Beyler 40 kg verdim

B

boutheshark

Iron
Hayatim degisti yabancilar htn olmussun diyor blackpill Eger obez degil ve cok cirkin degilseniz gerçek değil çok çirkin olduğum için önceden birinci elden deneyimledim belki cihad olmadiğim içindir ama 20 kg verdikten sonra vereiğim kilolar hiçbir şeyi değiştirmedi çünkü değişimi görmek isteyenler bakabilir yabancı forumda paylaştım

• +1
  • Love it
Reactions: Peter Steele, Deleted member 117069, maarda and 1 other person
ascended
strong mtn
kaşları halletmen lazım

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Değişime bak vay be

w ascension

helal olsun mükemmel değişim yağ oranı yüksek obezoçlar görsün bunu
blackpill Eger obez degil ve cok cirkin degilseniz gerçek değil çok
cope zaten

AMINA KOYIM BJI PESHMERGE

ascended
strong mtn
kaşları halletmen lazım
Sağ ol hocam yüzde 20 yağ oranındayım şu an 2 haftadir game yazildim bakalim hedef yuzde 12 hayatimda ilk defa karin kaslarimi gorucem baya dikkat ediyorum beslenmeye

Sağ ol hocam yüzde 20 yağ oranındayım şu an 2 haftadir game yazildim bakalim hedef yuzde 12 hayatimda ilk defa karin kaslarimi gorucem baya dikkat ediyorum beslenmeye
Gym gitme yürüyüş koşu yap evde şınav barfiks mekik tamamdır gym sana ekstra bişey katmaz +zamanini da yiyebilir

Hayatim degisti yabancilar htn olmussun diyor blackpill Eger obez degil ve cok cirkin degilseniz gerçek değil çok çirkin olduğum için önceden birinci elden deneyimledim belki cihad olmadiğim içindir ama 20 kg verdikten sonra vereiğim kilolar hiçbir şeyi değiştirmedi çünkü değişimi görmek isteyenler bakabilir yabancı forumda paylaştım
Siktir git amk %25 yağ oranında hayvan gibi jaw var neredeyse hollow check çıkacak burada gelmiş bp copemus ya diyor orospu cocu

42 kg verdim toplam ayni tepkiler

Users who are viewing this thread

Back