whoishe
Bronze
boyu 1.73 falan sanırım bunun 12 yaşında anabolik aldığı için mi kemikleri boku yedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
12 yaşından beri östrojen bombası beast sametin kıkırdakları kemikleşmemiş yani öyle misteroid boy uzamasını engellemez
üçüncü de göt oldum1-) Yanlış steroid tercihleri
2-) Kaderinde bu varmış
3-) Beast Samet'ten sanane kendi hayatına odaklan
Birkaç milyon andaval izliyor diye sen de izlemek zorunda değilsinüçüncü de göt oldum
östro baskılayıcı alıyolar12 yaşından beri östrojen bombası beast sametin kıkırdakları kemikleşmemiş yani öyle mi
sen bu ara high iq seyler yazmaya basladin gozume giriyosun anneni sikmimöstro baskılayıcı alıyolar
Bence evetboyu 1.73 falan sanırım bunun 12 yaşında anabolik aldığı için mi kemikleri boku yedi?
View attachment 3372626
boyu 168 ve 130 kilo olması lazımboyu 1.73 falan sanırım bunun 12 yaşında anabolik aldığı için mi kemikleri boku yedi?
View attachment 3372626
altinada bi tane 16 yasinda tren bastim sacim cikmiyo tiradini koyar occxMerhaba; henüz daha yaşınız gereği '' karakteriniz, hormonlarınız, kişiliğiniz '' oturmadığı haliyle çömeldiği dönemdesiniz siz daha bu yaşlarda bin tane farklı idealiniz olması gerekirken hormonlar en son seçenek olmalı hayatınız da. Dediğim gibi daha kendi hormon yapınız oturmamış ergenliğin merkezindesiniz ve diyorsunuz ki ben hormon kullanacağım. Yaşınız gereği forumda hormonlar kategorisine konu açarak veya başka ilgili konuların altına mesaj atarak yardım talep edemezsiniz aksi halde forum kuralları gereği kullanıcı kaydınızı sınırsız süreyle engellemek zorunda kalırım bilginiz olsun. Okuyarak destek alabilirsiniz konulardan.
fazla yüksek testo seviyeleri kemik uzama kıkırdağını erken yaşta sona erdirir kaparsteroid boy uzamasını engellemez
onu östrojen yapar kanzifazla yüksek testo seviyeleri kemik uzama kıkırdağını erken yaşta sona erdirir kapar
yülsek testin bi kısmı östro olur biraz doğru sayılırfazla yüksek testo seviyeleri kemik uzama kıkırdağını erken yaşta sona erdirir kapar
yarrağım testo neye dönüşüyoronu östrojen yapar kanzi
aromataz inhibitörü kullanıyolar dönüşmesin diyeyarrağım testo neye dönüşüyor
HCG kullanildigi icin pct doneminde engellersteroid boy uzamasını engellemez
Yok ne alakaHCG kullanildigi icin pct doneminde engeller
hcg plaklarin erken kapanmaaina yol acio arastirmani oneririmYok ne alaka
Nasi iste aciklahcg plaklarin erken kapanmaaina yol acio arastirmani oneririm
Nasi iste acikla
İyide olim alakası yok ki boyladaha bissuru calisma cart curt var ama oku anlarsin hipo ve gecikmis ergen erkeklerin tedavisinde kullaniliyor gonadoHuman chorionic gonadotropin therapy in adolescent boys with constitutional delayed puberty vs those with beta-thalassemia major - PubMed
We studied 12 adolescent boys with beta-thalassemia major and delayed puberty (age, 15.8 +/- 1 years) with Tanner I sexual development treated with a long-term low-transfusion regimen. Ten nonthalassemic adolescents (> 14 years) with constitutional delay of growth and puberty (CDGP) served as con …pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
olummben uzuucam o zmnİyide olim alakası yok ki boyla
Testo üretmesi yüzünden diyorsan testo boyu durduruyor demek ile aynı mantık,aromaz inhib kullanarak engellersin
forumda cogu kiside kullaniyor bu arada bu hipotezi hcg kapatir plaklari dieİyide olim alakası yok ki boyla
Testo üretmesi yüzünden diyorsan testo boyu durduruyor demek ile aynı mantık,aromaz inhib kullanarak engellersin
No klomen o kankahcg plaklarin erken kapanmaaina yol acio arastirmani oneririm
Knka klomen o amkforumda cogu kiside kullaniyor bu arada bu hipotezi hcg kapatir plaklari die
klomen enklomen zaten kapatiyo bilmeyen yok ssekKnka klomen o amk