Serialsuicide
Platinum
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Anlık spike yapar sonra düşer kısa sürelititle
dramatik artışİKİ FARKLI GÖRÜŞ VAR TAM FİKİR BİRLİĞİ YOK
KAS HACMİNİN ARTMASIYLA TESTONUN ARTACAĞI SÖYLENİR KASLARIN ÇOĞU BACAK KISMINDA OLDUĞU İÇİN DOLAYLI OLARAK ARTTIRABİLİR AMA DRAMATİK BİR ARTIŞ OLMAZ
TAVUK BACAK DEĞİLSEN YAPMANA GEREK YOK
%90 engelli belgen yoksa aile hekiminden rapor alkortizolu da arttirir bacak calismak yerine yuruyun beyler gunde en az 10k adim atin
eger bacak calismazsaniz ust vucudunuz da buyumez, ben bunu gec farkettim siz ayni hatayi yapmayin dostlarİKİ FARKLI GÖRÜŞ VAR TAM FİKİR BİRLİĞİ YOK
KAS HACMİNİN ARTMASIYLA TESTONUN ARTACAĞI SÖYLENİR KASLARIN ÇOĞU BACAK KISMINDA OLDUĞU İÇİN DOLAYLI OLARAK ARTTIRABİLİR AMA DRAMATİK BİR ARTIŞ OLMAZ
TAVUK BACAK DEĞİLSEN YAPMANA GEREK YOK
ust vucudun buyumesi icin bacak calismamiz gerektigi arasinda nasil bir korelasyon kurdun amk kopartma gece gece%90 engelli belgen yoksa aile hekiminden rapor al
eger bacak calismazsaniz ust vucudunuz da buyumez, ben bunu gec farkettim siz ayni hatayi yapmayin dostlar
GERÇEKTEN O KADAR ETKİLİYOR MUeger bacak calismazsaniz ust vucudunuz da buyumez, ben bunu gec farkettim siz ayni hatayi yapmayin dostlar
Sadece üst vücud çalışıp bacağı atlarsan bir yerden sonra kilon sabit kalıcak çünkü bacağına kütle eklemedin bu sayede küçük kaldın.GERÇEKTEN O KADAR ETKİLİYOR MU
yarram ister dinle ister dinleme ben kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bunuust vucudun buyumesi icin bacak calismamiz gerektigi arasinda nasil bir korelasyon kurdun amk kopartma gece gece![]()
niye agabey%90 engelli belgen yoksa aile hekiminden rapor al
eger bacak calismazsaniz ust vucudunuz da buyumez, ben bunu gec farkettim siz ayni hatayi yapmayin dostlar
Peki nasıl olacak o?Arkasında bi argümanın var mı%90 engelli belgen yoksa aile hekiminden rapor al
10k adim cope, 7k ustu onemli degil ayrica 7kda onemi olmayabilir, kortizolun artmamasi mumkun degil, 800mg ksm66 alacaskin easy.kortizolu da arttirir bacak calismak yerine yuruyun beyler gunde en az 10k adim atin
bence bacak calismiyordum, bence calismak lazim haftada bir gun bacak karin filan eklemek birsey kaybettirmez.Peki nasıl olacak o?Arkasında bi argümanın var mı![]()
Doğru ama bacak çalışmadan üst vücut büyümez olayı yokbence bacak calismiyordum, bence calismak lazim haftada bir gun bacak karin filan eklemek birsey kaybettirmez.
Doğru ama bacak çalışmadan üst vücut büyümez olayı yok
Attigin arastirmalarda bilimsel olarak kanitlanmis %100 bir neden sonuc iliskisi yok. hipertrofi bacak antremaninda hormon artisi kisa suruyor ve etkisi sinirli buyume ustunde dogrudan bir etkisi olmamis.![]()
Effect of Lower-Body Resistance Training on Upper-Body Strength Adaptation in Trained Men - PubMed
Bartolomei, S, Hoffman, JR, Stout, JR, and Merni, F. Effect of lower-body resistance training on upper-body strength adaptation in trained men. J Strength Cond Res 32(1): 13-18, 2018-The aim of this study was to examine the effect of 2 different lower-body strength training schemes on upper-body...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Effects of Different Types of Lower Body Resistance Exercise on Upper-body Strength in Men and Women, with Special Reference to Anabolic Hormones - PMC
Resistance exercise has been shown to induce an acute hormonal response. The purpose of this study was to examine upper-body adaptations and the endocrine response to strength training in men and women when subjected to two different types of ...pmc.ncbi.nlm.nih.gov
![]()
Physiological elevation of endogenous hormones results in superior strength training adaptation - PubMed
The purpose of this study was to determine the influence of transiently elevated endogenous hormone concentrations during exercise on strength training adaptations. Nine subjects performed four unilateral strength training session per week on the elbow flexors for 11 weeks. During two of the...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Al oku okuyabilirsen kodumun 49 kromozomlu liselisi seni. Bir sik bilmiyosan önce o konu hakkında internette bir araştırma yap dalyarak seni.
