Beyaz-turkic karışımı güler yüzlü kasiyer

StuntmanMike

StuntmanMike

Kraken
Kız WC orkistan standartlarında fena değil.
Yeşil gözlü beyaz tenli hafif turkic gözlüklü ve
Güler yüzlü
Bu yaşıma kadar emekçi kasiyer kardeşlerime yan gözle bakmadım ama bu kız bir hoşuma gitti açıkçası
Baya güler yüzlü olması çok dikkatimi çekti malum ork karıları muşmula gibidir yanında prime Leo olsa somutur allahını sevdiklerim

Ne yapak ? Nasıl yürülür bilmiyorum.
Taxi driver da ki Travis gibi otistikçe yaklaşsam olur mu ?

• +1
Reactions: maarda and Shade91
senin allahını sikim ben :lul:

Pontid+Turanid miydi phenosu

• JFL
  • +1
Reactions: testesteronking, Shade91 and Dathomirian Zabrak

ŞÖYLE YAPIYOSUN İLK

İş esnasında yaklaşman garip ve saçma olur ama diğer türlü de kızı sapik gibi takip etmen lazim bilemedim ilişki uzmanı adamı cagirak @Ethernal

• +1
Reactions: Ethernal, Tornoviaa and StuntmanMike
İş esnasında yaklaşman garip ve saçma olur ama diğer türlü de kızı sapik gibi takip etmen lazim bilemedim ilişki uzmanı adamı cagirak @Ethernal
Kasiyere yürümek harbi zor. Over bir çok açıdan ama bir daha deneyeceğim güler yüzlü ise sohbet edeceğim en azından

• +1
Reactions: maarda
Kasiyere yürümek harbi zor. Over bir çok açıdan ama bir daha deneyeceğim güler yüzlü ise sohbet edeceğim en azından
mike 2 seçenek var sende bilyosun bunları

1 cold appoarch yapıp güzel birkaç sözle riske atıp kıza açılmak, bunun içinde nt olmak ve risk almak gerek biraz da göt istiyo
kıza direkt gidip "merhaba, seni sürekli burda görüyorum çok tatlısın sonunda gelip tanışmak istedim" falan gibi bir açılış yapabilirsin

şuanda açılış aklıma gelmiyor sen daha iyi bulursun, kızın tepkisine göre rizz yapıp biraz sohbet ettikten sonra konuyu "tanıştığıma memnun oldum gerçekten çok iyi çıktın instagramları değişelim konuşmaya devam ederiz istersen" fln bişey desen (saçma gelebilir aklıma başka bişey gelmiyor hiç kasiyere cold approach yapmadım .d) kız da senden etkilendiyse ve sevgilisi yoksa işe yarayabilir.

2 zamanla samimiyet sürekli ordan geçip alışveriş yaptığında adım adım samimiyet kurup ileriki dönemde kızı güldürmek ve ilgisini çekmek de bir seçenek, fakat bunca uğraştan sonra sevgilisi olduğunu veya kızın tipi olmadığını öğrenirsen emeklerin boşa gittiği için ufak bir sinir krizi geçirebilirsin

şeytanın bol olsun.

• +1
Reactions: StuntmanMike and elemanzelvadre
Keşke kasiyerin amını koklasam

Users who are viewing this thread

Back