kurdistan
whitemonster06
120 mg attık 4 kere işetti napiyim 1 gram mı atiyim amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
30 dk yürü daha iyi amk aynı etki lasixl sanki lasix alınca true allah oluyon120 mg attık 4 kere işetti napiyim 1 gram mı atiyim amk
dün nutellayı götüme soktum ondan aldim30 dk yürü daha iyi amk aynı etki lasixl sanki lasix alınca true allah oluyon
Çıtırından kafein overdose + baya uzun sıcak duş köpek gibi işemeye başlarsın ben lasixle beraber yapınca artık işemek istemiyodum amk ölecem diye@elemancomeback31 sence first datede napim knk
diy peçeteden tabalık yapcam @senualF kardesim
5.tyvalete gidişinde kan çıkmaya başlıyo demi amkÇıtırından kafein overdose + baya uzun sıcak duş köpek gibi işemeye başlarsın ben lasixle beraber yapınca artık işemek istemiyodum amk ölecem diye
Tuvalete gıtmıonkı duşta şakır şakır işiyon5.tyvalete gidişinde kan çıkmaya başlıyo demi amk
Tuvalete gıtmıonkı duşta şakır şakır işiyon
olm sen 193 degil miydin niye tabanlik kiz 190 mi@elemancomeback31 sence first datede napim knk
diy peçeteden tabalık yapcam @senualF kardesim
Her zaman daha uzun olabılırsınolm sen 193 degil miydin niye tabanlik kiz 190 mi
175 fln karı aqolm sen 193 degil miydin niye tabanlik kiz 190 mi
190 yetiyo 175 karıya amk boğazıma geliyo175 fln karı aq