BESLENME

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
INSANLAR OMNIVOREDUR.
BIR INSAN GIBI GOZUKMEK ISTIYORSAN YE ABICIM CARB INI SALATANI:lul:

HAYVAN GIBI GOZUKMEK HAYBAN GIBI GUCLU OLMAKS ISTIYOSANDA YE CARNIVORE BAGIRSAKLARIMIZ UYGUN KORKMA ESKIDEN INSANLAR CIG ET YER CIG SUT ICERDI SEN YAPINCA NOLCAK? SENCE BU KADAR KISA SUREDE INSAN IRKININ CARNIVORELUGU GIDEBULIR MI? TABI IRKINIZADA BAGLI ORNEGIN YORUKSEN CIG SUTTEN BISI OLMAZ BEN KUCUKKEN DEVELERLE GOC ETTIGIMIZ ICIN DEVE SUTU ICERDIM CIG HIC BISI OLMAZDI ONUN SAYESINDE ARTIK CIG SUT ICEBILIYORUM

Cope çiğ süt ve normal sütün arasında fark yok,ikiside aynı şey hatta çiğ süt uzun kullanımda zararlı veya bilmediğin kişiden alıyorsan hayvanların hasta olabileceginden kendini riske atiyosun

• JFL
Reactions: Peter Steele
ŞIMDI SARKUTERIDEN ALDIGIM 10LU YUMURTANIN 5 TANESINI ANNEANNEMIN KOYDRN GETIRDIGI ZEYTINYAGINDA (OZUD DILERIM AMA DIYETTEYUM) PISIRICEM DAHA SONRASINDA YANINDA %100 ORGANIK LOR PEYNIRI (BIMDEN ALDIM) ONU YICEM 130 GRAM KARB YOK
USTUNE SIMSIYAH FILTRE KAHVE

OGLENDE BI KIYMA YADA TAVUK PATLATIRIM 23 GRAM TEREYAGLI

Cope çiğ süt ve normal sütün arasında fark yok,ikiside aynı şey hatta çiğ süt uzun kullanımda zararlı veya bilmediğin kişiden alıyorsan hayvanların hasta olabileceginden kendini riske atiyosun
bu sefer haksizsin kanka,pastorizasyon islemi sutteki vitaminleri ve probiyotikleri azaltiyor ayrica 3 farkli sarkuteriden cig sut aldim 2 sine kaynatmadan icicem dedim yapma kaynat dediler 1 ide dediki nolcak bende iciyom (yoruk sivesiyle) bende artik hep o adamdan aliyom

• JFL
Reactions: maarda
bu sefer haksizsin kanka,pastorizasyon islemi sutteki vitaminleri ve probiyotikleri azaltiyor
Pastörizasyon sütü ısıtarak bazı ısıya duyarlı vitaminleri (C vitamini gibi) aşırı küçük miktarda azaltabilir ama kalsiyum, D vitamini, proteinler ve yağlar bozulmaz ve sindirilebilir kalır.Senin mantığa göre tüm besinleri pişirmeden yemek lazım çünkü ısıya duyarlı vitaminler azalıyor

Ki mikrobesinleri kolayca supplementler ile alabilecekken besinlerden küçük miktarda almak saçma

• +1
Pastörizasyon sütü ısıtarak bazı ısıya duyarlı vitaminleri (C vitamini gibi) aşırı küçük miktarda azaltabilir ama kalsiyum, D vitamini, proteinler ve yağlar bozulmaz ve sindirilebilir kalır.Senin mantığa göre tüm besinleri pişirmeden yemek lazım çünkü ısıya duyarlı vitaminler azalıyor

Ki mikrobesinleri kolayca supplementler ile alabilecekken besinlerden küçük miktarda almak saçma
Ben zaten sut savunucusu degilim ben cig et yemenin hic bir zarari olmadigini dusunuyom ama cig suttende bisi olmaz ama ostro yukseltiyor dairyler:feelswah:

Attachments

• images.jpeg
    images.jpeg
    42.2 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: maarda
INSANLAR OMNIVOREDUR.
BIR INSAN GIBI GOZUKMEK ISTIYORSAN YE ABICIM CARB INI SALATANI:lul:

HAYVAN GIBI GOZUKMEK HAYBAN GIBI GUCLU OLMAKS ISTIYOSANDA YE CARNIVORE BAGIRSAKLARIMIZ UYGUN KORKMA ESKIDEN INSANLAR CIG ET YER CIG SUT ICERDI SEN YAPINCA NOLCAK? SENCE BU KADAR KISA SUREDE INSAN IRKININ CARNIVORELUGU GIDEBULIR MI? TABI IRKINIZADA BAGLI ORNEGIN YORUKSEN CIG SUTTEN BISI OLMAZ BEN KUCUKKEN DEVELERLE GOC ETTIGIMIZ ICIN DEVE SUTU ICERDIM CIG HIC BISI OLMAZDI ONUN SAYESINDE ARTIK CIG SUT ICEBILIYORUM
Eski insanlar yakışıklı değildi iyi kemiklerin olunca ve güçlü olunca yakışıklı olmuyosun direk

• +1
Eski insanlar yakışıklı değildi iyi kemiklerin olunca ve güçlü olunca yakışıklı olmuyosun direk
eski insanlar gibi gozukemezsin zaten imkansiz ama kemiklerini gelistirirsin daha saglikli olursun

Ben zaten sut savunucusu degilim ben cig et yemenin hic bir zarari olmadigini dusunuyom ama cig suttende bisi olmaz ama ostro yukseltiyor dairyler:feelswah:
Zaten fark yok aralarında, sadece aldığın kişiyi tanımıyorsan hayvanın hastalıklı olmasından sorun çıkabilir

• +1
Time to veganmaxxing

• Ugh..

Users who are viewing this thread

Back