![ER enjoyer](/data/avatars/l/74/74099.jpg?1737849028)
ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
@leagueoflegendszoe nun threadleri okurken sanki o pfpdeki kişiymiş gibi okuyorum ve bazı hareketlenmeler yasıyorum sankı o abi anladınız sanki o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka lol baslicamda euw mu kasim tr mi trdeki hesabim 70 level ama sorun su MMR i bok gibi bronza atiyor@leagueoflegendszoe nun threadleri okurken sanki o pfpdeki kişiymiş gibi okuyorum ve bazı hareketlenmeler yasıyorum sankı o abi anladınız sanki o
Kanka lol baslicamda euw mu kasim tr mi trdeki hesabim 70 level ama sorun su MMR i bok gibi bronza atiyor
kanki eğer trye psikolojin dayananıyorsa hiç ping sorunu çekme euwda trde devam et bronzdan cıkarsın rahatlıkca az oyun bilgin varsa zateneuw hesap 30 level gecen sene 1 mac derecelua ttim oda gold 3 atti ama acik deguldi
s9 10 dsn beri oynuyom full demir bronz arasi 4 hesap banlattim allaha kufurden o 70 level hesaptan. efret ediom en iyisi euwkanki eğer trye psikolojin dayananıyorsa hiç ping sorunu çekme euwda trde devam et bronzdan cıkarsın rahatlıkca az oyun bilgin varsa zaten
ya amk dasasgdghjahsgjhahdjgss9 10 dsn beri oynuyom full demir bronz arasi 4 hesap banlattim allaha kufurden o 70 level hesaptan. efret ediom en iyisi euw
off şunun olmayan göpüsleriş emcen