Beyaz saçlar için öneri var mı?

RickyFitts

RickyFitts

Iron
İlk saçımda beyazlar 16 yaşımda başladı ve genetik falan da değil yani tek bende olan bir şey ve stresli zaman sonrası hemen beliriyor. Çok stresli bir yıl sonrası belirgin şekilde artış oluyor ve yerine düzgün bir şey de çıkmıyor. O derece ki daha 25 yaşındayım ama çok fazla beyazladı bazı kısımları ve rahatsız edici seviyeye geldi. Bunun için önerebileceğiniz bir çözüm var mı? Hangi ürünleri alabilirim?

Boyat ya da tip/boy varsa bunu convo starter olarak kullanabilirsin cok bir olayi yok ztn kimsenin siiinde degil beyaz sac

osbiri bırak, 80 yaşındaki Taocu Usta Mantak Chia'nın saçları hala simsiyah. 20 yıldır boşalmadığını söylüyor..
Cinsel enerji geliştirilince saçların tekrar siyaha döndüğünü de söylüyordu..

• JFL
Reactions: Peter Steele, Skull Knight and ER enjoyer
vitamin eksikliğinden olabilir bi tanıdığımın kardeşi 14 yaşında saçları bembeyazdı doktora gitti vitamin falan almış düzelmiş biraz

• JFL
Reactions: jackreacher52
Boyat ya da tip/boy varsa bunu convo starter olarak kullanabilirsin cok bir olayi yok ztn kimsenin siiinde degil beyaz sac
normalde olduğun yaştan çok fazla göstermesi baya bir eksi.

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
osbiri bırak, 80 yaşındaki Taocu Usta Mantak Chia'nın saçları hala simsiyah. 20 yıldır boşalmadığını söylüyor..
Cinsel enerji geliştirilince saçların tekrar siyaha döndüğünü de söylüyordu..
hayır

vitamin eksikliğinden olabilir bi tanıdığımın kardeşi 14 yaşında saçları bembeyazdı doktora gitti vitamin falan almış düzelmiş biraz
multivitamin ve diğer takviye pilleri alıyorum aylardır alakası yok

• JFL
  • Hmm...
Reactions: jackreacher52 and starboi.
  • JFL
  • +1
Reactions: Peter Steele and jackreacher52
Stres
hayır. Stres kaynaklı olduğu aşırı aşikar neden-sonuç zinciri gibi gelişti beyazlaması hep
stresi azaltacan o zaman bunun baska bir cozumu yok, onu nasil yapacan dersen cok siklemicen ve deluzyonel olcan az, ben oylr yapiyom icden ice insecure vs olsan da im a fucking god dicen narcy olcan devam oyle, benim uykulara baya iyi geliyor boyle dusununce testo da firliyor

• +1
  • JFL
Reactions: ER enjoyer and jackreacher52
neye gülüyon amına kodumun oğlu daha 1 ay önce milleti yalıyodun la
ananın pıttığından başka kimseyi yalamadım oç, troll tavsiye verdin sandım asdasdasdas

• JFL
  • Woah
Reactions: Peter Steele and starboi.
normalde olduğun yaştan çok fazla göstermesi baya bir eksi.
Bu cok da kotu bir sey olmayabilir, foid ler yasa baya onem veriyor

• JFL
OG incel

• JFL
Stres

stresi azaltacan o zaman bunun baska bir cozumu yok, onu nasil yapacan dersen cok siklemicen ve deluzyonel olcan az, ben oylr yapiyom icden ice insecure vs olsan da im a fucking god dicen narcy olcan devam oyle, benim uykulara baya iyi geliyor boyle dusununce testo da firliyor
We all gonna make it brah diyede bağır baba oda iyi grliyo

boyat
sigara içiyorsan içme
stresi düşür
dermatoloğa git

• JFL
Jack gulme anani sikecem eleman herkese guluyor aminakoyim ortamdaki simarik eleman gibi

• JFL
JFBFHDVDVDVJFJDIS

Jack gulme anani sikecem eleman herkese guluyor aminakoyim ortamdaki simarik eleman gibi

newguy1

Iron​

Joined Jan 14,2025
Posts 16
Reputation 11

• JFL
Reactions: Peter Steele