xVamp24
Iron
Hayatımın 4 yılını bunu araştırmaya 6 ayını da uygulamaya verdim, göstereceğim yöntemler tamamen anekdotal kanıtlara sahiptir. Bilimsel çok az dayanağı vardır ama ben piyasada bulunan tüm yöntemleri, ek gıdaları denemiş biri olarak size faydalanmanız gereken tüm kaynakları göstereceğim. 6 ay sonunda ergenliği çoktan bitmiş neredeyse 21 yaşına gelmiş biri olarak 4,5 santim uzunluk kazandım, kalınlığımı zaten genetik olarak yeterli bulduğumdan başlangıçta ölçmedim ama gözle görülür net bir büyüme o alanda da var. İnanılmaz fazla damarlanma ve fazla mastürbasyonla sağlıksız yaşam tarzımdan olan (sigara, alkol, hareketsizlik vs.) renk uyuşmazlığı sorunu bitti. Son olarak sabah ereksiyonu sürem 1 saati buluyor ve birliktelik yaşarken mental olarak orada olmasam bile sertleşme sorunu yaşamıyorum. Cinsel hayatım komple gelişti kısaca.
Büyütmenin ve gelişmenin 4 ana yöntemi
1- Ereksiyon kalitesini arttırmak
2- Yağ Kaybetmek
3- Mekanik stresle içten büyüme
4- Mekanik stresle dıştan büyütüp adapte olma
1) Ereksiyon kalitenizi etkileyen çok faktör var ama bu çoğunlukla olabildiğince sağlıklı yaşayarak çözülecek bir sorun. Herhangi bir nikotin ürünü kullanıyorsanız hemen bırakın. Pelvic taban kaslarınız fazla mastürbasyondan tahminen olması gerektiği gibi çalışmıyordur reverse kegel ve kegelle esnetin ve güçlendirin. Mastürbasyonu hemen şimdi bırakın (Genel olarak PMO'yu bırakmalısınız). Alkol asla kullanmayın, çoğunuz benden yaşça küçük ve daha büyüyorsunuz. Ben ek gıda olarak yalnızca arjinin ve çinkodan fayda gördüm o yüzden bunları kullanabilirsiniz. Omurga sorununuz varsa hemen fizik tedaviyle çözün. Sıkı iç çamaşırı giymeyin, imkan varsa altına bir şey giymeden evde eşofmanla dolaşın ve çıplak uyuyun. Günde 10-20 dakika alt vücut ve core odaklı kardiyo yapın (şu 5x30 komik duruyor ama cidden bu konuda iyi bir seçim, hem o hareketlere alışık olursunuz). Bisiklet sürüyorsanız geniş bir oturma aparatı alın, inanılmaz baskı uygluyor pelvic kaslarınıza.
2) Üstüne ekstra söylenecek bir şey yok %10 a kadar düşmeye çalışın, bacak kaslarınızı kardiyo dışında hipertrofi odaklı geliştirmeyin. Böylece olduğundan büyük ilüzyonu yaratırsınız ve sağlıklı olursunuz. Verdiğiniz her %5 yağ size 1-2 santim ekler.
3) BU SUBREDDITI YALA YUT, KİM NE DERSE DESİN İŞE YARIYOR. Angion Method
4) Leo , Mark
VAKTİ OLMAYANLAR İÇİN ÖZET
1- Sigara alkol mastürbasyonu bırak
2- L arginine ve çinko, bakır takviyesi kullan
3- Pelvic taban kaslarını iyileştir
4- Yağ oranını düşür
5- Jelq ve clamping yapma
6- Attığım videolarını hepsini; önce leo's longevity olanı, sonra mark bell'i sonra da angionmethod u uygula
SON SÖZ: Bu yazdıklarım tartışmaya açık konular değil cidden denediğim tüm yöntemler arasında nasıl olduğunu bilmediğim ama işe yarayanlar yalnız bunlar. Sağlam bir cinsel kuvvet inanılmaz tipsiz adamların bile SMV sini uçurduğu için çoğunuzun yararına olacak bir guide oldu gibi. Lüzumsuz yorumlara ve yıkıcı eleştirilere cevap vermeyeceğim ama sorunuz varsa yazabilirsiniz.
Büyütmenin ve gelişmenin 4 ana yöntemi
1- Ereksiyon kalitesini arttırmak
2- Yağ Kaybetmek
3- Mekanik stresle içten büyüme
4- Mekanik stresle dıştan büyütüp adapte olma
1) Ereksiyon kalitenizi etkileyen çok faktör var ama bu çoğunlukla olabildiğince sağlıklı yaşayarak çözülecek bir sorun. Herhangi bir nikotin ürünü kullanıyorsanız hemen bırakın. Pelvic taban kaslarınız fazla mastürbasyondan tahminen olması gerektiği gibi çalışmıyordur reverse kegel ve kegelle esnetin ve güçlendirin. Mastürbasyonu hemen şimdi bırakın (Genel olarak PMO'yu bırakmalısınız). Alkol asla kullanmayın, çoğunuz benden yaşça küçük ve daha büyüyorsunuz. Ben ek gıda olarak yalnızca arjinin ve çinkodan fayda gördüm o yüzden bunları kullanabilirsiniz. Omurga sorununuz varsa hemen fizik tedaviyle çözün. Sıkı iç çamaşırı giymeyin, imkan varsa altına bir şey giymeden evde eşofmanla dolaşın ve çıplak uyuyun. Günde 10-20 dakika alt vücut ve core odaklı kardiyo yapın (şu 5x30 komik duruyor ama cidden bu konuda iyi bir seçim, hem o hareketlere alışık olursunuz). Bisiklet sürüyorsanız geniş bir oturma aparatı alın, inanılmaz baskı uygluyor pelvic kaslarınıza.
2) Üstüne ekstra söylenecek bir şey yok %10 a kadar düşmeye çalışın, bacak kaslarınızı kardiyo dışında hipertrofi odaklı geliştirmeyin. Böylece olduğundan büyük ilüzyonu yaratırsınız ve sağlıklı olursunuz. Verdiğiniz her %5 yağ size 1-2 santim ekler.
3) BU SUBREDDITI YALA YUT, KİM NE DERSE DESİN İŞE YARIYOR. Angion Method
4) Leo , Mark
VAKTİ OLMAYANLAR İÇİN ÖZET
1- Sigara alkol mastürbasyonu bırak
2- L arginine ve çinko, bakır takviyesi kullan
3- Pelvic taban kaslarını iyileştir
4- Yağ oranını düşür
5- Jelq ve clamping yapma
6- Attığım videolarını hepsini; önce leo's longevity olanı, sonra mark bell'i sonra da angionmethod u uygula
SON SÖZ: Bu yazdıklarım tartışmaya açık konular değil cidden denediğim tüm yöntemler arasında nasıl olduğunu bilmediğim ama işe yarayanlar yalnız bunlar. Sağlam bir cinsel kuvvet inanılmaz tipsiz adamların bile SMV sini uçurduğu için çoğunuzun yararına olacak bir guide oldu gibi. Lüzumsuz yorumlara ve yıkıcı eleştirilere cevap vermeyeceğim ama sorunuz varsa yazabilirsiniz.