exper
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hayvan proteini al hergün,Yağ oranı düşür kardiyolarla,chin tuck yap birde nichemaxxlaBeyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuzView attachment 3427318
Metal veya sokak tarzi giyiniyorum geneldenichemaxx=metal,emo,keko vb karakteristik bir tarz
Üstte dediklerimi yap kanki süt ürünleri,tavuk,kırmızı et odaklı beslen vitaminlerini al yağ oranını koşu yaparak düşür iyi su tüketMetal veya sokak tarzi giyiniyorum genelde
Yardımın için teşekkür ederim bir soru daha sormak istiyorum arka kamerada full yamuk çıkıyorum yani srka kamera ile ön kamerada hiç aynı değilim sebebi neHayvan proteini al hergün,Yağ oranı düşür kardiyolarla,chin tuck yap birde nichemaxxla
Teşekkür ederimÜstte dediklerimi yap kanki süt ürünleri,tavuk,kırmızı et odaklı beslen vitaminlerini al yağ oranını koşu yaparak düşür iyi su tüket
Sebebi skolyozun kanki skolyozunuda düzeltmeye çalışYardımın için teşekkür ederim bir soru daha sormak istiyorum arka kamerada full yamuk çıkıyorum yani srka kamera ile ön kamerada hiç aynı değilim sebebi ne
potansiyel varBeyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuzView attachment 3427318
Potansiyele ulaşmam için napmam gerekiyorpotansiyel var
knk sen zaten yakışıklı denilebilecek bi tipsin sadece yan profilin yarak gibi yağ oranı düşürmen lazım bi da pubertymax seni kendine getirirPotansiyele ulaşmam için napmam gerekiyor
Teşekkür ederimknk sen zaten yakışıklı denilebilecek bi tipsin sadece yan profilin yarak gibi yağ oranı düşürmen lazım bi da pubertymax seni kendine getirir
Yan profil berbat ama onun dışında iyiBeyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuzView attachment 3427318
Çok değişik bir durum bende anlamadım yan profil kötü önden sorunyok gibi gözüküyor dahada degisigi on kamerada iyi gözükürken arkada çok kötüyümYan profil berbat ama onun dışında iyi
Yan profilinin kötü olması yağ oranından kaynaklı sanırım ama önden yağ oranın düşük gibi
Lens bozulması ve arka kameranın görüntüyü ayna görevi görerek ters çevirmesiÇok değişik bir durum bende anlamadım yan profil kötü önden sorunyok gibi gözüküyor dahada degisigi on kamerada iyi gözükürken arkada çok kötüyüm
Teşekkür ederimLens bozulması ve arka kameranın görüntüyü ayna görevi görerek ters çevirmesi
mal mısın embesil misin ne çeşit aptal bir orospu evladısın senSebebi skolyozun kanki skolyozunuda düzeltmeye çalış
Daha 5 ay önce benden tavsiye istiyodun kanki şuan orospu evladımı oldukmal mısın embesil misin ne çeşit aptal bir orospu evladısın sen
bilmediğin konularda insanlara tavsiye verme
senin gibi maksilla sikiş mağduru olmamak için,Daha 5 ay önce benden tavsiye istiyodun kanki şuan orospu evladımı olduk
kanki her türlü sende recessedsın amk seni biliyorum burda teker teker resesyonlarını bile sayarım kanki neyse konu o değil konu senin durduk yere bana bilgisiz orospu cocugu demen XDD senin okuduğun kitaplardaki harfleri toplasan benim looksmax hakkındaki bilgime erişemezsin kral ok?O gri nickname ile böyle yanıtlar vermen cok komiksenin gibi maksilla sikiş mağduru olmamak için,
arka dişlerle çiğneyip çiğnemediğini sormuşum
bır soru daha sormak ıstıyorum 2 hafta once ordıtondıste gıttım bana capaz kapanma sorunu ve cok az cene gerılıgı teshısı koydu ve bana dıs telı ıle lastık kullanmam gerektıgını soyledı fakat formda arastırdıgımda ust ceneyı kotu bır hale getırdıgını soyluyorlar dogrum ve bu sorun estetık ıle duzelırmı (capraz kapanma ve cok az cene gerılıgı)kanki her türlü sikiş mağdurusun amk seni biliyorum burda teker teker resesyonlarını bile sayarım kanki neyse konu o değil konu senin durduk yere bana bilgisiz orospu cocugu demen XDD senin okuduğun kitaplardaki harfleri toplasan benim looksmax hakkındaki bilgime erişemezsin kral ok?O gri nickname ile böyle yanıtlar vermen cok komik
