friend had a relationship with someone from afar, the boy is 4 years younger than me, man
Anyway, of course, as always, I'm staying at my best friend's house. One day, she came wearing a red thong and lay face down next to me. I put it on her ass and separated the thong and started fucking her, but how do I make her moan? At that moment, this cuckold is messaging the sucker. The kid wants the password to her Instagram account and stuff. Of course, "my friend" wanted to fuck the kid. At that moment, he tells me to speed up and stuff, but if you saw, her pussy is soaked, her juices are almost dripping on the floor. The kid says to that, what's your body count and stuff, mine is 1. I'm grinning inside. Fuck, I must have fucked the slut at least 50 times, she says to the kid, I don't love you, the kid still won't let go. I told my buddy, make a video of me fucking a horse, let him see how I fuck, there's no girl, she'll be upset and stuff.
I'm saying to myself, wow, you are such a loyal bitch. Anyway, while this conversation was going on, I got really horny. Of course, I took my dick out of the girl's mouth and ejaculated on her face. Of course, the night was just beginning. The girl had told the boy that she was sleepy and was going to bed, and had written good night.
1736688151183

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, yuda and recai iskender
16 yasında 20 yasındaki kız nasıl senle oldu orası ayrı konu aq
Ayrıldıktan sonra yazdığı seni seviyorum mesajlarını polise vermeyi düşündüm

• JFL
Reactions: wojtezs, yuda and maarda