Beyler beni Ratelesenize 14 yasindayim

exper

exper

Iron
Beyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
1000132859

Attachments

• Screenshot_20250114_121450_Gallery.jpg
    Screenshot_20250114_121450_Gallery.jpg
    806.4 KB · Views: 0
  • 20250114_121658.jpg
    20250114_121658.jpg
    2 MB · Views: 0
nichemaxx=metal,emo,keko vb karakteristik bir tarz

• JFL
Reactions: angrybirds
Senden iyi metalhead olur

• JFL
Reactions: angrybirds
Metal veya sokak tarzi giyiniyorum genelde
Üstte dediklerimi yap kanki süt ürünleri,tavuk,kırmızı et odaklı beslen vitaminlerini al yağ oranını koşu yaparak düşür iyi su tüket

buldugun ilk kızla evlen

• +1
Reactions: maarda
Hayvan proteini al hergün,Yağ oranı düşür kardiyolarla,chin tuck yap birde nichemaxxla
Yardımın için teşekkür ederim bir soru daha sormak istiyorum arka kamerada full yamuk çıkıyorum yani srka kamera ile ön kamerada hiç aynı değilim sebebi ne

Postürüde düzelt

Üstte dediklerimi yap kanki süt ürünleri,tavuk,kırmızı et odaklı beslen vitaminlerini al yağ oranını koşu yaparak düşür iyi su tüket
Teşekkür ederim

Yardımın için teşekkür ederim bir soru daha sormak istiyorum arka kamerada full yamuk çıkıyorum yani srka kamera ile ön kamerada hiç aynı değilim sebebi ne
Sebebi skolyozun kanki skolyozunuda düzeltmeye çalış

• +1
Reactions: exper
Potansiyele ulaşmam için napmam gerekiyor
knk sen zaten yakışıklı denilebilecek bi tipsin sadece yan profilin yarak gibi yağ oranı düşürmen lazım bi da pubertymax seni kendine getirir

knk sen zaten yakışıklı denilebilecek bi tipsin sadece yan profilin yarak gibi yağ oranı düşürmen lazım bi da pubertymax seni kendine getirir
Teşekkür ederim

Beyler 14 yaşındayım formdada yeniyim ne yapcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuzView attachment 3427318
Yan profil berbat ama onun dışında iyi
Yan profilinin kötü olması yağ oranından kaynaklı sanırım ama önden yağ oranın düşük gibi

Yan profil berbat ama onun dışında iyi
Yan profilinin kötü olması yağ oranından kaynaklı sanırım ama önden yağ oranın düşük gibi
Çok değişik bir durum bende anlamadım yan profil kötü önden sorunyok gibi gözüküyor dahada degisigi on kamerada iyi gözükürken arkada çok kötüyüm

Çok değişik bir durum bende anlamadım yan profil kötü önden sorunyok gibi gözüküyor dahada degisigi on kamerada iyi gözükürken arkada çok kötüyüm
Lens bozulması ve arka kameranın görüntüyü ayna görevi görerek ters çevirmesi

Sebebi skolyozun kanki skolyozunuda düzeltmeye çalış
mal mısın embesil misin ne çeşit aptal bir orospu evladısın sen
bilmediğin konularda insanlara tavsiye verme

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 93990, jackreacher52 and Hattab
mal mısın embesil misin ne çeşit aptal bir orospu evladısın sen
bilmediğin konularda insanlara tavsiye verme
Daha 5 ay önce benden tavsiye istiyodun kanki şuan orospu evladımı olduk:lul:

Daha 5 ay önce benden tavsiye istiyodun kanki şuan orospu evladımı olduk:lul:
senin gibi maksilla sikiş mağduru olmamak için,
arka dişlerle çiğneyip çiğnemediğini sormuşum

senin gibi maksilla sikiş mağduru olmamak için,
arka dişlerle çiğneyip çiğnemediğini sormuşum
kanki her türlü sende recessedsın amk seni biliyorum burda teker teker resesyonlarını bile sayarım kanki neyse konu o değil konu senin durduk yere bana bilgisiz orospu cocugu demen XDD senin okuduğun kitaplardaki harfleri toplasan benim looksmax hakkındaki bilgime erişemezsin kral ok?O gri nickname ile böyle yanıtlar vermen cok komik