Alttaki zaten eşşeğin sikini senin ağzına vermiş kardeş ben yorum yapmicam artık![]()
Effect of Lower-Body Resistance Training on Upper-Body Strength Adaptation in Trained Men - PubMed
Bartolomei, S, Hoffman, JR, Stout, JR, and Merni, F. Effect of lower-body resistance training on upper-body strength adaptation in trained men. J Strength Cond Res 32(1): 13-18, 2018-The aim of this study was to examine the effect of 2 different lower-body strength training schemes on upper-body...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Effects of Different Types of Lower Body Resistance Exercise on Upper-body Strength in Men and Women, with Special Reference to Anabolic Hormones - PMC
Resistance exercise has been shown to induce an acute hormonal response. The purpose of this study was to examine upper-body adaptations and the endocrine response to strength training in men and women when subjected to two different types of ...pmc.ncbi.nlm.nih.gov
![]()
Physiological elevation of endogenous hormones results in superior strength training adaptation - PubMed
The purpose of this study was to determine the influence of transiently elevated endogenous hormone concentrations during exercise on strength training adaptations. Nine subjects performed four unilateral strength training session per week on the elbow flexors for 11 weeks. During two of the...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Al oku okuyabilirsen kodumun 49 kromozomlu liselisi seni. Bir sik bilmiyosan önce o konu hakkında internette bir araştırma yap dalyarak seni.
Attigin arastirmalarda bilimsel olarak kanitlanmis %100 bir neden sonuc iliskisi yok. hipertrofi bacak antremaninda hormon artisi kisa suruyor ve etkisi sinirli buyume ustunde dogrudan bir etkisi olmamis.
Arastirmalarin hacmi dusuk 20-9-17 kisilik orneklenmelerle genelleme yapilmaz. mp ve hl gruplanin volume loadi esit degilse(bir veri yok) gelisim farki daha cok calismaktan olabilir.
Attigin arastirmalarda senin zeka seviyenle uyusuyor "ben bacak calismadim gelisemedim"
Dostum biriniz 1 ay biriniz dün katılmış şu sokuk foruma. Maksimum 30 kilo kas kütlesi olan çocuklarsınız. 6ay 1 yıl spora ya gitmiş ya da gitmemişsinizdir. Zaten ilk 2 yıl götüne bar soksan da her türlü gelişeceksin. Size ileriye dönük tavsiye vermeye çalışıyorum ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz çok da sikimdeydi. Tek seferde 600gram çiğ pirinç yiyecek kapasiteye sahip değilsen oturup susacaksın.Alttaki zaten eşşeğin sikini senin ağzına vermiş kardeş ben yorum yapmicam artık![]()
bazi asya ulkelerinde bazi aileler ayda 600gr pirinc yiyemiyordur btw.Dostum biriniz 1 ay biriniz dün katılmış şu sokuk foruma. Maksimum 30 kilo kas kütlesi olan çocuklarsınız. 6ay 1 yıl spora ya gitmiş ya da gitmemişsinizdir. Zaten ilk 2 yıl götüne bar soksan da her türlü gelişeceksin. Size ileriye dönük tavsiye vermeye çalışıyorum ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz çok da sikimdeydi. Tek seferde 600gram çiğ pirinç yiyecek kapasiteye sahip değilsen oturup susacaksın.
o zaman sen oyle yapDostum biriniz 1 ay biriniz dün katılmış şu sokuk foruma. Maksimum 30 kilo kas kütlesi olan çocuklarsınız. 6ay 1 yıl spora ya gitmiş ya da gitmemişsinizdir. Zaten ilk 2 yıl götüne bar soksan da her türlü gelişeceksin. Size ileriye dönük tavsiye vermeye çalışıyorum ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz çok da sikimdeydi. Tek seferde 600gram çiğ pirinç yiyecek kapasiteye sahip değilsen oturup susacaksın.
bir çok hareketde bacağın etkisi var zaten denge vs önemli%90 engelli belgen yoksa aile hekiminden rapor al
Vay be tek seferde 600 gram pirinç yemiş gerçek bir bodybuilderDostum biriniz 1 ay biriniz dün katılmış şu sokuk foruma. Maksimum 30 kilo kas kütlesi olan çocuklarsınız. 6ay 1 yıl spora ya gitmiş ya da gitmemişsinizdir. Zaten ilk 2 yıl götüne bar soksan da her türlü gelişeceksin. Size ileriye dönük tavsiye vermeye çalışıyorum ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz çok da sikimdeydi. Tek seferde 600gram çiğ pirinç yiyecek kapasiteye sahip değilsen oturup susacaksın.
Doğru ama bacak tavuk bacağı gibi değilse çokta abartmanın anlamı yok ben sadece haftada 1 atıyorum zaten 1 haftada anca toparlanıyor ama bacak çalışmadan üst vücut büyümez demek mantıklı değilbir çok hareketde bacağın etkisi var zaten denge vs önemli