marlonteixeira
cl to subhuman
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
trde ciddi ve güzel olan bb krem yok mu olum hep yurtdışında görüyorum
https://sadikbal.com.tr/urun/dr-siamour-bb-cream kanka bende bundan var annemin makyaj setinden çaldım, göz altı için istiyosan bana gitmiyor uncanny duruyor seni bilmem ama çene sivilcelerimi traş yaralarını falan kapatıyor iyi çene harici kullanmadım ama çok
Eyw kanka da amk niye almak için wpden yazmak zorunda kalıyozhttps://sadikbal.com.tr/urun/dr-siamour-bb-cream kanka bende bundan var annemin makyaj setinden çaldım, göz altı için istiyosan bana gitmiyor uncanny duruyor seni bilmem ama çene sivilcelerimi traş yaralarını falan kapatıyor iyi çene harici kullanmadım ama çok
Yok akne yaralarında uncanny durmaz, he ten rengine göre değişir ama çok fazla kullanmazsan sıkıntı olmaz bence ama baya az kullanman lazım ben bezelye büyüklüğünün çeyreği kadar falan kullanıyodum çenemeBide bendeki izler yanaksal onlara uncanny durur mu sence
Hafif buğdayim suanYok akne yaralarında uncanny durmaz, he ten rengine göre değişir
Knk benim yanağım hepten kırmızı scar dolu ondan soruyom microneedle olana kadar bok gibi duruyorama çok fazla kullanmazsan sıkıntı olmaz bence ama baya az kullanman lazım ben bezelye büyüklüğünün çeyreği kadar falan kullanıyodum çeneme
Çok mayın tarlası gibiyse kanka bi tık daha advanced makyaj gerekiyo sana tiktoktaki foidlerin akne kapatıcı makyajlarını falan izle ne diyim sadece bb creamle olmaz büyük ihtimal, bide hemen yarın accutane kullanmaya başla 18 in üstündeysen ben çenemdeki bonemash izlerini öyle kapatıyomHafif buğdayim suan
Knk benim yanağım hepten kırmızı scar dolu ondan soruyom microneedle olana kadar bok gibi duruyor
Bende öyle düşünüyodum da knk iz sivilce gibi değil diye düşündüğümden dedim yani zaten alta gömülmüş diye haklısındır amaÇok mayın tarlası gibiyse kanka bi tık daha advanced makyaj gerekiyo sana tiktoktaki foidlerin akne kapatıcı makyajlarını falan izle
Knk o kırmızı akne izlerine iyi gelmiyo diye bılıyom sadece akneye değil mine diyim sadece bb creamle olmaz büyük ihtimal, bide hemen yarın accutane kullanmaya başla
16yim kanka büyüme plaklarim kapanmıştır 191im zaten. Metabolizmaya bir etkisi var mi?18 in üstündeysen ben çenemdeki bonemash izlerini öyle kapatıyom
191sen koy göte kullan daha etkilemez bişey nette değil etkileyip etkilemediği ama tartışmalar var hala, yan etkileri var ama %90 bi bok olmaz genelde dudak kuruluğu, burun kanaması, ağrı falan olur sadece o kadar, hayatın değişir 6 ayda çok acnen varsa hemen git doktora yazdır ag 1 gün bile beklemeBende öyle düşünüyodum da knk iz sivilce gibi değil diye düşündüğümden dedim yani zaten alta gömülmüş diye haklısındır ama
Knk o kırmızı akne izlerine iyi gelmiyo diye bılıyom sadece akneye değil mi
16yim kanka büyüme plaklarim kapanmıştır 191im zaten. Metabolizmaya bir etkisi var mi?
