Beyler bende sorun mu var

A

ascendantwill

Master
Tamam beyler tipsiziz ok da kız yavsiyor bize 1 değil 2 değil kız güzelde aminakoyum ben niye konuşup ona yaşayamıyorum idk hormonlarda iyi yavsasam olacak gibi bende o got mu yok anlaaamadidm

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 1 other person
sende o got yok knk kızlar sana senin baktigin gibi flawlarına odaklı bakmıyoki. ucube hortlaklarin yaninda bile kizlar geziyo cok takilmamak lazım

• +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and ascendantwill
Tamam beyler tipsiziz ok da kız yavsiyor bize 1 değil 2 değil kız güzelde aminakoyum ben niye konuşup ona yaşayamıyorum idk hormonlarda iyi yavsasam olacak gibi bende o got mu yok anlaaamadidm
Chadolmakvardu diyecemdde şimdi sevse ilk kızlar teklif etmiyormuydu ank insta tell mel hicbirseyinde yokbenim şuan

sende o got yok knk kızlar sana senin baktigin gibi flawlarına odaklı bakmıyoki. ucube hortlaklarin yaninda bile kizlar geziyo cok takilmamak lazım
Büyük ihtimalle 1 kere suankindeb çok daha tipsizkeb red yedim sevdimseb travma olmuş orospu evladı

Büyük ihtimalle 1 kere suankindeb çok daha tipsizkeb red yedim sevdimseb travma olmuş orospu evladı
ya bide tr kizlarinin egosunuda dusun aq, oyle bi esitsizlik varki dunyanın en cirkin kizina bile 50 kisi yazıyo sen sansini dene olmuosa sıktır et nolcak

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, ascendantwill and 1 other person
KRAL KARILAR KUCAĞINA ATLAMAYACAK KONUŞMAN LAZIM

• +1
Reactions: Zodiac, -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 1 other person
siktir et avuç içinden devam

• JFL
Reactions: Zodiac
ya bide tr kizlarinin egosunuda dusun aq, oyle bi esitsizlik varki dunyanın en cirkin kizina bile 50 kisi yazıyo sen sansini dene olmuosa sıktır et nolcak
Ya kanka şimdi şöyle aynı sınıftayız şik gibi kalmayalım sonra bi insta açayım ondan yazarım yazsam

Ya kanka şimdi şöyle aynı sınıftayız şik gibi kalmayalım sonra bi insta açayım ondan yazarım yazsam
Buorospuxocuinstayida bi açamadım amk

o zaman sıkıntı ya yavastan yaklascan terslerse rko cekersin

Kanka kendisi yavsadi yani belki ben malimdirda 1 2 değil idk
ee ne duruon daha, uc ustune demiyozda biyerden basla aminakoyim. bide kiz yavsakta olabılır

• +1
Reactions: Zodiac and psikozbagimlisi
@reanrao bizim durum

• +1
Reactions: reanrao