A

ascendantwill
Platinum
Türkiyeyi sevmiyorsanız bu kadar neden hala Almanyaya felan gitmediniz çalışmak,  yaşamak için ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

avrupa köylü yeri çıksın green card amerikaya gidiyimTürkiyeyi sevmiyorsanız bu kadar neden hala Almanyaya felan gitmediniz çalışmak, yaşamak için ?
Bahanen vize mi aga geneliniz liseye gidiyor gidin sat sınavlarına hazırlanıp İngilizce öğrenin bir temel edinin çabalayana yol mu yokVER VİZEYİ GİTMEZSEM OROSPU EVLADIYIM

almancı mısın laBahanen vize mi aga geneliniz liseye gidiyor gidin sat sınavlarına hazırlanıp İngilizce öğrenin bir temel edinin çabalayana yol mu yok

kanka ben greecemaxxing yapicaktimda red veriyorlar oturumaTürkiyeyi sevmiyorsanız bu kadar neden hala Almanyaya felan gitmediniz çalışmak, yaşamak için ?

vizeyi ver gidiyim götTürkiyeyi sevmiyorsanız bu kadar neden hala Almanyaya felan gitmediniz çalışmak, yaşamak için ?

Türkiyeyi sevmiyorsanız bu kadar neden hala Almanyaya felan gitmediniz çalışmak, yaşamak için ?
kanadali gaylara bi gotunu ellet gelöğrenci değişim programiyla kanadaya gidiyom kalcam orda ez

ora trnin aynısı amkkanka ben greecemaxxing yapicaktimda red veriyorlar oturuma

eu da en azindanora trnin aynısı amk

forumdakiler kanadaya gitmek için bok bile yerler ne anlatıyonkanadali gaylara bi gotunu ellet gel

Hayir uvey kardesimi domalticamkanadali gaylara bi gotunu ellet gel

guney italyada short slayerlerden dolu allahina kadar mog yersinitalya harici bi yere gitmem amk hele kuzey avrupada heightmog yerim sürekli gidilmez
yok edin bu adamıben Fransa da yaşıyorum zaten ama tr daha iyi amk
seerial suicide rep atmıs yine gordum onun sayesinde su mesaji yine irrite oldum aqben Fransa da yaşıyorum zaten ama tr daha iyi amk

şu adamı etiketleme artıkseerial suicide rep atmıs yine gordum onun sayesinde su mesaji yine irrite oldum aq
gel kanka yer degistirelim bok gibiyse madem allah allah
yuksek ihtimal ironide yine bu konular hakkında saka yapılmaz
bunu yazdıktan sonra 2 kg dana biftek yemeye gitti @serial suicide

Bilerek yapıyor bence artık amk, kaç oldu buşu adamı etiketleme artık
isvece git kanka butun ulke pajewet artık yabancılık cekmezsinitalya harici bi yere gitmem amk hele kuzey avrupada heightmog yerim sürekli gidilmez