Last edited:
kanki her türlü sikiş mağdurusun amk seni biliyorum burda teker teker resesyonlarını bile sayarım kanki neyse konu o değil konu senin durduk yere bana bilgisiz orospu cocugu demen XDD senin okuduğun kitaplardaki harfleri toplasan benim looksmax hakkındaki bilgime erişemezsin kral ok?O gri nickname ile böyle yanıtlar vermen cok komik
bır soru daha sormak ıstıyorum 2 hafta once ordıtondıste gıttım bana capaz kapanma sorunu ve cok az cene gerılıgı teshısı koydu ve bana dıs telı ıle lastık kullanmam gerektıgını soyledı fakat formda arastırdıgımda ust ceneyı kotu bır hale getırdıgını soyluyorlar dogrum ve bu sorun estetık ıle duzelırmı (capraz kapanma ve cok az cene gerılıgı)

kanki her türlü sende recessedsın amk seni biliyorum burda teker teker resesyonlarını bile sayarım kanki neyse konu o değil konu senin durduk yere bana bilgisiz orospu cocugu demen XDD senin okuduğun kitaplardaki harfleri toplasan benim looksmax hakkındaki bilgime erişemezsin kral ok?O gri nickname ile böyle yanıtlar vermen cok komik
öncelikle senin okuduğunu anlama yetini sikeyim ben sana bilgisizsin demedim bilmediğin konularda konuşma dedim
dogida da skolyoz olduğu için asimetri olması herkesde skolyoz olacağı anlamına gelmez bunu küçük çocuk bile idrak eder
+ burda şaklabanlık yaparak kastığın mesajlar bilgili olduğunu da göstermez

+evet bende recessedim

• JFL
Reactions: maarda
öncelikle senin okuduğunu anlama yetini sikeyim ben sana bilgisizsin demedim bilmediğin konularda konuşma dedim
dogida da skolyoz olduğu için asimetri olması herkesde skolyoz olacağı anlamına gelmez bunu küçük çocuk bile idrak eder
+ burda şaklabanlık yaparak kastığın mesajlar bilgili olduğunu da göstermez

+evet bende recessedim
Surattaki asimetrinin en yaygın nedeni skolyozdur amk ve evet adamdada Duruş bozukluğu varmış kendi söyledi xd diğer asimetri şekilleri(masseter asimetrisi dışında)deformasyon sayılıyor zatenki bu adamda öyle bir asimetri yok deformasyon olmayan çoğu asimetri skolyozdan kaynaklanır

Surattaki asimetrinin en yaygın nedeni skolyozdur amk ve evet adamdada Duruş bozukluğu varmış kendi söyledi xd diğer asimetri şekilleri(masseter asimetrisi dışında)deformasyon sayılıyor zatenki bu adamda öyle bir asimetri yok deformasyon olmayan çoğu asimetri skolyozdan kaynaklanır
bunu öğrendiğin adama da sorabilirsin küçük duruş bozukluğu etki etmez 7-8 dereceden büyük olucak
+ eleman daha 14 yaşında

Obezken ne tavsiyesi istiyosun sikimin ucu?Insanlarin vereceği cevabi bilmiyor musun zaten veya neden çirkin olduğunu.
Kilom 54 Kilolu Değilim HAHAJAJSHD

Skinny fatsin o zaman
Sanırsam ama halledicem sporu bırakmıştım kemiği kırdığım için başlarsam en azından biraz daha toparlarim gibi

Onu diyetisyende olcturdum normal kilona ve yaşına göre dedi
14 yaşında olduğun için obez olmadığın sürece normal der zaten ama daha 14 sün cut yapma yaparsanda yüksek kalori açığı bırakma

14 yaşında olduğun için obez olmadığın sürece normal der zaten ama daha 14 sün cut yapma yaparsanda yüksek kalori açığı bırakma
Napmam gerekiyor

Kilom 54 Kilolu Değilim HAHAJAJSHD
54 kgde yüzün böyle bazlama gibi ise ya 160sin ya da cranofacial yapin bir hamsterinki ile aynı gelişmişlik seviyesinde

Dostum öncelikle 3.5 su iç aralıklı oruç yap metabolizmanı hızlandır çok az yeme çokta fazla yeme arasını bul protein alımını artır güneş ışığı görsün yüzün Incline spamla 40 dk boyunca

Dostum öncelikle 3.5 su iç aralıklı oruç yap metabolizmanı hızlandır çok az yeme çokta fazla yeme arasını bul protein alımını artır güneş ışığı görsün yüzün Incline spamla 40 dk boyunca
Teşekkür ederimm

Users who are viewing this thread

Back