belerkorkuom

D

Deleted member 87737

Nomad
her sabah kosuya gidiyom kopekler oluyo gorunmeden kaciyom gorsleer anami sikerler napcam:feelswah:

nasi koruyayim kendimi saldirirlarsa

Köpekler bıçağı tanıyacak kadar zeki hayvanlar. Görünce korkup susuyorlar genelde. Küçük çakı falan taşıyabilirsin. En kötü durumda sana bir şey olacağına onlara olsun. Senden değerli değil hiçbirinin canı.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 87737
Köpekler bıçağı tanıyacak kadar zeki hayvanlar. Görünce korkup susuyorlar genelde. Küçük çakı falan taşıyabilirsin. En kötü durumda sana bir şey olacağına onlara olsun. Senden değerli değil hiçbirinin canı.
Amina koyayim ulke oyle bir durumda ki kopegi bicaklasam hapse ben girerim herkes ittapar olmuş, hayir bide lavuklar 20 kisi geziyo zaten gelseler teke tek ciplak elle bogar normal bir insan kopegi ama bunlar 25 30 kisi geziyo bide bazilari var ittaparlar tarafindan beslenmis ayi gibi isi gucu yemek yiyip diger kopeklere satasmak cete savasi baslatiyolar bu sayede daha toplu geziyo hepsi

• +1
Reactions: oldgymcel
Amina koyayim ulke oyle bir durumda ki kopegi bicaklasam hapse ben girerim herkes ittapar olmuş, hayir bide lavuklar 20 kisi geziyo zaten gelseler teke tek ciplak elle bogar normal bir insan kopegi ama bunlar 25 30 kisi geziyo bide bazilari var ittaparlar tarafindan beslenmis ayi gibi isi gucu yemek yiyip diger kopeklere satasmak cete savasi baslatiyolar bu sayede daha toplu geziyo hepsi
Biber gazi aldim yanima evde vardi duruyo oylesine
yinede suruyle gelenlere bisi yapamiyorum
Ulan 1 tanesini alip bogacamda iste derler hayvan katili ama degil iste kardesim degil dogal secilim yillardir vardi
hayvan beni issirmaya calisiyor kuyrugu sivri
ben niye kendimi korumayayim amk

lifting mogs abi

• +1
  • JFL
Reactions: menas and Deleted member 87737
hiç bi köpeğe karsı vs kaybedeceğimi düsünümyorum üstüme gelenlerin üstüne gidiyorum geri gidiyolar

korkuyosan bıcak tası bıcaklarsın para cezası falan olabilir bıcakladıkdan sonra götür göm