flows5991
Banned
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
500Testo dozun kaç
o kadar azla nasıl crashledi amk
3 sınıf doktor????testo daha kanına açılmadı açıldıktan sonra zaten aromatize olmaya başlicak ondan yarra yemişsindir
Abin 3 4 ay kullandı o kadar dedim almayın diye Yahudi icadtitle
valla yahudi zehiri buAbin 3 4 ay kullandı o kadar dedim almayın diye Yahudi icad
deltoidden vurdum deltoidim kemiksi yerinden 3 parmak aşağı koy son parmağın üzerini kalemle işaretle sonra işaretlediğin yere girçurr enjeksiyonu götten mi vurdun bakmadan nasil vurdun aq guide fln youtube dan bisey baktin mi
youtube dan fln bisey baktiysan linklesene got korkusu yasiyom su an 29G ok du da 25G gozumu korkuttudeltoidden vurdum deltoidim kemiksi yerinden 3 parmak aşağı koy son parmağın üzerini kalemle işaretle sonra işaretlediğin yere gir
ilk glute inj de enjektörü boşalttığım gibi bütün renkler gitmişti bembeyaz olmuştu etrafımyoutube dan fln bisey baktiysan linklesene got korkusu yasiyom su an 29G ok du da 25G gozumu korkuttu
deltoid çok kolaydıilk glute inj de enjektörü boşalttığım gibi bütün renkler gitmişti bembeyaz olmuştu etrafım
ölüyorum falan sanıp küp şeker yemiştim
çurr enjeksiyonu götten mi vurdun bakmadan nasil vurdun aq guide fln youtube dan bisey baktin mi
Ya seve seve yada sike sike bırakılır o aromasinzor yoldan öğrendin demek
@ascendantwill @Atsizz
kemik erimesi h.o@growthplatessss111 amına koyim sen bunu nasıl kullandın yamuldum amk menopozlu karıya döndğm