gotune koyım keske siparis vermeseydimhttps://sadikbal.com.tr/urun/dr-siamour-bb-cream kanka bende bundan var annemin makyaj setinden çaldım, göz altı için istiyosan bana gitmiyor uncanny duruyor seni bilmem ama çene sivilcelerimi traş yaralarını falan kapatıyor iyi çene harici kullanmadım ama çok
Niye lagotune koyım keske siparis vermeseydim
senin attıgını degilNiye la
Nemlendirici yerine doğal argan yağı kullanilirmi
yüze kullanılmaz ama saça kesinlikle kullanılırNemlendirici yerine doğal argan yağı kullanilirmi
Ben kullanim talimatında yaziyo diyo yüze kullandım 1-2 tane sivilce çıktıyüze kullanılmaz ama saça kesinlikle kullanılır

bilmiyom amk kullananlar depresyon stres falan diyor bu sene olursa derslere odaklanamayabilirim belki bilmiyorum191sen koy göte kullan daha etkilemez bişey nette değil etkileyip etkilemediği ama tartışmalar var hala, yan etkileri var ama %90 bi bok olmaz genelde
ize de yarıyor ama demi knk hiç sivilcem yok şuanda sadece kızarık derin sivilce izleridudak kuruluğu, burun kanaması, ağrı falan olur sadece o kadar, hayatın değişir 6 ayda çok acnen varsa hemen git doktora yazdır ag 1 gün bile bekleme
niye lagotune koyım keske siparis vermeseydim
Depresyon yaptığına dair bir kanıt yok bende olmadıbilmiyom amk kullananlar depresyon stres falan diyor bu sene olursa derslere odaklanamayabilirim belki bilmiyorum
ize de yarıyor ama demi knk hiç sivilcem yok şuanda sadece kızarık derin sivilce izleri
kaç aydır kullandın?Depresyon yaptığına dair bir kanıt yok bende olmadı
2 aydır falankaç aydır kullandın?
Efsane avatar amkDepresyon yaptığına dair bir kanıt yok bende olmadı
Kanka depresyon yalan bir bok olmaz placebo büyük ihtimal depresyona girenler, izler için lazere gitmen lazım, ama şuanda yüzünde olan tüm sivilceleri akneleri yağ filamentlerini hepsini söküp atarkaç aydır kullandın?
SAĞOLEfsane avatar amk![]()
İz yok şanslıyım biraz o taraftan sadece sivilce var onlarda azaldı bayaKanka depresyon yalan bir bok olmaz placebo büyük ihtimal depresyona girenler, izler için lazere gitmen lazım, ama şuanda yüzünde olan tüm sivilceleri akneleri yağ filamentlerini hepsini söküp atar
bu aralar herkes kurdistan pfp yapıyo eylem falan mı var amkEfsane avatar amk![]()
peki accutaneyi microneedle tedavisindeyken kullansam sorun olur mu?(lazere para yok aqizler için lazere gitmen lazım, ama şuanda yüzünde olan tüm sivilceleri akneleri yağ filamentlerini hepsini söküp atar
senin için iyi baya usta ya ben sivilceli dönemimdeyken 3 yıl falan önce duştan çıkınca yüzümü kurulamak için rubluyodum amk hepsi kanıyordu aklımı sikeyim o günden beri mayın tarlasıİz yok şanslıyım biraz o taraftan sadece sivilce var onlarda azaldı baya
Eskiden benimde fazlaydı kötü besleniyodum düzeltince azalmaya başlamıştı ama minimaldi isotret şartsenin için iyi baya usta ya ben sivilceli dönemimdeyken 3 yıl falan önce duştan çıkınca yüzümü kurulamak için rubluyodum amk hepsi kanıyordu aklımı sikeyim o günden beri mayın tarlası
Reçetesiz zoretanin veren eczane var mıdır mikrodoz kullanmak istiyorum ben tretden sonraEskiden benimde fazlaydı kötü besleniyodum düzeltince azalmaya başlamıştı ama minimaldi isotret şart
evet haplar şart ama iz olunca ya microneedle ya da lazer şart oluyor derin çünkü malesefEskiden benimde fazlaydı kötü besleniyodum düzeltince azalmaya başlamıştı ama minimaldi isotret şart
Devam ediyorum hala var forumdaki birisi 5 6 aya gider demişti2.ayın ya kullanmayı bıraktın mı devam ediyor musun
Ya aq accutane almaktan alikoyan neBende öyle düşünüyodum da knk iz sivilce gibi değil diye düşündüğümden dedim yani zaten alta gömülmüş diye haklısındır ama
ne kadaraReçetesiz satılıyor diye biliyorum ben öyle aldım
param yok knk reçetesiz alsam sıkıntı olur birde sporcuyum dermatolog sporcu oldugunda önermiyorum diyor o sıkıntı yaratır diye kuşku var içimde öyleYa aq accutane almaktan alikoyan ne
400ne kadara
günde 2 hap mı alıyon
Evetgünde 2 hap mı alıyon
bi pakette kac hap varEvet
30bi pakette kac hap var