veneficus
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka aldirmak yerine beneson et beni solusyonunu deneyebilirsin ben kullandim kapali renk leke benlerim vardi hepsini yok etti sadece hafif iz kaldi onlarda yavas yavas geciyor geride cikmadilar et beni icinde kullanabilirsin yalniz dikkatli ol sonra bana sovmeBeyler yüzümde ele gelmeyen yüzeysel benler var bunları aldırcam kafaya koydum daha önce yaptıran eden oldu mu ?
ek deki fotodakiler gibi ama bu kadar çok değiller 4-5 tane
O degil, kadin fotodakiOha kirpiklere bak lan
Çok kıskanmıştım rahatladımO degil, kadin fotodaki
olum umarım burnun duser buyur benı o profıle almadın yaOha kirpiklere bak lan
Ya girsen nolacak amkolum umarım burnun duser buyur benı o profıle almadın ya
öl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölöl öl öl öl öl öl öl ölYa girsen nolacak amk
4-5 dedim de baya varmış amk kesin aldırcamKendininkin fotosunu atsana sadece cildini gostererek
Cok kotu degilse kalsin la
knk onu almıştım ne olur ne olmaz diye sırtımda uyguladım tamam ben düştü okey ama yarrak gibi iz kaldıKanka aldirmak yerine beneson et beni solusyonunu deneyebilirsin ben kullandim kapali renk leke benlerim vardi hepsini yok etti sadece hafif iz kaldi onlarda yavas yavas geciyor geride cikmadilar et beni icinde kullanabilirsin yalniz dikkatli ol sonra bana sovme![]()