benlik degil onu anladim

nmn14

nmn14

i fuckin hate my fuckin life
kiz isleri benlik degil ilkinden sonra yapamiyom daha. izledigim monster animedeki manipulasyon teknikleeini uyguluyorum😈

not incel takımıyla lol oynuyoduk. daha onemli

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
kiz isleri benlik degil ilkinden sonra yapamiyom daha. izledigim monster animedeki manipulasyon teknikleeini uyguluyorum😈

not incel takımıyla lol oynuyoduk. daha onemli
insan ilk aşkından sonra ıstemıyor harbıden cak engelı soyle sg orospu

Nasıldı,kesin tüm takim genelden allaha ataya sovmustr
lole baslıyom gerı bende rank kasıcam guncellıyım dur

Nasıldı,kesin tüm takim genelden allaha ataya sovmustr
valla oldubiraz öyle iyidi ya sardı son maç elemanasdasd laks la sırtladı takımı

insan ilk aşkından sonra ıstemıyor harbıden cak engelı soyle sg orospu
katiliyorum kanka kızda güzel aslında htb vampir amk. kedi sanki amk cok ilgi istiyo sg

katiliyorum kanka kızda güzel aslında htb vampir amk. kedi sanki amk cok ilgi istiyo sg
konus sıkersın ıste kaclıydın sen

valla oldubiraz öyle iyidi ya sardı son maç elemanasdasd laks la sırtladı takımı
ben test çözerken oynamasam iyi oynardım kusura bakmayın

Last edited by a moderator:
  • +1
Reactions: Deleted member 70692
  • +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 88833
13 yaşında instagramdan tanıstıgım bır kız vardı baya hergun esextıng yapıyorduk fasa fıso kız bana hergun benle hıc ılgılenmıyorsun dıyordu lol macı ararken kıza yazıyordum mac bulununca bakmıyordum aq değerini bilmemişim

• JFL
Reactions: Peter Steele
13 yaşında instagramdan tanıstıgım bır kız vardı baya hergun esextıng yapıyorduk fasa fıso kız bana hergun benle hıc ılgılenmıyorsun dıyordu lol macı ararken kıza yazıyordum mac bulununca bakmıyordum aq değerini bilmemişim
amatörlük yapmissin brom

HEEE SIKISTIN YANI FAKECEL OC

• JFL
Reactions: ER enjoyer
Erkekler senliktir belki 😉

Users who are viewing this thread

Back