D
Deleted member 87737
Nomad
her sabah kosuya gidiyom kopekler oluyo gorunmeden kaciyom gorsleer anami sikerler napcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Amina koyayim ulke oyle bir durumda ki kopegi bicaklasam hapse ben girerim herkes ittapar olmuş, hayir bide lavuklar 20 kisi geziyo zaten gelseler teke tek ciplak elle bogar normal bir insan kopegi ama bunlar 25 30 kisi geziyo bide bazilari var ittaparlar tarafindan beslenmis ayi gibi isi gucu yemek yiyip diger kopeklere satasmak cete savasi baslatiyolar bu sayede daha toplu geziyo hepsiKöpekler bıçağı tanıyacak kadar zeki hayvanlar. Görünce korkup susuyorlar genelde. Küçük çakı falan taşıyabilirsin. En kötü durumda sana bir şey olacağına onlara olsun. Senden değerli değil hiçbirinin canı.
Biber gazi aldim yanima evde vardi duruyo oylesineAmina koyayim ulke oyle bir durumda ki kopegi bicaklasam hapse ben girerim herkes ittapar olmuş, hayir bide lavuklar 20 kisi geziyo zaten gelseler teke tek ciplak elle bogar normal bir insan kopegi ama bunlar 25 30 kisi geziyo bide bazilari var ittaparlar tarafindan beslenmis ayi gibi isi gucu yemek yiyip diger kopeklere satasmak cete savasi baslatiyolar bu sayede daha toplu geziyo hepsi
Onlara geri havlanasi koruyayim kendimi saldirirlarsa