öncelikle senin okuduğunu anlama yetini sikeyim ben sana bilgisizsin demedim bilmediğin konularda konuşma dedimkanki her türlü sende recessedsın amk seni biliyorum burda teker teker resesyonlarını bile sayarım kanki neyse konu o değil konu senin durduk yere bana bilgisiz orospu cocugu demen XDD senin okuduğun kitaplardaki harfleri toplasan benim looksmax hakkındaki bilgime erişemezsin kral ok?O gri nickname ile böyle yanıtlar vermen cok komik
Surattaki asimetrinin en yaygın nedeni skolyozdur amk ve evet adamdada Duruş bozukluğu varmış kendi söyledi xd diğer asimetri şekilleri(masseter asimetrisi dışında)deformasyon sayılıyor zatenki bu adamda öyle bir asimetri yok deformasyon olmayan çoğu asimetri skolyozdan kaynaklanıröncelikle senin okuduğunu anlama yetini sikeyim ben sana bilgisizsin demedim bilmediğin konularda konuşma dedim
dogida da skolyoz olduğu için asimetri olması herkesde skolyoz olacağı anlamına gelmez bunu küçük çocuk bile idrak eder
+ burda şaklabanlık yaparak kastığın mesajlar bilgili olduğunu da göstermez
+evet bende recessedim
bunu öğrendiğin adama da sorabilirsin küçük duruş bozukluğu etki etmez 7-8 dereceden büyük olucakSurattaki asimetrinin en yaygın nedeni skolyozdur amk ve evet adamdada Duruş bozukluğu varmış kendi söyledi xd diğer asimetri şekilleri(masseter asimetrisi dışında)deformasyon sayılıyor zatenki bu adamda öyle bir asimetri yok deformasyon olmayan çoğu asimetri skolyozdan kaynaklanır
O yan tarafla ön tarafının öyle olması imkansız kanka efekt basmışsın.Beyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuzView attachment 3427318
valla basmadım efektsız bende anlamadım ıste ondansordumO yan tarafla ön tarafının öyle olması imkansız kanka efekt basmışsın.
https://looksmax.org/threads/rate-me-and-help-me-how-to-fix-my-problems.1260528/#post-18794159 efekt basmışsın işte kanka?valla basmadım efektsız bende anlamadım ıste ondansordum
ıyıde herhangı bır efekt acık degıldı cekktıgımde sadece flash acıktıhttps://looksmax.org/threads/rate-me-and-help-me-how-to-fix-my-problems.1260528/#post-18794159 efekt basmışsın işte kanka?
Obezken ne tavsiyesi istiyosun sikimin ucu?Insanlarin vereceği cevabi bilmiyor musun zaten veya neden çirkin olduğunu.Beyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuzView attachment 3427318
Kilom 54 Kilolu Değilim HAHAJAJSHDObezken ne tavsiyesi istiyosun sikimin ucu?Insanlarin vereceği cevabi bilmiyor musun zaten veya neden çirkin olduğunu.
kilonun düşük olması yağ oranının yüksek olduğunu değiştirmiyorKilom 54 Kilolu Değilim HAHAJAJSHD
Onu diyetisyende olcturdum normal kilona ve yaşına göre dedikilonun düşük olması yağ oranının yüksek olduğunu değiştirmiyor
Skinny fatsin o zamanKilom 54 Kilolu Değilim HAHAJAJSHD
Sanırsam ama halledicem sporu bırakmıştım kemiği kırdığım için başlarsam en azından biraz daha toparlarim gibiSkinny fatsin o zaman
14 yaşında olduğun için obez olmadığın sürece normal der zaten ama daha 14 sün cut yapma yaparsanda yüksek kalori açığı bırakmaOnu diyetisyende olcturdum normal kilona ve yaşına göre dedi
Napmam gerekiyor14 yaşında olduğun için obez olmadığın sürece normal der zaten ama daha 14 sün cut yapma yaparsanda yüksek kalori açığı bırakma
54 kgde yüzün böyle bazlama gibi ise ya 160sin ya da cranofacial yapin bir hamsterinki ile aynı gelişmişlik seviyesindeKilom 54 Kilolu Değilim HAHAJAJSHD
yüzün daha gelişicek yaşın küçük yüzün 21 22 de anca oturur yüz kemiklerinBeyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuzView attachment 3427318
Tesekkur ederimmyüzün daha gelişicek yaşın küçük yüzün 21 22 de anca oturur yüz kemiklerin
Teşekkür ederimmDostum öncelikle 3.5 su iç aralıklı oruç yap metabolizmanı hızlandır çok az yeme çokta fazla yeme arasını bul protein alımını artır güneş ışığı görsün yüzün Incline spamla 40 dk boyunca