swaggy
faded than a ho'
ALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
KANAK VURDUM ALLAH CARPTIN VURCUM ELİM AYAĞİIM TİTERİTYO AMÖKvur artık
baya ez btw 10 saniye önce vurdum ama çok heycanlıydıvur artık
kendine iğne sokmak garip hissettiriyoKANAK VURDUM ALLAH CARPTIN VURCUM ELİM AYAĞİIM TİTERİTYO AMÖK
bi panik vardı da soktum hiç bi şey hissetmedim girdiğinden bile emin değildim, o kadar acıtmadıkendine iğne sokmak garip hissettiriyo
olm acaba kasa girmedi mi amkbi panik vardı da soktum hiç bi şey hissetmedim girdiğinden bile emin değildim, o kadar acıtmadı
şuan ağrı ve yanma var hafif
raton overdose yaptıraton gibi patlican he
efendimALLAH
ayrıca düz testodan kim patlar olmraton overdose yaptı
125 mgi zor çektim ampulden amk haftada 200 mg falan vurcam muhtemelen 50si cope
BEYLER SOKAKTA KAVGA EDIYODUM BICAK YEDIM SONR ABAITIM HISSETMITORUM DEVAM ETTIM 2 3 TANE DAHA YEDIM HISSTMEDIM DEVAM ETTIM DARK TRIAD MIbi panik vardı da soktum hiç bi şey hissetmedim girdiğinden bile emin değildim, o kadar acıtmadı
şuan ağrı ve yanma var hafif
BEYLER SOKAKTA KAVGA EDIYODUM BICAK YEDIM SONR ABAITIM HISSETMITORUM DEVAM ETTIM 2 3 TANE DAHA YEDIM HISSTMEDIM DEVAM ETTIM DARK TRIAD MI
Overdose attı bilinçsiz şekilde ondan öyle olduraton gibi patlican he
raton overdose yaptı
125 mgi zor çektim ampulden amk haftada 200 mg falan vurcam muhtemelen 50si cope
cok bilgili değilim ama damara denk getirme fln öyle olaylar vardı sanırım riskli heralde ilk seferlerdeOverdose attı bilinçsiz şekilde ondan öyle oldu
üç parmak yap omuzunun en ucundan koy 3. parmağın sonunda kalan yere vur zaten kolunu sıkınca orada kas çıkıyorcok bilgili değilim ama damara denk getirme fln öyle olaylar vardı sanırım riskli heralde ilk seferlerde
soktun iğneyi enjektörü geriye doğru çektin, baktın hava geldi yapıştırıyosuncok bilgili değilim ama damara denk getirme fln öyle olaylar vardı sanırım riskli heralde ilk seferlerde
retona noldu tam olarak anlatabilir misin?raton gibi patlican he
retona noldu tam olarak anlatabilir misin?
bi insan neden böyle bişey yapar çok garip gerçektenView attachment 4011894
bunları overdose aldı sonra organlarıyla ilgili problemler yaşamış hastaneye vs. gitmiş
gelip kendi anlatmadı detaylı olarak o yüzden tam olarak bilmiyorum
çok a çok sinirliyimbi insan neden böyle bişey yapar çok garip gerçekten View attachment 4011904
knk oluyon demedimki sorun cikabilir yani dediğim gibi bilgim yok yan etkileri hakkında fln ama vücudunun ters etki verme ihtimali var yani yaşında küçüksoktun iğneyi enjektörü geriye doğru çektin, baktın hava geldi yapıştırıyosun
kan gelirse damar çıkarıp başka yere yapabilirsin enjeksyonu
ölmüyosun
agresif yazmadım laknk oluyon demedimki sorun cikabilir yani dediğim gibi bilgim yok yan etkileri hakkında fln ama vücudunun ters etki verme ihtimali var yani yaşında küçük
200 OKEY YAŞINA göre HGH de al benceagresif yazmadım la
bi şey olmaz ama 200 mg falan alcam çünkü kalan 50si piç oluyo çekerken falan
o bahsedilen ağır roid etkileri anabolikler roidler için geçerli düz testosteron 250 mg gibi düz trt dozlarında brutal bi side effect yaratmaz
500mga çıkmayı düşünüyorum 2 ay sonra falan ama önce vücudumun nasıl tepki gösteriğine bakmam lazım
elit genetik falanım heralde amk vurdukdan sonra ne su topladı ne apse oldu hiç bi şey olmadı
hgh için para yok ya seneye yazın işe girince başlarım muhtemelen200 OKEY YAŞINA göre HGH de al bence
o sırada ampuldeki her damlacığı sömüren bizkalan 50si piç oluyo çekerken falan
ampulu kafaya diktim olur muo sırada ampuldeki her damlacığı sömüren biz
Yemeğe dökampulu kafaya diktim olur mu
ayçiçek yağı gibiYemeğe dök
source var miraton overdose yaptı
ratonun od olması hakkında mısource var mi
testonun source var mi demek istedim ratonu gördüm zatenratonun od olması hakkında mı
chalom video çekmişti ve raton tiktokda 2 3 tane story attı
roid gatekeepingi de yapmış olabilirler bilmiyorum
chalom peptid falan öneriyodu önceden videolarında hatta küre giriceğinden bahsediyodu
Another lost soulKANAK VURDUM ALLAH CARPTIN VURCUM ELİM AYAĞİIM TİTERİTYO AMÖK
Ne mutlu yunanim diyeneAnother lost soul
y*nan, k*rt bu tarz kelimelerin sansürsüz kullanımını yasaklıyorum bu forumdaNe mutlu yunanim diyene
t*rky*nan, k*rt bu tarz kelimelerin sansürsüz kullanımını yasaklıyorum bu forumda
seni savcılığa vercem ışid desteklemekten orospu evladı beklet*rk
Bizi yolumuzdan döndüremezlerseni savcılığa vercem ışid desteklemekten orospu evladı bekle![]()