Beast Samet 12 yaşında streoid bastığı için mi kısa boylu kaldı ?

whoishe

whoishe

Bronze
boyu 1.73 falan sanırım bunun 12 yaşında anabolik aldığı için mi kemikleri boku yedi?
Ucube samet

• +1
Reactions: yuda
steroid boy uzamasını engellemez

• +1
  • JFL
Reactions: yuda, elemanzelvadre, Ashoimex and 3 others
steroid boy uzamasını engellemez
12 yaşından beri östrojen bombası beast sametin kıkırdakları kemikleşmemiş yani öyle mi

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and sentrix
1-) Yanlış steroid tercihleri
2-) Kaderinde bu varmış
3-) Beast Samet'ten sanane kendi hayatına odaklan

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: yuda, Black_Pill_Enjoyer1 and whoishe
1-) Yanlış steroid tercihleri
2-) Kaderinde bu varmış
3-) Beast Samet'ten sanane kendi hayatına odaklan
üçüncü de göt oldum

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
12 yaşından beri östrojen bombası beast sametin kıkırdakları kemikleşmemiş yani öyle mi
östro baskılayıcı alıyolar

• +1
Reactions: Ashoimex and auitistsurvior
  • JFL
  • +1
Reactions: yuda, auitistsurvior and starboi.
Merhaba; henüz daha yaşınız gereği '' karakteriniz, hormonlarınız, kişiliğiniz '' oturmadığı haliyle çömeldiği dönemdesiniz siz daha bu yaşlarda bin tane farklı idealiniz olması gerekirken hormonlar en son seçenek olmalı hayatınız da. Dediğim gibi daha kendi hormon yapınız oturmamış ergenliğin merkezindesiniz ve diyorsunuz ki ben hormon kullanacağım. Yaşınız gereği forumda hormonlar kategorisine konu açarak veya başka ilgili konuların altına mesaj atarak yardım talep edemezsiniz aksi halde forum kuralları gereği kullanıcı kaydınızı sınırsız süreyle engellemek zorunda kalırım bilginiz olsun. Okuyarak destek alabilirsiniz konulardan.

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: szolliontaraelis, elemanzelvadre, sentrix and 2 others
Merhaba; henüz daha yaşınız gereği '' karakteriniz, hormonlarınız, kişiliğiniz '' oturmadığı haliyle çömeldiği dönemdesiniz siz daha bu yaşlarda bin tane farklı idealiniz olması gerekirken hormonlar en son seçenek olmalı hayatınız da. Dediğim gibi daha kendi hormon yapınız oturmamış ergenliğin merkezindesiniz ve diyorsunuz ki ben hormon kullanacağım. Yaşınız gereği forumda hormonlar kategorisine konu açarak veya başka ilgili konuların altına mesaj atarak yardım talep edemezsiniz aksi halde forum kuralları gereği kullanıcı kaydınızı sınırsız süreyle engellemek zorunda kalırım bilginiz olsun. Okuyarak destek alabilirsiniz konulardan.
altinada bi tane 16 yasinda tren bastim sacim cikmiyo tiradini koyar occx

Ilk kuru anavar olmus yani ostrojenik degil boy uzatan bi kur sonrasinda testo girdiyse yarrragi koklemistir

Nasi iste acikla
daha bissuru calisma cart curt var ama oku anlarsin hipo ve gecikmis ergen erkeklerin tedavisinde kullaniliyor gonado

daha bissuru calisma cart curt var ama oku anlarsin hipo ve gecikmis ergen erkeklerin tedavisinde kullaniliyor gonado
İyide olim alakası yok ki boyla
Testo üretmesi yüzünden diyorsan testo boyu durduruyor demek ile aynı mantık,aromaz inhib kullanarak engellersin

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
Testo üretmesi yüzünden diyorsan testo boyu durduruyor demek ile aynı mantık,aromaz inhib kullanarak engellersin
olummben uzuucam o zmn

forumda cogu kiside kullaniyor bu arada bu hipotezi hcg kapatir plaklari die

Users who are viewing this thread

Back