Ben aldırma operasyonu yapan oldu mu ?

veneficus

veneficus

Iron
Beyler yüzümde ele gelmeyen yüzeysel benler var bunları aldırcam kafaya koydum daha önce yaptıran eden oldu mu ?
ek deki fotodakiler gibi ama bu kadar çok değiller 4-5 tane

Attachments

• görsel_2026-04-05_214448874.png
    görsel_2026-04-05_214448874.png
    120.6 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Thrill, Resistance. and Fridx
Beyler yüzümde ele gelmeyen yüzeysel benler var bunları aldırcam kafaya koydum daha önce yaptıran eden oldu mu ?
ek deki fotodakiler gibi ama bu kadar çok değiller 4-5 tane
Kanka aldirmak yerine beneson et beni solusyonunu deneyebilirsin ben kullandim kapali renk leke benlerim vardi hepsini yok etti sadece hafif iz kaldi onlarda yavas yavas geciyor geride cikmadilar et beni icinde kullanabilirsin yalniz dikkatli ol sonra bana sovme :)

• +1
Reactions: jsbera, Thrill, susisesi and 1 other person
Kendininkin fotosunu atsana sadece cildini gostererek
Cok kotu degilse kalsin la

• +1
Reactions: Thrill and Topkra
Oha kirpiklere bak lan

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Fridx
Ya girsen nolacak amk
öl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl öl

• JFL
Reactions: Thrill and Topkra
Kendininkin fotosunu atsana sadece cildini gostererek
Cok kotu degilse kalsin la
4-5 dedim de baya varmış amk kesin aldırcam
1775416350101

Kanka aldirmak yerine beneson et beni solusyonunu deneyebilirsin ben kullandim kapali renk leke benlerim vardi hepsini yok etti sadece hafif iz kaldi onlarda yavas yavas geciyor geride cikmadilar et beni icinde kullanabilirsin yalniz dikkatli ol sonra bana sovme :)
knk onu almıştım ne olur ne olmaz diye sırtımda uyguladım tamam ben düştü okey ama yarrak gibi iz kaldı
WhatsApp Image 2026 04 05 at 220622 1
zaten yorumlara bak amk kanım dondu bide doğal yazmışlar siktirgit ne doğalı amk bildiğin kezzap yakıyo deriyi Allahdan yüzüme yapmamışım
1775416450269
2 ay sonra falan böyle oldu kabuk bağlayıp iyileşiyor ama iz kalmaması için madecassol falan kullanmak lazım

• +1
Reactions: Thrill and Fridx
beyler cildiyeden geliyorum doktor devlette lazer yok özele git dedi özelinde sadece muayene ücreti 3750 lira falanmış bide 3 seans diyolar 20-25k ya patlar gibi bence deymez o paraya

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis and Fridx