Bb krem önerin

marlonteixeira

marlonteixeira

cl to subhuman
title

• +1
Reactions: pashanimair
harbi amk

• +1
trde ciddi ve güzel olan bb krem yok mu olum hep yurtdışında görüyorum

• +1
  • +1
  • +1
Bide bendeki izler yanaksal onlara uncanny durur mu sence

• +1
Bide bendeki izler yanaksal onlara uncanny durur mu sence
Yok akne yaralarında uncanny durmaz, he ten rengine göre değişir ama çok fazla kullanmazsan sıkıntı olmaz bence ama baya az kullanman lazım ben bezelye büyüklüğünün çeyreği kadar falan kullanıyodum çeneme

• +1
Yok akne yaralarında uncanny durmaz, he ten rengine göre değişir
Hafif buğdayim suan
ama çok fazla kullanmazsan sıkıntı olmaz bence ama baya az kullanman lazım ben bezelye büyüklüğünün çeyreği kadar falan kullanıyodum çeneme
Knk benim yanağım hepten kırmızı scar dolu ondan soruyom microneedle olana kadar bok gibi duruyor

Hafif buğdayim suan

Knk benim yanağım hepten kırmızı scar dolu ondan soruyom microneedle olana kadar bok gibi duruyor
Çok mayın tarlası gibiyse kanka bi tık daha advanced makyaj gerekiyo sana tiktoktaki foidlerin akne kapatıcı makyajlarını falan izle ne diyim sadece bb creamle olmaz büyük ihtimal, bide hemen yarın accutane kullanmaya başla 18 in üstündeysen ben çenemdeki bonemash izlerini öyle kapatıyom :lul: küçük sivilceler falanda belli olmuyor yayınca

Çok mayın tarlası gibiyse kanka bi tık daha advanced makyaj gerekiyo sana tiktoktaki foidlerin akne kapatıcı makyajlarını falan izle
Bende öyle düşünüyodum da knk iz sivilce gibi değil diye düşündüğümden dedim yani zaten alta gömülmüş diye haklısındır ama
ne diyim sadece bb creamle olmaz büyük ihtimal, bide hemen yarın accutane kullanmaya başla
Knk o kırmızı akne izlerine iyi gelmiyo diye bılıyom sadece akneye değil mi
18 in üstündeysen ben çenemdeki bonemash izlerini öyle kapatıyom
16yim kanka büyüme plaklarim kapanmıştır 191im zaten. Metabolizmaya bir etkisi var mi?

Bende öyle düşünüyodum da knk iz sivilce gibi değil diye düşündüğümden dedim yani zaten alta gömülmüş diye haklısındır ama

Knk o kırmızı akne izlerine iyi gelmiyo diye bılıyom sadece akneye değil mi

16yim kanka büyüme plaklarim kapanmıştır 191im zaten. Metabolizmaya bir etkisi var mi?
191sen koy göte kullan daha etkilemez bişey nette değil etkileyip etkilemediği ama tartışmalar var hala, yan etkileri var ama %90 bi bok olmaz genelde dudak kuruluğu, burun kanaması, ağrı falan olur sadece o kadar, hayatın değişir 6 ayda çok acnen varsa hemen git doktora yazdır ag 1 gün bile bekleme

makyaj asla adamim

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
191sen koy göte kullan daha etkilemez bişey nette değil etkileyip etkilemediği ama tartışmalar var hala, yan etkileri var ama %90 bi bok olmaz genelde
bilmiyom amk kullananlar depresyon stres falan diyor bu sene olursa derslere odaklanamayabilirim belki bilmiyorum
dudak kuruluğu, burun kanaması, ağrı falan olur sadece o kadar, hayatın değişir 6 ayda çok acnen varsa hemen git doktora yazdır ag 1 gün bile bekleme
ize de yarıyor ama demi knk hiç sivilcem yok şuanda sadece kızarık derin sivilce izleri

bilmiyom amk kullananlar depresyon stres falan diyor bu sene olursa derslere odaklanamayabilirim belki bilmiyorum

ize de yarıyor ama demi knk hiç sivilcem yok şuanda sadece kızarık derin sivilce izleri
Depresyon yaptığına dair bir kanıt yok bende olmadı

Depresyon yaptığına dair bir kanıt yok bende olmadı
Efsane avatar amk :lul::lul:
kaç aydır kullandın?
Kanka depresyon yalan bir bok olmaz placebo büyük ihtimal depresyona girenler, izler için lazere gitmen lazım, ama şuanda yüzünde olan tüm sivilceleri akneleri yağ filamentlerini hepsini söküp atar

• +1
Reactions: Yagiz8928
SAĞOL
Kanka depresyon yalan bir bok olmaz placebo büyük ihtimal depresyona girenler, izler için lazere gitmen lazım, ama şuanda yüzünde olan tüm sivilceleri akneleri yağ filamentlerini hepsini söküp atar
İz yok şanslıyım biraz o taraftan sadece sivilce var onlarda azaldı baya

bu aralar herkes kurdistan pfp yapıyo eylem falan mı var amk :rage::rage:
izler için lazere gitmen lazım, ama şuanda yüzünde olan tüm sivilceleri akneleri yağ filamentlerini hepsini söküp atar
peki accutaneyi microneedle tedavisindeyken kullansam sorun olur mu?(lazere para yok aq:feelswah:)

İz yok şanslıyım biraz o taraftan sadece sivilce var onlarda azaldı baya
senin için iyi baya usta ya ben sivilceli dönemimdeyken 3 yıl falan önce duştan çıkınca yüzümü kurulamak için rubluyodum amk hepsi kanıyordu aklımı sikeyim o günden beri mayın tarlası

• +1
Reactions: Yagiz8928
senin için iyi baya usta ya ben sivilceli dönemimdeyken 3 yıl falan önce duştan çıkınca yüzümü kurulamak için rubluyodum amk hepsi kanıyordu aklımı sikeyim o günden beri mayın tarlası
Eskiden benimde fazlaydı kötü besleniyodum düzeltince azalmaya başlamıştı ama minimaldi isotret şart

Eskiden benimde fazlaydı kötü besleniyodum düzeltince azalmaya başlamıştı ama minimaldi isotret şart
Reçetesiz zoretanin veren eczane var mıdır mikrodoz kullanmak istiyorum ben tretden sonra

evet haplar şart ama iz olunca ya microneedle ya da lazer şart oluyor derin çünkü malesef

2.ayın ya kullanmayı bıraktın mı devam ediyor musun

Reçetesiz satılıyor diye biliyorum ben öyle aldım

Ya aq accutane almaktan alikoyan ne

Ya aq accutane almaktan alikoyan ne
param yok knk reçetesiz alsam sıkıntı olur birde sporcuyum dermatolog sporcu oldugunda önermiyorum diyor o sıkıntı yaratır diye kuşku var içimde öyle

• +1
Reactions: BaranPSL