Bebeklik fotolarımda bile göz altım mor allahın allahını s.

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Ya amınakoyim bebeklik fotolarımda ilkokul fotolarımda bile mor göz altım şey yapsam geçer mi beyler raw meat yesem sonra raw taşşak karaciğer beyin falan yesem güneşe çıplak çıksam d vitamini falan alsam geçer mi ne diyonuz

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, kurdistan, Yagiz8928 and 2 others
Ya amınakoyim bebeklik fotolarımda ilkokul fotolarımda bile mor göz altım şey yapsam geçer mi beyler raw meat yesem sonra raw taşşak karaciğer beyin falan yesem güneşe çıplak çıksam d vitamini falan alsam geçer mi ne diyonuz
benim taşşakları ye bi hele belki geçer

• JFL
Reactions: urlordd, Yagiz8928, senualF and 2 others
kanka bizim seni bi elden geçirmemiz şart
@Atsizz @Resistance. @churmaxxed @why not me? @Serialsuicide

Attachments

• IMG_7178.jpeg
    IMG_7178.jpeg
    337.1 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: szenn, Yagiz8928, Serialsuicide and 3 others
Kral tamamda durup dururken bana niye küfür ettin anlamadım

fat graft yap

• +1
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
bende niyese bir gozumun alti obirisnden daha cok mor ya bilen varmi neden olabilir?

same (infralarin recessed kanka bi bok yapamazsin

• +1
Reactions: Auchelius and FangYuann
çoğu kişi de var ztn fat grafts sonrası da oluyo o asimetri kaçınılmaz bişi gibi ama cope
Nası cope bitarafın daha az gelişmesi daha mor göstermezmi orayı

• +1
Reactions: Resistance.
Nası cope bitarafın daha az gelişmesi daha mor göstermezmi orayı
yani evette insanlar ona o kdr dikkat etmez muhtemelen. En kötü göz altı ışık dolgusu atılır öyle halledilir

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and FangYuann
bendede aynı olay var ama dikkat ettikçe daha iyi oluyor 7 saatten az yada geç uyusam bile anası ağlıyor yeterli ve düzgün saatte uyu düzgün beslen başka çaresi yok naturel olarak dikkat ettikçe en azından daha normal duruyor şişkinlik yada morluk azalıyor

Users who are viewing this thread

Back